Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ναι αλλα αμα θες να πας για προπονηση θες να φας κατι που να ειναι μπομπα, συμπυκνωμενες θερμιδες δλδ. Τα ασπραδια τα τρως μετα.
Οι συναγωνιστες ειπανε πολλα σωστα, για τις πολεμικες τεχνες.
1) Οποιος μπαινει με αερα μπραβου κλπ δεν αντεχει πολυ. Οι πολεμικες τεχνες θελουν πειθαρχια και σεβασμο. Τοσο στους συναθλητες οσο και στους αντιπαλους. Ειμαι χρονια σε αυτον τον χωρο ως χομπιστας. Οι σωστοι δασκαλοι εκτος απο την τεχνη, διδασκουν και ηθος(χωρις υπερβολη)
2) Το bjj ειναι πολυ απαιτητικο και δεν ειναι για ολους. Ειναι ομως σιγουρα γι αυτους που δεν τα παρατανε, οποιοσδηποτε και αν ειναι ο σωματωτυπος. Ο συναγωνιστης αξιζει να δοκιμασει. Αν κολλησει με την τεχνη, μετα με μια ισορροπημενη διατροφη δεν θα το σκεφτεται καν για κοιλιτσες και παχακια
3) Το τζουντο ειναι γαματο αλλα σιγουρα εχει πολλους τραυματισμους ομως απο ενα σημειο κι επειτα οι τζουντοκα μαθαινουν να πεφτουν και συνηθιζουν.
1) Οποιος μπαινει με αερα μπραβου κλπ δεν αντεχει πολυ. Οι πολεμικες τεχνες θελουν πειθαρχια και σεβασμο. Τοσο στους συναθλητες οσο και στους αντιπαλους. Ειμαι χρονια σε αυτον τον χωρο ως χομπιστας. Οι σωστοι δασκαλοι εκτος απο την τεχνη, διδασκουν και ηθος(χωρις υπερβολη)
2) Το bjj ειναι πολυ απαιτητικο και δεν ειναι για ολους. Ειναι ομως σιγουρα γι αυτους που δεν τα παρατανε, οποιοσδηποτε και αν ειναι ο σωματωτυπος. Ο συναγωνιστης αξιζει να δοκιμασει. Αν κολλησει με την τεχνη, μετα με μια ισορροπημενη διατροφη δεν θα το σκεφτεται καν για κοιλιτσες και παχακια
3) Το τζουντο ειναι γαματο αλλα σιγουρα εχει πολλους τραυματισμους ομως απο ενα σημειο κι επειτα οι τζουντοκα μαθαινουν να πεφτουν και συνηθιζουν.
Φιλε δεν τα ξερεις καλα. Τι σημαινει αερας μπραβου; Απο τη φατσα κοβει ο δασκαλος. Κανει ενα νευμα εκει που πρεπει... και τελειωσε.
Εμενα μου εχουν σπασει χερι στο καρατε. Με περασαν για μπραβο επειδη ειμαι απο παιδι στη βιοπαλη και εχω αρκετη διαπλαση. Τι να κανουμε, γινονται και λαθη και οι συγνωμες δεν επανορθωνουν τιποτα.
Σε αλλα γυμναστηρια θα φας ξυλο γιατι......δεν εισαι μπραβος.
Το ζουζιτσου και τα σχετικα αθληματα σε σακατευουν αργα και σιγουρα τρωγοντας χονδρους, δισκους, σπουνδυλους, τενοντες. Οταν εισαι 30 χρονω δε νιωθεις τιποτα αλλα οταν φτασεις στην ηλικια μου ζεις με τα αντιφλεγμονωδη και δε μπορεις να ασκηθεις πια.
Η δικια μου φιλοσοφια λεει οτι η ασκηση ειναι τροπος ζωης που τον ακολουθουμε μεχρι να πεθανουμε. Αν ενα ειδος ασκησης μας καταστρεφει τη δυνατοτητα να ασκηθουμε οταν γερασουμε, τοτε αυτο ειναι ενα κακο ειδος ασκησης.
