Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το πολυ ξιγκι την εχει κανει να φαινεται τουμπανο.

μιλησε και ο άλλος, που μπορεί να δει  το πουλί του μόνο ξαπλωμένος (και αν)

και οι γυναίκες τουμπανιάζουν, εγώ κάνω 5 φορες την βδομαδα κολυμβητήριο, 3 φορές την εβδομάδα βάρη και 1 φορά την εβδομάδα τρέξιμο
και τρώω και 4 αυγά την ημέρα.
απλά έχω αρχίσει να τουμπανιάζω και φοβάμαι κι εγώ για τις ραγάδες ειδικά στο μπροστα μέρος του ώμου που φαίνονται.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

και οι γυναίκες τουμπανιάζουν, εγώ κάνω 5 φορες την βδομαδα κολυμβητήριο, 3 φορές την εβδομάδα βάρη και 1 φορά την εβδομάδα τρέξιμο
απλά έχω αρχίσει να τουμπανιάζω και φοβάμαι κι εγώ για τις ραγάδες ειδικά στο μπροστα μέρος του ώμου που φαίνονται.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με 4 αυγα τη μερα τουμπανιαζεις??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μηπως και με τα ροζ βαρακια στο γυμναστηριο αποκτησεις μουσκουλα ?

ωρε τι μαθαινουμε αποψε!!!!!!!!!!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

κοπελια κοψε τα 4 ολοκληρα αυγα... μεχρι 3-4 κροκους τη βδομαδα. ασπραδια φαε οσα θες. επισης η πρωτεινη που παιρνεις απο 4 ακομα και ολοκληρα αυγα δεν ειναι ουτε η μιση που θες την ημερα... και τα αυγα δεν σε τουμπανιαζουν, μια πηγη πρωτεινης ειναι οπως το κοτοπουλο πχ
πως γινεται να τουμπανιαζεις με 6 φορες την βδομαδα αεροβια δεν καταλαβαινω ειλικρινα :jerking: :jerking: :think:
μην πιστευεις οτι παπατζα ακους δεξια αριστερα, ημαρτον

Επισκέπτης

αι ρε φαλαινα σε ενυδρειο σε εχουν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κοπελια κοψε τα 4 ολοκληρα αυγα... μεχρι 3-4 κροκους τη βδομαδα. ασπραδια φαε οσα θες. επισης η πρωτεινη που παιρνεις απο 4 ακομα και ολοκληρα αυγα δεν ειναι ουτε η μιση που θες την ημερα...
πως γινεται να τουμπανιαζεις με 6 φορες την βδομαδα αεροβια δεν καταλαβαινω ειλικρινα :jerking: :jerking: :think:

ασπράγια τρωω βρε, και σου πα οτι κανω και 3 φορές την εβδομάδα βάρη...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ασπράγια τρωω βρε, και σου πα οτι κανω και 3 φορές την εβδομάδα βάρη...

με 4 ασπραδια ποσα γρμ πρωτεινης να παιρνεις πια???

αν ειναι τοσο ευκολο να τουμπανιασει μια γκομενα με 4 ασπραδια τοτε ολοι οι άντρες τουμπανα θα ηταν..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλα για να τουμπανιασεις και να παρεις ογκο πρεπει να τρως παραπανω απο οσο καις...και οπως ειπα οι γυναικες ΔΕΝ γινονται τερατα μυων χωρις ορμονες.
και 4 ασπραδια αυγου=περιπου 16 γραμμαρια πρωτεινης, οσο μισο λιτρο γαλα (2 ποτηρακια δλδ).

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποσο καιρο κανεις το προγραμμα που ναρτησες??
λιπομετρηση εχεις κανει??

δεν έχω κάνει ακόμα όχι, αλλα σκοπεύω να κάνω λίγο μετά τα χριστούγεννα
τα βάρη τα κάνω κανα τετράμηνο, το τρέξιμο και το κολυμβητήριο κανα δίμηνο...  :P

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλα για να τουμπανιασεις και να παρεις ογκο πρεπει να τρως παραπανω απο οσο καις...και οπως ειπα οι γυναικες ΔΕΝ γινονται τερατα μυων χωρις ορμονες.
και 4 ασπραδια αυγου=περιπου 16 γραμμαρια πρωτεινης, οσο μισο λιτρο γαλα (2 ποτηρακια δλδ).

πίνω και γάλα... 2 ποτήρια την ημέρα. γενικά σίγουρα μια γυναίκα δεν μπορεί να τουμπανιάσει όσο ένας άντρας, αυτό είναι στανταρ  κ προφανές νομίζω
αυτό δεν σημαίνει όμως πως μια γυναίκα δεν μπορεί να δει διαφορά και σημαντική αύξηση της μυικής της μάζας με αρκετή γυμναστική

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι θα δει, αλλα οχι τοση ωστε να γινει σαν τερας, και να φοβαται μην γεμισει ραγαδες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν έχω κάνει ακόμα όχι, αλλα σκοπεύω να κάνω λίγο μετά τα χριστούγεννα
τα βάρη τα κάνω κανα τετράμηνο, το τρέξιμο και το κολυμβητήριο κανα δίμηνο...  :P
νεοκοπη δηλαδη ακομα..
να φανταστω εχεις ξαναγυμναστει στη ζωη σου πριν αρχισεις το προγραμμα κολυμπι-βαρη-τρεξιμο??..
προετοιμαζεσαι για κατι??γιατι το προγραμμα σου ειναι αρκετα απαιτητικο
Υ.Γ.αντι για ασπραδια κοπανα φιλετακια κοτοπουλο και ψαρι...

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η μανα σου μια χαρα χορταινει παντως με αυτο.
Εσυ μαλλον εισαι τοσο ανοικτοστομαχη χοντρελο και ανοικτομουνα που δεν χαμπαριαζεις.

αντε ρε που αν πας να τρέξεις τα βυζιά σου θα χτυπήσουν παλαμάκια με την κοιλιά σου, βόδι.
πάνε κανε καμμια μεγένθυνση πέους και μετά μιλας μας

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι θα δει, αλλα οχι τοση ωστε να γινει σαν τερας, και να φοβαται μην γεμισει ραγαδες
έχεις δίκιο είναι λίγο υπερβολικο, γενικά μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα σε μια γυναίκα, ειδικά τα γυμνασμένα πόδια+πλάτη όπως κ τρελενομαι για γυμνασμένες πλάτες στους άντρες (τρέλα όμως χιχιχιι)
δεν μου αρέσει όμως των γυναικων bodybuilders, νομίζω οτι το γυναικείο σώμα πρέπει να ναι και λίγο.... elegant  :rolleyes:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
πίνω και γάλα... 2 ποτήρια την ημέρα. γενικά σίγουρα μια γυναίκα δεν μπορεί να τουμπανιάσει όσο ένας άντρας, αυτό είναι στανταρ  κ προφανές νομίζω
αυτό δεν σημαίνει όμως πως μια γυναίκα δεν μπορεί να δει διαφορά και σημαντική αύξηση της μυικής της μάζας με αρκετή γυμναστική

γιατι θελεις να αυξησεις την μυικη σου μαζα? ( ή δεν θες?)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
έχεις δίκιο είναι λίγο υπερβολικο, γενικά μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα σε μια γυναίκα, ειδικά τα γυμνασμένα πόδια+πλάτη όπως κ τρελενομαι για γυμνασμένες πλάτες στους άντρες (τρέλα όμως χιχιχιι)
δεν μου αρέσει όμως των γυναικων bodybuilders, νομίζω οτι το γυναικείο σώμα πρέπει να ναι και λίγο.... elegant  :rolleyes:

η φυση εχει φροντισει γι αυτο. Χωρις τεστοστερονη ετσι δεν γινεσαι. Αν παρεις αντρικες ορμονες ειναι λογικο να δειχνεις σαν τραβεστι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom