Μια μέρα μου κάνει μια που με εβλεπε να τρώω "καλα εσυ κανεις διαιτα τωρα???" ειχα μπροστά μου μια μεγαλη γαβαθα με 2 γιαουρτια μέσα κουάκερ 100γρ (γιαουρτια 400γρ -> 4% λιπος) 30γρ σταφιδες ή 2 κουταλιες της σουπας και ειχα ριξει και μια κουταλια μέλι! Αυτό είναι το αγαπημενο μου πρωϊνο! Της κανω εσυ τι θα φας μια φετα μαρουλι και ένα μήλο? ολη μέρα?
masazomonaxos ξερεις ποιο ειναι το λαθος σου
μπορει να εχεις τρελες γνωσεις κ δεν εχω λογο να το αμφισβητω αυτο αλλα οταν ο αλλος καθεται κ κανει καποιες ερωτησεις για να μαθει κ εσυ καθεσαι κ του λες φαε αυτο γιατι σου δινει 87 gr η μην φας αυτο γιατι περιεχει 143 θερμιδες
καταλαβαινεις οτι δεν ασχολουντε ολοι τοσο σχολαστικα κ καπου εκει ο αλλος θα σταματησει αν δεν γνωριζει κ ολας να σε παρακολουθει κ θα χαθει η ουσια
κανενας masazomonaxos η fouxyer δεν μπορουν να πουν σε καποιον φαε τοσο η μην φας τοσο
ο καθε οργανισμος ειναι μοναδικος κ εχει τις δικες του αναγκες και το σωστο ειναι να φας μεχρι εκει που θα εισαι σε λογικα πλεσια χορτατος και δεν θα ξαναζητησει ο οργανισμος παλι μεσα σε μιση η μια ωρα φαι
οχι ομως του σκασμου ωστε να μην μπορεις να κουνηθεις
αυτο ομως πρεπει να το ψαξει ο καθενας μονος του
τι τον φουσκωνει κ τι οχι
για παραδειγμα στα οσπρια εγω δεν μπορω να φαω φακες γιατι με φουσκωνουν και τρωω μονο φασολια και το εψαξα κ το πηγα κ λιγο παρακατω και τα τρωω μαυροματικα γιατι εχουν μερισσοτερη πρωτεινη
αλλα αυτο ισχυει σε μενα με τα φασολια κ τις φακες
σε καποιον αλλο μπορει να ισχυει το αντιθετο
οπως και με το ρυζι κ τις πατατες και τα μακαρονια
εν κατακλειδη νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να γινομαστε αυστηροι με τους εαυτους μας κ να βαζουμε στη ζωη μας το μετρημα κ ποσες θερμιδες αυτο κ ποσα λιπαρα αυτα
σιγουρα θα ερθει η ωρα που θα φας και μια πιτσα μεσα στο μηνα η ενα παγωτο
δεν πρεπει να στερεις τον οργανισμο σου απο τιποτα
υπαρχουν γενικοι κανονες κοιταμε να τους τηρουμε οσο καλυτερα μπορουμε κανουμε μια σωστη διατροφη γυμναζομαστε αγαπαμε το σωμα μας κ αυτο πρεπει να το εμπεδωσουμε καλα ωστε να μας βγει ακομα καλυτερα αυτο που κανουμε κ βαζουμε στοχο δεν απογοητευομαστε
κ πολυ βασικο δε βαζουμε στοχους σε μικρα χρονικα διαστηματα αν κ αυτο παλι ειναι σχετικο κ παιζουν κ αλλοι παραγωντες ρολο οπως κυριωτερο η ηλικια
καλο ειναι να βαζουμε μακροχρονιους στοχους
κανεις δε μπορει σε 2-3 μηνες να δει αποτελεσματα τοσο μεγαλα
ενω αν βαζει σαν στοχο 1 χρονο η 1,5 ναι τοτε θα δει σιγουρα αποτελεσματα αρκει να ειναι αφωσιομενος στο πλανο του
παντα φιλικα