σωστοτατοςα ναι τυπε ισωςδεν το εγραψα ξεκάθαρα προφανως δεν θα τρέξεις μεγάλες αποστάσεις 3-5 χλμ και αυτο μια φορα την εβδομάδα ;)
μην λετε μπαρουφες
τα μαχητικα αθληματα (μποξ, κικ-μποξ, παλη, κτλ) οταν τα κανεις με σωστο δασκαλο και κυριως ως χομπιστας εχουν πολυ λιγοτερους (και επισης λιγοτερο επωδυνους τραυματισμους) απο τα βαρη, το ποδοσφαιρο, το μπασκετ, την ποδηλασια , το τρεξιμο κτλ
παρε ενα βαζο μαυρο ταχινι κ ενα κιλο μελιΓια το ταχινι τι γνωμη εχεις;
μην λετε μπαρουφες
τα μαχητικα αθληματα (μποξ, κικ-μποξ, παλη, κτλ) οταν τα κανεις με σωστο δασκαλο και κυριως ως χομπιστας εχουν πολυ λιγοτερους (και επισης λιγοτερο επωδυνους τραυματισμους) απο τα βαρη, το ποδοσφαιρο, το μπασκετ, την ποδηλασια , το τρεξιμο κτλ
Ναι αλλα αμα θες να πας για προπονηση θες να φας κατι που να ειναι μπομπα, συμπυκνωμενες θερμιδες δλδ. Τα ασπραδια τα τρως μετα.
παρε ενα βαζο μαυρο ταχινι κ ενα κιλο μελι
βγαλε την μιση ποσοτητα ταχινι κ βαλε την μιση απο το μελι κ κανε το ιδιο κ με τα υπολοιπα μισα
δλδ 2 βαζα με μελι κ ταχινι
οταν σε πιανει ορεξη για γλυκο τρως 2 κουταλιες κ τελειωνεις
δε χρειαζεται να στερεις τον οργανισμο σου απο τπτ
Σημερα έκανα πάγκο για στηθος και ηταν ωραια φάση εκτονωθηκα αρκετα
Θες λιγο ποιοτικο υδατάνθρακα πριν την προπονηση αυτό είναι αληθεια!!!
Κουμπωσε 100γρ κουάκερ ή πιτουρο βρώμης μαζι με 1 γιαουρτάκι και βάλει και μια χουφτιτσα σταφιδες μεσα
η άλλη επιλογή είναι ένα τοστ με τυρι σε χαμηλά λιπαρά και μετα από λιγο έφυγες για προπονηση ;)
εννοειτε μια στο τοσοΚαλα τυπε μια στο τοσο μπορει να πάει να ξεσκιστεί από το ζαχαροπλαστειο της γειτονιας
δεν θα πεθανουμε κιολας!!! Εγω το κανω 1-2 φορές την εβδομάδα αυτό! Και το ευχαριστιέμαι.
Και το αποτέλεσμα είναι το ιδιο. Απλα δεν τα τρως κάθε μερα !
Εχω διαβάσει ένα σορό μαλακιες....Το τι θέλει ο καθένας να κανει στο σώμα του εξαρτάται καθαρά απο αυτόν και μόνο.Τωρα βέβαια αν θα πετύχεις ΜΑΛΑΚΑ γυμναστή και εισαι άσχετος απο γυμναστική την γαμησες.
Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν πάνε γυμναστήριο για να γίνουν bodybuilder,κάποιοι πάνε για να αδυνατίσουν μόνο,κάποιοι άλλοι για να γραμμωσουν μόνο και άλλοι για μια καλή φυσική κατάσταση..Οταν λοιπόν ΔΕΝ γνωρίζουμε τον άλλον απο κοντά και ΔΕΝ τον έχουμε δει ποτέ καλό ειναι να μην δίνουμε συμβουλές και να κρατάμε την γνώμη μας για τον εαυτό μας.
Ο άλλος που ζητάει συμβουλές για αδυνάτισμα στην κοιλιά μπορει να ειναι 130 κιλά και εσυ να του μιλας για κοιλιακούς, push-ups και deadlifts!!!
Αμα δεν μπορει ο άλλος να δέσει τα κορδόνια του καλό ειναι συμβουλευτεί κάποιον ειδικό για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς και να μην ρωτάει άτομα που μπορει να έχουν πάγκο 130-150 κιλα.
εννοειτε μια στο τοσο
μια στο τοσο ομως δεν ζηταει ο οργανισμος
ο οργανισμος μπορει να ζηταει 2 στο τοσο η 3 στο τοσο
γι'αυτο ειπα το ταχινι με το μελι
Σωστα ολα αυτα που γραφεις...γι αυτον ακριβως το λογο δε του ειπα τι να κανει...αν δε δεις το σωματοτυπο του ανθρωπου που μιλαςπως να δωσεις εστω και τις γενικευμενες συμβουλες που δινουμε εμεις