ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
ασπρο σωβρακο....μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
meta θα πηδηχτηκανε με το μοσχαρακι
Ναι, αργεί να επανέλθει το σύστημα .ντεκα εχει δοκιμασει κανεις εδω
Στη φάση της συντήρησης ξέρει κανεις πως υπολογίζουμε τους υδατάνθρακες?
μου βγάζει κάτι 300αρες γρ το myfitnesspal και περιπου 150γρ πρωτεϊνη.
Μπορει κανεις να δουλεψει με τοσους υδατάνθρακες στην φάση της γράμμωσης?
Κάνε λίγη αυξητική και έλα μετά να μου πεις για λιποδιαλυση . Θα γίνουν και τα μούτρα σου δέκα χρόνια νεότεραλοιπον διαβασε προηγουμενο ποσταρισμα μου που λεει οτι η λεκιθινη ειναι μονο μια μικρη ωθηση σε μια καλα ισοροπημενη διατροφη ...κατα τ αλλα οτι γραφω το εχω δοκιμασει πρωτα σε μενα δε λεω αερολογιες...κι επισης αν δε σου αρεσει ετσι οπως τα αναλυω μην τα ακολουθεις...καποιοι αλλοι μπορει να βοηθηθουνε ...ανταλλαγη αποψεων κανουμε εδω
Κάνε λίγη αυξητική και έλα μετά να μου πεις για λιποδιαλυση . Θα γίνουν και τα μούτρα σου δέκα χρόνια νεότερα
Στη φάση της συντήρησης ξέρει κανεις πως υπολογίζουμε τους υδατάνθρακες?
μου βγάζει κάτι 300αρες γρ το myfitnesspal και περιπου 150γρ πρωτεϊνη.
Μπορει κανεις να δουλεψει με τοσους υδατάνθρακες στην φάση της γράμμωσης?
Κάνε λίγη αυξητική και έλα μετά να μου πεις για λιποδιαλυση . Θα γίνουν και τα μούτρα σου δέκα χρόνια νεότερα
λοιπον διαβασε προηγουμενο ποσταρισμα μου που λεει οτι η λεκιθινη ειναι μονο μια μικρη ωθηση σε μια καλα ισοροπημενη διατροφη ...κατα τ αλλα οτι γραφω το εχω δοκιμασει πρωτα σε μενα δε λεω αερολογιες...κι επισης αν δε σου αρεσει ετσι οπως τα αναλυω μην τα ακολουθεις...καποιοι αλλοι μπορει να βοηθηθουνε ...ανταλλαγη αποψεων κανουμε εδω
Λοιπόν... Άλλο είναι ανταλλάσσω απόψεις και άλλο γράφω ανακρίβειες και το στηρίζω στο ότι το ...”δοκίμασα σε μένα άρα δεν είναι αερολογίες” και δεν σηκώνω και αντίρρηση για την ορθότητα αυτών που γράφω...
Σύμφωνα λοιπόν με τη διεθνή βιβλιογραφία η λεκιθίνη δεν είναι λιποδιαλύτης και δεν δίνει ούτε την παραμικρή ώθηση στην καύση λίπους παρά μόνα σαν placebo σε δίαιτες με χαμηλές θερμίδες.
Βρίσκεται σαν πρόσθετο Ε322 στο 80% των τροφίμων που αγοράζεις συσκευασμένα.
Η λεκιθίνη που παίρνεις σαν συμπλήρωμα (και δεν παράγεται από το ήπαρ) διασπάται από το πεπτικό σύστημα κατά 99% και αποβάλλεται.
Αν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες προκαλεί παρενέργειες.
Για να βοηθηθεί κάποιος λοιπόν από τις “αναλύσεις” σου θα πρέπει αυτές να έχουν και μία επιστημονική βάση και να μη στηρίζονται σε ετικέτες συμπληρωμάτων ή προσωπικών επιλογών...
Τουλάχιστον μην παριστάνεις τον ειδήμων γιατί είσαι παντελώς άσχετη .κοιτα συ τα δικα σου τα μουτρα και μην ασχολεισαι με τα δικα μου ...
κατεβαζε κι οτι μαλακια βρεις μπροστα σου το αποτελεσμα ξες ποιο θα ειναι ?εγω ακομα θα ζω και θα πηδιεμαι σα σκυλα εστω και με ρυτιδες στα μουτρα ....ενω εσυ δε θα υπαρχεις καν...
Αν είσαι πάνω από 40 και έχεις λεφτά ξεκινάς 4-6 μήνες 1-3 μονάδες ημερησίως, το σώμα σου χάνει λίπος και κερδίζει μυς, τραυματισμόι αποκαθίστανται, το δέρμα γίνεται δέκα χρόνια νεότερο .Τυπε για αυξητικη ορμονη λες; Για πες τι παιζει;