τυπε hell boy κανεις δεν θα ασχοληθεί μαζι σου στα μεγάλα γυμναστήρια εκτος και αν εισαι καμια γκομενα
και θέλουν να σε ζαχαρώσουν ή βρεις παλικάρια εκει μέσα που γουστάρουν αυτό που κάνουν.
Θα πληρώσεις μια συνδρομη και θα σου βγάλουν ένα πρόγραμμα απλά και μονο αν ζαλιζεις τον γυμναστη
που είναι στο χωρο θα σου πει μερικά πραγματα τα αλλα πρέπει να τα ψάξεις από μονος σου.
Εκτος και αν έχεις την άνεση να πληρώσεις προσωπικό γυμναστη ή γυμναστρια!
Οποιος θέλει να μάθει θα βρει τον τροπο μέχρι και το γιουτιούμπ έχει βιντεάκια από άτομα που ξέρουν.
Αμα αραξει καναπε και είναι με την νοοτροπια εγω είμαι 130 κιλα θέλω ειδικη μεταχειριση ... μονο με προσωπικο γυμναστή αυτά.
Εγω ειπα 2-3 βασικα και συγκεκριμενα πράγματα ειχα κοριτσάκια που παρέμεναν σκινυ επειδή μου ελεγαν αμα πάρω κιλα θα είναι και λιπος
προφανως κουκλα μου θα είναι ΚΑΙ λιπος το οποιο μετα μπορείς να κοψεις και να μεινεις με την μυϊκη μάζα που απέκτησες.
Ένα φαγητο μπορει να φαινεται υγεινο αλλα μολις το πλακώσεις στο λάδι θα βάλει θερμιδες και λίπος.
Θα σου πουν στο γυμναστηριο κοψε τη σαβουρα και μη τρως λίπος. Σοκολάτες και πιτογυρα χαιρω πολύ. Αυτό το ξέρει ο καθενας.
Νομιζεις θα κατσει κανεις να του κανει μακροσυστατικη αναλυση? μονος του θα βρει τις τροφες στο ιντερνετ μονος του θα βρει σάιτ που να είναι αξιοπιστο και να του δώσει ακριβως τι πρεπει να τρωει κάθε μερα σε αναλογια πρωτεϊνων , υδατανθράκων , λιπαρων και θερμιδων.
"Κοψε το λιπος και τις σαβουρες...." χαιρω πολύ μασαζονομαχος