Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Καλα δεν αντιλεγω η καλυτερη γυμναστικη ειναι η οικοδομη και το φτυαρι.Βρες μου ομως ενα νεο να τα κανει αυτα.Προτιμουν το γυμναστηριο οπου μπορει συν τις αλλοις να ριξουν καμια γκομενα,γιατι σοβαρη γυμναστικη δε κανουν..
πεστα ντε...στο γυμναστηριο φουσκωνεις σα το αλευρι δε γυμναζεσαι σωστα.εκτος κι αν κανεις καθαρη προπονηση χωρις συμπληρωματα κι αηδιες.βαλτους αυτους του γυμναστηριου να δουλεψουν δυο μερες στη σειρα στο φτυαρι και θα σου πω εγω...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
H πρωτεινη ΔΕΝ ειναι τροφη.
Ειναι συμπληρωμα διατροφης
Σωστοτατος απλα λιγα ειναι τα ατομα που προλαβαινουν να κανουν πολλα γευματα την ημερα και αναγκαστικα "συμπληρωνουν" γευματα με τις πρωτεινες.

Επισης για μενα η μοναδικη στιγμη που ισως να χρειαζεται σημπληρωμα ειναι μετα την προπονηση που πρεπει να υπαρξει γρηγορη απορροφηση της πρωτεινης,αλλα και παλι δεν ειναι αναγκαστικο..μπορεις να τη βγαλεις ωραιοτατα με τα ασπραδια σου ή με γαλα(δε το προτεινω) ή κατι αλλο τεσπα 
πρωτεινουχο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πεστα ντε...στο γυμναστηριο φουσκωνεις σα το αλευρι δε γυμναζεσαι σωστα.εκτος κι αν κανεις καθαρη προπονηση χωρις συμπληρωματα κι αηδιες.βαλτους αυτους του γυμναστηριου να δουλεψουν δυο μερες στη σειρα στο φτυαρι και θα σου πω εγω...
Γιατι τοση απεχθεια για τα συμπληρωματα δε καταλαβαινω?Αν και εγω δε παιρνω για το μονο λογο οτι προλαβαινω να κανω ολα τα γευματα..Αλλα μαλλον τα εχεις μπερδεψει με τα στεροιδη οπως και πολυς κοσμος λογω παραπληροφορησης..Παντως αμα εχεις ΣΩΣΤΟ προγραμμα τοτε βλεπεις αποτελεσματα στη δυναμη και κατα συνεπεια στο σωμα σου.Το παν εινια να δυναμωσεις και να αποκτησεις αντοχη και στη συνεχεια θα ερθει και το σωμα,το αναποδο ερχεται με αλλους τροπους...

Επισκέπτης
Γιατι τοση απεχθεια για τα συμπληρωματα δε καταλαβαινω?Αν και εγω δε παιρνω για το μονο λογο οτι προλαβαινω να κανω ολα τα γευματα..Αλλα μαλλον τα εχεις μπερδεψει με τα στεροιδη οπως και πολυς κοσμος λογω παραπληροφορησης..Παντως αμα εχεις ΣΩΣΤΟ προγραμμα τοτε βλεπεις αποτελεσματα στη δυναμη και κατα συνεπεια στο σωμα σου.Το παν εινια να δυναμωσεις και να αποκτησεις αντοχη και στη συνεχεια θα ερθει και το σωμα,το αναποδο ερχεται με αλλους τροπους...
εχω προβλημα με τα συμπληρωματα γιατι πολλοι νομιζουν οτι αν παρουν θα γινουν dorian yatesμε τη μια...χωρις προπονηση εννοω

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επισης για μενα η μοναδικη στιγμη που ισως να χρειαζεται σημπληρωμα ειναι μετα την προπονηση που πρεπει να υπαρξει γρηγορη απορροφηση της πρωτεινης,αλλα και παλι δεν ειναι αναγκαστικο..μπορεις να τη βγαλεις ωραιοτατα με τα ασπραδια σου ή με γαλα(δε το προτεινω) ή κατι αλλο τεσπα 
πρωτεινουχο
Μετα την προπονηση και οπωσδηποτε με αδειο στομαχι για 1 ωρα επειτα για πληρη αποροφηση.
Καλη ειναι επισης και η ληψη το βραδυ πριν τον υπνο η το πρωι με το ξυπνημα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εχω προβλημα με τα συμπληρωματα γιατι πολλοι νομιζουν οτι αν παρουν θα γινουν dorian yatesμε τη μια...χωρις προπονηση εννοω
:2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματι μεγιστη μαλακια
Μετα την προπονηση και οπωσδηποτε με αδειο στομαχι για 1 ωρα επειτα για πληρη αποροφηση.
Καλη ειναι επισης και η ληψη το βραδυ πριν τον υπνο η το πρωι με το ξυπνημα.
Σωστα!Απλα ακομη κι αυτα μπορουν να αντικατασταθουν με κανονικες τροφες

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματι μεγιστη μαλακιαΣωστα!Απλα ακομη κι αυτα μπορουν να αντικατασταθουν με κανονικες τροφες
η ουσια ειναι οτι καλη ειναι η γυμναστικη αλλα θελει προσοχη τι παιρνεις...ενας κολλητος μου ξερναει σημερα ολη μερα λογω του dianabol μαλλον...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ολες οι αποφασεις που παιρνουμε εχουν αντικτυπο.Πρωσοπικα δε θα επαιρνα ποτε αναβολικα παιρνωντας το ρισκο να μη μου ξανασηκωθει για να γυμνασω το σωμα μου.Κι αυτο ειναι μια απο τις λιγες συνεπειες των αναβολικων.Το οτι ξερναει ειναι το λιγοτερο..

Επισκέπτης
Ολες οι αποφασεις που παιρνουμε εχουν αντικτυπο.Πρωσοπικα δε θα επαιρνα ποτε αναβολικα παιρνωντας το ρισκο να μη μου ξανασηκωθει για να γυμνασω το σωμα μου.Κι αυτο ειναι μια απο τις λιγες συνεπειες των αναβολικων.Το οτι ξερναει ειναι το λιγοτερο..
εμ το ξερω αλλα σιγα που ακουει κανεις απ αυτους...τους πορωμενους εννοω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καπου διαβασα οτι εισαι στο παπει..σε ποιο τμημα φοιτας?(ή "φυτας" καλυτερα) :grin:

Btw εγω ειμαι πληροφορικαριος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι για καμια τσαρκα,κολοτσαρκα οτι να ναι..
Ποιος αλλος ειναι παπει?

Επισκέπτης
Ναι για καμια τσαρκα,κολοτσαρκα οτι να ναι..
Ποιος αλλος ειναι παπει?
ειναι ενας αλλα εχει τελειωσει και πρεπει να ναι κι αλλος ενας νομιζω.μη ρωτησεις ονοματα δε θυμαμαι.ωραια ειμαστε στο παπει παντως,ο ευρωπη ειναι αφασια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ευρωωωππππηηηηη!!!! :2funny: :2funny:
Πιχτρα στο μουνι..σε συγκριση με αλλα πανεπιστημεια μια χαρα τη βγαζουμε(αμα εξαιρεσεις τη παντειο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom