You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εκλεισα εναμιση μηνα στο γυμναστηριο και ξεκινησα νεο προγραμμα. Πλεον εχω περισσοτερα ελευθερα βαρη (οι περισσοτερες ασκησεις ειναι με αυτα) Επισης ζητησα προγραμμα για τεσσερις μερες. Οι δυο μερες που θα πηγαινω συνεχομενα θα απασχοουν αλλες μυικες ομαδες.
Ηδη απο την πρωτη φορα εντυπωσιαστηκα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
συνεχισε δυνατα!!!Εκλεισα εναμιση μηνα στο γυμναστηριο και ξεκινησα νεο προγραμμα. Πλεον εχω περισσοτερα ελευθερα βαρη (οι περισσοτερες ασκησεις ειναι με αυτα) Επισης ζητησα προγραμμα για τεσσερις μερες. Οι δυο μερες που θα πηγαινω συνεχομενα θα απασχοουν αλλες μυικες ομαδες.
βεβαια πρεπει να πω οτι ενιωθα λιγο αβολα οταν μπηκα πρωτη φορα στην αιθουσα με τα βαρη και ηταν μεσα καμια 20αρια τουμπανοι ως συνηθως. Ευτυχως ουτε αυτοι φαινοντε να δινουν ιδιαιτερη σημασια που εγω ειμαι μισος απο αυτους, αλλα επισης ειναι ενας λογος να πορωνομαι ακομα παραπανω με την φαση γυμναστηριο!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα πηγένατε με γυναίκα bodybuilder??
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ααααααααααααααχαχχαχαχαχαχχα....βεβαια πρεπει να πω οτι ενιωθα λιγο αβολα οταν μπηκα πρωτη φορα στην αιθουσα με τα βαρη και ηταν μεσα καμια 20αρια τουμπανοι ως συνηθως. Ευτυχως ουτε αυτοι φαινοντε να δινουν ιδιαιτερη σημασια που εγω ειμαι μισος απο αυτους, αλλα επισης ειναι ενας λογος να πορωνομαι ακομα παραπανω με την φαση γυμναστηριο!
το πρωτο σοκ..εχει συμβει με ολους στην αρχη...σε κανενα εξαμηνο θα εχεις ανεβει κλιμακα.. ;)
Επισκέπτης
βεβαια πρεπει να πω οτι ενιωθα λιγο αβολα οταν μπηκα πρωτη φορα στην αιθουσα με τα βαρη και ηταν μεσα καμια 20αρια τουμπανοι ως συνηθως. Ευτυχως ουτε αυτοι φαινοντε να δινουν ιδιαιτερη σημασια που εγω ειμαι μισος απο αυτους, αλλα επισης ειναι ενας λογος να πορωνομαι ακομα παραπανω με την φαση γυμναστηριο!
να σκεφτεσαι οτι οι τρελα τουμπανιασμενοι ειναι απαιιισιοι και να μην αγχωνεσαι!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
Για συμπλήρωμα διατροφής τι ειναι καλύτερο (για εναν που γυμνάζεται καθημερινα) spirulina gold ή το omanitus το μανιτάρι των θεών? και γενικά ποιο ειναι καλύτερο απο τα δυό για την υγεία?
να σκεφτεσαι οτι οι τρελα τουμπανιασμενοι ειναι απαιιισιοι και να μην αγχωνεσαι!
+φωνω
ότι πιο αντιερωτικό υπάρχει
άσε που έχω ακούσει πως με τα φαρμακα τους μικραίνει και το πουλί
κρις, μια ερωτησούλα έχω, τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να κάνω ασκήσεις σε μονόζυγο, αλλά ενώ νιώθω πως έχω την δυναμη να κάνω έλξεις, δεν τα καταφέρνω γτ πονάν τρομερά οι παλάμες. τι να κάνω για να τις γυμνάσω. μου πε ενας φίλος για κάτι ελατηρια... αλλά γενικά δεν παλευεται καθόλου...
πχ πως γίνεται κάποιοι να κάνουν τόσες ελξεις στον μονόζυγο, ακόμα κι αν έχουν τόση δυναμη δεν ποναν οι παλάμες τους?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
που σαι συ+φωνω
κρις, μια ερωτησούλα έχω, τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να κάνω ασκήσεις σε μονόζυγο, αλλά ενώ νιώθω πως έχω την δυναμη να κάνω έλξεις, δεν τα καταφέρνω γτ πονάν τρομερά οι παλάμες. τι να κάνω για να τις γυμνάσω. μου πε ενας φίλος για κάτι ελατηρια... αλλά γενικά δεν παλευεται καθόλου...
πχ πως γίνεται κάποιοι να κάνουν τόσες ελξεις στον μονόζυγο, ακόμα κι αν έχουν τόση δυναμη δεν ποναν οι παλάμες τους?
μαναρομαναρι
ασε τις ελξεις και τις μαλακιες
θα σου γειανω εγω τις παλαμες μολις αγγιξουν την δασυτριχη κορμαρα μου
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
που σαι συ
μαναρομαναρι
ασε τις ελξεις και τις μαλακιες
θα σου γειανω εγω τις παλαμες μολις αγγιξουν την δασυτριχη κορμαρα μου
α καλά εσύ έχεις ξεφύγει τελευταία λέμεεε
Επισκέπτης
+φωνω
ΠΟΤΕ δεν εχω καταφερει να με σηκωσω!!
ΠΟΤΕ δεν εχω καταφερει να με σηκωσω!!
ούτε εγω!!!!!! κανω κανα δυο μισές ελξεις!!!!! γαμώτο.....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
θα σε σηκωσω εγω μαναρομαναριούτε εγω!!!!!! κανω κανα δυο μισές ελξεις!!!!! γαμώτο.....
τα μπρατσα μου ειναι τεραστια
θα σε σηκωσω εγω μαναρομαναρι
τα μπρατσα μου ειναι τεραστια
μα δεν μ αρέσουν τα τεράστια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις