Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
νεοκοπη δηλαδη ακομα..
να φανταστω εχεις ξαναγυμναστει στη ζωη σου πριν αρχισεις το προγραμμα κολυμπι-βαρη-τρεξιμο??..
προετοιμαζεσαι για κατι??γιατι το προγραμμα σου ειναι αρκετα απαιτητικο
Υ.Γ.αντι για ασπραδια κοπανα φιλετακια κοτοπουλο και ψαρι...

με βάρη δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, μα ποτέ όμως...
τρώω τόνο κυρίως, κονσερβα δυστυχώς  :-
έκανα 9 χρονια κολυμβητήριο κλασσική+τεχνική κολυμβηση
και πολύυυυ παλιά ενόργανη... αλλά πολύ παλιά

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω ασχολουμουν σοβαρα με ποδοσφαιρο μεχρι τις πανελλαδικες..
Τοτε το <<γυρισα>>στο Κ1 με ταυτοχρονο γυμναστηριο...
Παντως το κολυμπι ειναι η ποιοτικοτερη μορφη γυμναστικης..
φυσικά και θέλω... μ αρέσει το γυμνασμένο σώμα στην γυναίκα  :P
και εμενα.. :grin: :2funny:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Απλα ρωταω γιατι εδω, μεχρι και θεμα για το αν θα πρεπει να γυμναζονται οι γυναικες ειχε γινει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απλα ρωταω γιατι εδω, μεχρι και θεμα για το αν θα πρεπει να γυμναζονται οι γυναικες ειχε γινει.
καλα εδω ειναι καποιοι με καμμενο το μοτερ...
μη ξεχνας..
Ετσι εξηγειται τοτε..Πας 2 φορες την εβδομαδα και κανεις ποσοτητα ραχιαιων που κανουν οι προχωρημενοι....
τι 2 φορες ρε μαγκα??
φροντιστηριο ιταλικων ειναι???
4 το λιγοτερο,αλλιως τσαμπα τρως το χρονο σου..
κανε 3Χ10 με διαλειμμα 1 λεπτο στα ενδιαμεσα και γραψ'τον στα @@ σου το γυμναστη..

Επισκέπτης
αντε ρε που αν πας να τρέξεις τα βυζιά σου θα χτυπήσουν παλαμάκια με την κοιλιά σου, βόδι.
πάνε κανε καμμια μεγένθυνση πέους και μετά μιλας μας

γιατι μωρη πουτανα τι μιλας?μονο η μανα σου εχει δει την ψωλη μου.
Εσυ τι μιλας?Δεν προκεται να σε γαμησω λεμε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μη πλακώνεστε στο τόνο! Κοντεύει να κηρυχτεί σε εξαφάνηση!!! 
Χώρια που έχει και βαρέα μέταλλα...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαναρομαναρι
ασε τις γυμναστικες,τις κονσερβες και τα τηγανιτα αυγα
και ελα να κανουμε πους-απς στο κρεβατι
η εστω...να παιξουμε βολευ δωματιου...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε μαναρομαναρι
ασε τις γυμναστικες,τις κονσερβες και τα τηγανιτα αυγα
και ελα να κανουμε πους-απς στο κρεβατι
η εστω...να παιξουμε βολευ δωματιου...

τι ειναι αυτα που λες???????????

η κοπελα ανηκει αλλου λεμε!!!!!

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κοπελιά με 5 φορές κολύμπι,3 βάρη και 1 τρέξιμο ΟΥΤΕ με φάρμακα δε θα αντέξεις!!Οχι απλά είσαι ΗΔΗ υπερπροπονημένη,αλλά δε το έχεις καταλάβει δυστυχώς!Το ωραίο σώμα γίνεται με τροπο...Και τις περισσότερες φορές το "less is more" είναι αυτό που επικρατεί!
Φτιάξε ένα σωστό διατροφικό πλάνο,μελετημένο πρώτα...Χωρίς διατροφή σωστή (όχι απλά το "προσέχω") δε θα δεις αποτέλεσμα,θα απογοτητευτείς και σε συνδιασμό με την υπερπροπόνηση που έχει ήδη επέλθει θα σταματήσεις ξενερωμένη τα ΠΑΝΤΑ!Και θα το ρίξεις και στο φαί!!
Αν θέλεις τη γνώμη μου μπες και ενημερώσου,έχει πολυ ενδιαφέροντα θέματα στο forum για γυναίκες...

Φιλικά Χρήστος

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κοπελιά με 5 φορές κολύμπι,3 βάρη και 1 τρέξιμο ΟΥΤΕ με φάρμακα δε θα αντέξεις!!Οχι απλά είσαι ΗΔΗ υπερπροπονημένη,αλλά δε το έχεις καταλάβει δυστυχώς!Το ωραίο σώμα γίνεται με τροπο...Και τις περισσότερες φορές το "less is more" είναι αυτό που επικρατεί!
Φτιάξε ένα σωστό διατροφικό πλάνο,μελετημένο πρώτα...Χωρίς διατροφή σωστή (όχι απλά το "προσέχω") δε θα δεις αποτέλεσμα,θα απογοτητευτείς και σε συνδιασμό με την υπερπροπόνηση που έχει ήδη επέλθει θα σταματήσεις ξενερωμένη τα ΠΑΝΤΑ!Και θα το ρίξεις και στο φαί!!
Αν θέλεις τη γνώμη μου μπες και ενημερώσου,έχει πολυ ενδιαφέροντα θέματα στο forum για γυναίκες...

Φιλικά Χρήστος

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ολοι οι ανθρωπει ΠΡΕΠΕΙ να γυμναζονται... αν δεν το κανουν αργα η γρηγορα στη ζωη τους θα το βρουν μπροστα τους :tickedoff:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Φιλικά Χρήστος

εισαι σωστος και προτεινεις και το πιο ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ελληνικο σαιτ γυρω απο τη γυμναστικη και τη διατροφη ;)

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Φιλικά Χρήστος

ευχαριστώ Χρηστο, έχεις δίκιο, απλά το χω πάρει αρκετά ζεστά απο τότε που έκοψα το κάπνισμα, προσπάθησα πάρα πολύ κι ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γι αυτό κι έχω ψιλοπωρωθεί.
η προπόνηση με τα βάρη είναι μικρή 40-45 λεπτά συνήθως, μαζί με τα διαλλείματα που κάνω αναμεσα στα σετς.
εκείνο που με κουράζει πραγματικά είναι η κολυμβηση, ίσως επειδή χρειάζεται αντοχή κ δεν κάνω διαλλείματα, κι έχω κ ένα μικρό πρόβλημα με τις αναπνοες που μου χιε μείνει απο το τσιγάρο... ;)
θα το ψάξω το site, θενκς  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom