Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η προπόνηση με τα βάρη είναι μικρή 40-45 λεπτά συνήθως, μαζί με τα διαλλείματα που κάνω αναμεσα στα σετς.

Να ξέρεις κι εσύ όπως και όλοι πως μια προπόνηση με βάρη,σωστής έντασης τόσο πρέπει να διαρκεί...
Κι εγώ προσπαθώ να ρίξω ο χρόνο της προπόνησής μου γιατί δυστυχώς μου παίρνει καμια ώρα συνηθως...

Όσο για τα αυγά δεν είναι υπερβολή τα 4 την ημέρα!Μπορείς να φάς ΟΣΑ ασπράδια θες, και ανάλογα με την συνολική ποσότητα λιπαρών που λαμβάνεις και τους αντίστοιχους κρόκους!
Προσωπικά έχει τύχει να τρώω 3 κρόκους τη μέρα και η χολιστερίνη μου (καλή-κακή) να είναι ίδια με όταν έτρωγα 16 ασπράδια τη μέρα και 1 κρόκο...
Σταμάτα πάντως την υπερπροπόνησ γιατί εκτός απο το οτι θα κάψεις τους μύες σου, αρχίζουν να τίθονται και θέματα υγείας μετά...

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Θα ρωτησω και ακομη κατι ακυρο (αλλα μια που σας βρηκα εδω  :grin: )

Οταν κανω κοιλιακους νιωθω παρα πολυ πιεση στο λαιμο. Μια γυμναστρια μου ειπε οτι μαλλον τραβαω το λαιμο μπροστα ενω δεν χρειαζεται. Παρολαυτα δεν καταλαβα πως θα σταματησω να το κανω αυτο. Καμια ιδεα?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
και γω το κανα αυτο το λαθος. προσπαθησε να ανεβαζεις τους ωμους σου οταν κανεις την κινηση και ο λαιμος και το κεφαλι απλα να ακολουθουν οχι το αντιθετο.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
πίνω και γάλα... 2 ποτήρια την ημέρα. γενικά σίγουρα μια γυναίκα δεν μπορεί να τουμπανιάσει όσο ένας άντρας, αυτό είναι στανταρ  κ προφανές νομίζω
αυτό δεν σημαίνει όμως πως μια γυναίκα δεν μπορεί να δει διαφορά και σημαντική αύξηση της μυικής της μάζας με αρκετή γυμναστική
Δηλαδή εσύ θέλεις να τουμπανιάσεις μεν, αλλά όχι όσο μπορεί να τουμπανιάσει ένας άντρας δε;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Να ρωτήσω και εγώ κάτι...

Σκέφτομαι να αρχίσω γυμναστική λόγω... κοιλιάς

...αλλά έπεσα σε ένα σωρό διαφημήσεις του στυλ:
Μην γυμνάζεσαι απλά, ... δεν θα κάνεις τίποτα!
Αγόρασε το μυστικό Χ και θα δεις και διάφορα τέτοια.

π.χ.:
Έχει βάση, δηλαδή ότι μόνο με γυμναστική δεν θα κάνω τίποτα ή είναι μούφα;

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
πάντως παιδιά εγώ ακουλουθώ αυτή την διατροφή, είναι καλή για να τουμπανιάσω?

Δευτέρα - 2 πιτόγυρα επικληνή με κοκα κόλα για αποθεραπεία
Τρίτη - 1 πίτσα σπέσιαλ και μια σαλάτα fat free
Τετάρτη - 3 χοτ ντογκ από την καντίνα του μπειμπι γκολντ και χυμό από το λόλα  
Πέμπτη - Αυγά σκράμπλ με μπέικον και μανιτάρια σε πάγκο καθήμενος
Παρασκευή - Εδώ συνήθως κάνω αερόβια οπότε έχουμε, μια πίτα σκεπαστή με τυρί και πιπερία και για δύναμη κεφτεδάκια θείας μαρίας με πατάτες τηγανιτές (full fried)

E, το σαββατοκύριακο μιας και το ρίχνω έξω τρώω λίγο "βρώμικα"  :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Παρασκευή - Εδώ συνήθως κάνω αερόβια οπότε έχουμε, μια πίτα σκεπαστή με τυρί και πιπερία και για δύναμη κεφτεδάκια θείας μαρίας με πατάτες τηγανιτές (full fried)

καλα πας φιλε
το μπαιπας ειναι κοντα

Επισκέπτης

Φιλαρα φοβερη διατροφη ;) Την ακουλουθησα και εγω για αρκετο διαστημα και οπως θα δειτε στην φωτο εβαλα ΠΟΛΥ ογκο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Tnx στον φιλο πεταλουδα που με τις σωστες συμβουλες του φορτωσα αρκετα κιλα και σε ογκο και σε ασκησεις.
Περιμενω με αγωνια τωρα για την ανοιξη το προγραμμα γραμμωσης ομως.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Επισκέπτης
βγαίνει σε λίγες εβδομάδες, έχω κολλήσει στους ηλεκτρολύτες που πρέπει να πάρω  :2funny:

αντε μπραβο γιατι ολο περιεργως παρολο που φορτωσα πολυ σε ογκο δεν βλεπω και φλεβα να πεταγεται καθολου και λεω τι σκατα παιζει...

after15

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ξέρεις κι εσύ όπως και όλοι πως μια προπόνηση με βάρη,σωστής έντασης τόσο πρέπει να διαρκεί...
Κι εγώ προσπαθώ να ρίξω ο χρόνο της προπόνησής μου γιατί δυστυχώς μου παίρνει καμια ώρα συνηθως...

Όσο για τα αυγά δεν είναι υπερβολή τα 4 την ημέρα!Μπορείς να φάς ΟΣΑ ασπράδια θες, και ανάλογα με την συνολική ποσότητα λιπαρών που λαμβάνεις και τους αντίστοιχους κρόκους!
Προσωπικά έχει τύχει να τρώω 3 κρόκους τη μέρα και η χολιστερίνη μου (καλή-κακή) να είναι ίδια με όταν έτρωγα 16 ασπράδια τη μέρα και 1 κρόκο...
Σταμάτα πάντως την υπερπροπόνησ γιατί εκτός απο το οτι θα κάψεις τους μύες σου, αρχίζουν να τίθονται και θέματα υγείας μετά...

Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις?
Δεν έχει κάποιος πρόβλημα όσα ασπράδια και να φάει?
Ο πατέρας μου είναι γιατρός και μου έχει πει ότι το μέγιστο της πρωτείνης σε ημερήσια βάση που πρέπει να τρώει κανείς είναι 2-3 ασπράδια το μέγιστο.
Το ίδιο μου είχε επιβεβαιώσει και η διαιτολόγος μου.
Πώς στηρίζεις το επιχείρημα ότι όσα ασπράδια και να φας είναι οκ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ο πατέρας μου είναι γιατρός και μου έχει πει ότι το μέγιστο της πρωτείνης σε ημερήσια βάση που πρέπει να τρώει κανείς είναι 2-3 ασπράδια το μέγιστο.

τα έχει μάθει στη κλινική διατροφολογία....εκεί που έμαθε και τα περί καλής ή κακής χοληστερίνης..

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Φανταζομαι εχει σημασια και ποση απο αυτη την πρωτεινη αξιοποιει ο καθενας. Δεν μπορει ενας ποδοσφαιριστης και ενας ταξιτζης να παιρνουν την ιδια πρωτεινη

after15

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω και εγώ κάτι...

Σκέφτομαι να αρχίσω γυμναστική λόγω... κοιλιάς

...αλλά έπεσα σε ένα σωρό διαφημήσεις του στυλ:
Μην γυμνάζεσαι απλά, ... δεν θα κάνεις τίποτα!
Αγόρασε το μυστικό Χ και θα δεις και διάφορα τέτοια.

π.χ.:
Έχει βάση, δηλαδή ότι μόνο με γυμναστική δεν θα κάνω τίποτα ή είναι μούφα;

Δεν ξέρω τί γίνεται με το συγκεκριμένο προιόν.
Όμως, με γυμναστική, σωστή διατροφή και υπομονή μπορείς και θα δεις θαύματα στο σώμα σου.
Προτού αποφσίσεις να καταναλώσεις ένα προιόν που υπόσχεται διάφορα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, τσέκαρε αν είναι ελεγμένο από τον ΕΟΦ. Είναι μια καλή αφετηρία για τις μετέπειτα επιλογές σου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φανταζομαι εχει σημασια και ποση απο αυτη την πρωτεινη αξιοποιει ο καθενας. Δεν μπορει ενας ποδοσφαιριστης και ενας ταξιτζης να παιρνουν την ιδια πρωτεινη

σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής ή αθλητής έχει διαφορετικό διατροφολόγιο από έναν κοινό άνθρωπο,αλλά η πρωτεινή θα πρέπει να είναι το δυνατόν περισσότερο φυτικής προέλευσης(σόγια,φασόλια) και λιγότερο από ζωική προέλευση....).Επίσης θέλει πολύ μα πολύ πράσινο λαχανικό και γενικά πολύχρωμο...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
διαφωνω, η ζωικη πρωτεινη ειναι πολυ πιο πληρης απο την φυτικη

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ο πατέρας σου είναι γιατρός και υποστηρίζει πως πρεπει να τρώς 2-3 ασπράδια τη μερα,αλλιώς θα έχεις πρόβλημα;;
Τι να πω;
Έτρωγα 16 την ημέρα και η χοληστερίνη μου ήταν παιδική...
Γιατρός δεν είμαι και δε μπορώ να πω κάτι για κάποιον που έχει σπουδάσει τόσα χρόνια,αλλά την προσωπική μου άποψη για διατροφολογους και γιατρούς την έχω εκφράσει αρκετές φορές και σε προηγούμενες σελιδες και δεν είναι η καλύτερη!
Όσο για αυτό που λες παρακάτω για τον ΕΟΦ και αυτό ο μπαμπας σου στο είπε;Δηλαδή πρέπει για να πάρω ενα συμπληρωμα πρέπει να έχει πάρει τη μίζα του ο ΕΟΦ;;Φάρμακα τα οποία είναι εγκεκριμένα και μετά απο 15 χρονια τα αποσύρουν γιατί αποδείχτηκαν επικίνδυνα,αυτά δε τα είχε εγκρίνει ο ΕΟΦ;

Φίλε pathos gia ta temaxia αυτό που λες για την κλινική διατροφολογία αναφέρεται σε μένα ή στον πατέρα του after15;

αλλά η πρωτεινή θα πρέπει να είναι το δυνατόν περισσότερο φυτικής προέλευσης(σόγια,φασόλια) και λιγότερο από ζωική προέλευση....)

Έχεις διαβάσει κάποια έρευνα που να το λεει αυτό;Όπως είπε και ο φίλος η ζωικής προέλευσης έχει πολύ καλύτερο και πληρέστερο προφιλ αμινοξέων..
Όσο για τη σόγια στην οποία αναφέρεσαι,να σε ενημερώσω πως οι μεγάλες ποσότητες κατανάλωσης σογιας στους άντρες ανεβάζει τα οιστρογόνα,κάτι το οποίο είναι ανεπιθύμητο,είτε κάνεις βάρη είτε όχι...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο πατέρας σου είναι γιατρός και υποστηρίζει πως πρεπει να τρώς 2-3 ασπράδια τη μερα,αλλιώς θα έχεις πρόβλημα;;
Τι να πω;
Έτρωγα 16 την ημέρα και η χοληστερίνη μου ήταν παιδική...
Γιατρός δεν είμαι και δε μπορώ να πω κάτι για κάποιον που έχει σπουδάσει τόσα χρόνια,αλλά την προσωπική μου άποψη για διατροφολογους και γιατρούς την έχω εκφράσει αρκετές φορές και σε προηγούμενες σελιδες και δεν είναι η καλύτερη!
Όσο για αυτό που λες παρακάτω για τον ΕΟΦ και αυτό ο μπαμπας σου στο είπε;Δηλαδή πρέπει για να πάρω ενα συμπληρωμα πρέπει να έχει πάρει τη μίζα του ο ΕΟΦ;;Φάρμακα τα οποία είναι εγκεκριμένα και μετά απο 15 χρονια τα αποσύρουν γιατί αποδείχτηκαν επικίνδυνα,αυτά δε τα είχε εγκρίνει ο ΕΟΦ;

Φίλε pathos gia ta temaxia αυτό που λες για την κλινική διατροφολογία αναφέρεται σε μένα ή στον πατέρα του after15;

Έχεις διαβάσει κάποια έρευνα που να το λεει αυτό;Όπως είπε και ο φίλος η ζωικής προέλευσης έχει πολύ καλύτερο και πληρέστερο προφιλ αμινοξέων..
Όσο για τη σόγια στην οποία αναφέρεσαι,να σε ενημερώσω πως οι μεγάλες ποσότητες κατανάλωσης σογιας στους άντρες ανεβάζει τα οιστρογόνα,κάτι το οποίο είναι ανεπιθύμητο,είτε κάνεις βάρη είτε όχι...
+10000000000000000000000000000000000000000000
κρις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom