hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ποσες παιρνεις ρε???χιτμαν οι γνωσεις σου ειναι ελλειπεις
ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΝΟΥΥΔΡΙΚΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ
ποια αλλα συστατικα;;;;
που θα με πεις και ελλειπη..
ποσες παιρνεις ρε???χιτμαν οι γνωσεις σου ειναι ελλειπεις
ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΝΟΥΥΔΡΙΚΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ
ποια αλλα συστατικα;;;;
Το πολυ ξιγκι την εχει κανει να φαινεται τουμπανο.
μιλησε και ο άλλος, που μπορεί να δει το πουλί του μόνο ξαπλωμένος (και αν)
και οι γυναίκες τουμπανιάζουν, εγώ κάνω 5 φορες την βδομαδα κολυμβητήριο, 3 φορές την εβδομάδα βάρη και 1 φορά την εβδομάδα τρέξιμο
και τρώω και 4 αυγά την ημέρα.
απλά έχω αρχίσει να τουμπανιάζω και φοβάμαι κι εγώ για τις ραγάδες ειδικά στο μπροστα μέρος του ώμου που φαίνονται.
και οι γυναίκες τουμπανιάζουν, εγώ κάνω 5 φορες την βδομαδα κολυμβητήριο, 3 φορές την εβδομάδα βάρη και 1 φορά την εβδομάδα τρέξιμο
απλά έχω αρχίσει να τουμπανιάζω και φοβάμαι κι εγώ για τις ραγάδες ειδικά στο μπροστα μέρος του ώμου που φαίνονται.
κοπελια κοψε τα 4 ολοκληρα αυγα... μεχρι 3-4 κροκους τη βδομαδα. ασπραδια φαε οσα θες. επισης η πρωτεινη που παιρνεις απο 4 ακομα και ολοκληρα αυγα δεν ειναι ουτε η μιση που θες την ημερα...
πως γινεται να τουμπανιαζεις με 6 φορες την βδομαδα αεροβια δεν καταλαβαινω ειλικρινα
αι ρε φαλαινα σε ενυδρειο σε εχουν?
ποσο καιρο κανεις το προγραμμα που αναρτησες??ασπράγια τρωω βρε, και σου πα οτι κανω και 3 φορές την εβδομάδα βάρη...
ασπράγια τρωω βρε, και σου πα οτι κανω και 3 φορές την εβδομάδα βάρη...
ποσο καιρο κανεις το προγραμμα που ναρτησες??
λιπομετρηση εχεις κανει??
αι πάνε παίξε το πουλί σου με το τσιμπιδάκι, μικροτσουτσουνε.
Ναι αλλα για να τουμπανιασεις και να παρεις ογκο πρεπει να τρως παραπανω απο οσο καις...και οπως ειπα οι γυναικες ΔΕΝ γινονται τερατα μυων χωρις ορμονες.
και 4 ασπραδια αυγου=περιπου 16 γραμμαρια πρωτεινης, οσο μισο λιτρο γαλα (2 ποτηρακια δλδ).
νεοκοπη δηλαδη ακομα..δεν έχω κάνει ακόμα όχι, αλλα σκοπεύω να κάνω λίγο μετά τα χριστούγεννα
τα βάρη τα κάνω κανα τετράμηνο, το τρέξιμο και το κολυμβητήριο κανα δίμηνο...
η μανα σου μια χαρα χορταινει παντως με αυτο.
Εσυ μαλλον εισαι τοσο ανοικτοστομαχη χοντρελο και ανοικτομουνα που δεν χαμπαριαζεις.
ναι θα δει, αλλα οχι τοση ωστε να γινει σαν τερας, και να φοβαται μην γεμισει ραγαδες
έχεις δίκιο είναι λίγο υπερβολικο, γενικά μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα σε μια γυναίκα, ειδικά τα γυμνασμένα πόδια+πλάτη όπως κ τρελενομαι για γυμνασμένες πλάτες στους άντρες (τρέλα όμως χιχιχιι)ναι θα δει, αλλα οχι τοση ωστε να γινει σαν τερας, και να φοβαται μην γεμισει ραγαδες
πίνω και γάλα... 2 ποτήρια την ημέρα. γενικά σίγουρα μια γυναίκα δεν μπορεί να τουμπανιάσει όσο ένας άντρας, αυτό είναι στανταρ κ προφανές νομίζω
αυτό δεν σημαίνει όμως πως μια γυναίκα δεν μπορεί να δει διαφορά και σημαντική αύξηση της μυικής της μάζας με αρκετή γυμναστική
έχεις δίκιο είναι λίγο υπερβολικο, γενικά μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα σε μια γυναίκα, ειδικά τα γυμνασμένα πόδια+πλάτη όπως κ τρελενομαι για γυμνασμένες πλάτες στους άντρες (τρέλα όμως χιχιχιι)
δεν μου αρέσει όμως των γυναικων bodybuilders, νομίζω οτι το γυναικείο σώμα πρέπει να ναι και λίγο.... elegant