Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
+φωνω
ότι πιο αντιερωτικό υπάρχει
άσε που έχω ακούσει πως με τα φαρμακα τους μικραίνει και το πουλί

κρις, μια ερωτησούλα έχω, τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να κάνω ασκήσεις σε μονόζυγο, αλλά ενώ νιώθω πως έχω την δυναμη να κάνω έλξεις, δεν τα καταφέρνω γτ πονάν τρομερά οι παλάμες. τι να κάνω για να τις γυμνάσω. μου πε ενας φίλος για κάτι ελατηρια... αλλά γενικά δεν παλευεται καθόλου...  :think:
πχ πως γίνεται κάποιοι να κάνουν τόσες ελξεις στον μονόζυγο, ακόμα κι αν έχουν τόση δυναμη δεν ποναν οι παλάμες τους?  :think:
δεν εχουν να κανουν σε τιποτα οι παλαμες...θεμα καρπου και πηχη ειναι...δοκιμασε αυτο

παιρνεις μπαρα/αλτηρα,εχεις τα χερια σου με την παλαμη προς τα κατω και κουνας τους καρπους πανω κατω.Και η αλλη ειναι να εχεις τα χερια με την παλαμη προς τα πανω και ακολουθεις παλι την ιδια τακτικη.Πανω κατω

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχουν να κανουν σε τιποτα οι παλαμες...θεμα καρπου και πηχη ειναι...δοκιμασε αυτο

παιρνεις μπαρα/αλτηρα,εχεις τα χερια σου με την παλαμη προς τα κατω και κουνας τους καρπους πανω κατω.Και η αλλη ειναι να εχεις τα χερια με την παλαμη προς τα πανω και ακολουθεις παλι την ιδια τακτικη.Πανω κατω

ναι αλλά οι παλάμες πονάνε δεν πονάει ο καρπός ούτε ο πηχης. δεν το καταλαβαινω αυτό

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ούτε εγω!!!!!! κανω κανα δυο μισές ελξεις!!!!! γαμώτο.....
με τον καιρο θα τις αυξησεις....οι ελξεις και γενικοτερα οι ελευθερες ειναι οι πιο απαιτητικες των ασκησεων..μην τρελλενεσαι..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι αλλά οι παλάμες πονάνε δεν πονάει ο καρπός ούτε ο πηχης. δεν το καταλαβαινω αυτό
λογικο ειναι αυτο ρε..αφου εκει πεφτει ολη η πιεση...ειδικα αν δυσκολευεσαι και κατα την ασκηση κινουνται κιολας,και το προβλημα χειροτερευει...δοκιμασε γαντια γυμναστικης για πιο σταθερη λαβη..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξερω γω ρε? με κατι τετοια απελπιζομαι κι απορω για το ποση δυναμη εχω τελος παντων! :-
:2funny: :2funny:
οι πλατουλες σου και τα χερια σου ειναι το προβλημα...
πους απς μπορεις να κανεις??

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λογικο ειναι αυτο ρε..αφου εκει πεφτει ολη η πιεση...ειδικα αν δυσκολευεσαι και κατα την ασκηση κινουνται κιολας,και το προβλημα χειροτερευει...δοκιμασε γαντια γυμναστικης για πιο σταθερη λαβη..

κατάλαβα... γενικα μου φαίνεται πολύ βουνό το μονόζυγο. εκείνο που μπορώ να κάνω στανταρ είναι να κρατηθώ. δηλαδή να κρεμομαι απο το μονοζυγο και να μην κάνω τπτ...  :grin:  :uglystupid: :headbang:

μάλλον φταίει οτι είμαι και βαριά γενικά, και βαρυκόκαλη, αλλά δεν είμαι και κανα σαμιαμίδι
αν και τελευταία έχω χάσει αρκετά κιλά....  :P

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:
οι πλατουλες σου και τα χερια σου ειναι το προβλημα...
πους απς μπορεις να κανεις??

καλα δεν τρελαινομαι κιολας  :rolleyes:

αλλα γενικοτερα εχω θεμα με την ωμοπλατη μου. το μαρτιο ειχα κανει μια μαλακια στο σνοουμπορντ και ειχα παθει πολλαπλες θλασεις στο ωμο και στον αγκωνα. αλλα απ οτι καταλαβα αμα γυμναζομουν δε θα πιανομουν τοσο συχνα.
αμα βοηθαει σαν ινφο, στο μπραντεφερ δε με νικανε τοσο ευκολα (με νικανε αλλα τους δυσκολευω λιγο  :sunglasses:). τι πορισμα βγαζεις? χαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα δεν τρελαινομαι κιολας  :rolleyes:

αλλα γενικοτερα εχω θεμα με την ωμοπλατη μου. το μαρτιο ειχα κανει μια μαλακια στο σνοουμπορντ και ειχα παθει πολλαπλες θλασεις στο ωμο και στον αγκωνα. αλλα απ οτι καταλαβα αμα γυμναζομουν δε θα πιανομουν τοσο συχνα.
αμα βοηθαει σαν ινφο, στο μπραντεφερ δε με νικανε τοσο ευκολα (με νικανε αλλα τους δυσκολευω λιγο  :sunglasses:). τι πορισμα βγαζεις? χαχα
Θλασεις ή εξαρθρωση ωμου???τι θεραπεια ακολουθησες??εκανες φυσιοθεραπεια??ο γυμναστης σου τα ξερει αυτα να φανταστω.. :rolleyes:

Επισκέπτης
Θλασεις ή εξαρθρωση ωμου???τι θεραπεια ακολουθησες??εκανες φυσιοθεραπεια??ο γυμναστης σου τα ξερει αυτα να φανταστω.. :rolleyes:

θλαση
θεραπεια??? εχμμ καποια ντεπον νομιζω οτι πηρα για να μην ποναω τοσο  :rolleyes:
οχι
ο γυμναστης μου ε? ααα λες αυτον που με ειχε παρει τηλ τον προηγουμενο μηνα να με ρωτησει αν ειμαι καλα και γτ δεν παω στο γυμναστηριο, μαλλον. ναι καλος τυπακος ηταν, δε λεω  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Για αρχή ξεκίνα από πάνω και κατέβαινε όσο πιο σιγά μπορείς(την πρώτη φορά είμαι σίγουρος ότι θα πέσεις σαν ζώο, σιγά σιγά όμως θα το κάνεις)
Από 'κει που δεν το περιμένεις θα κάνεις έλξεις κανονικά.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Καμια σοκολατα μετραει πριν το γυμναστηριο?

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για συμπλήρωμα διατροφής τι ειναι καλύτερο (για εναν που γυμνάζεται καθημερινα) spirulina gold ή το omanitus το μανιτάρι των θεών? και γενικά ποιο ειναι καλύτερο απο τα δυό για την υγεία?
τιποτα απο τα δυο,απατη ειναι.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
+φωνω
ότι πιο αντιερωτικό υπάρχει
άσε που έχω ακούσει πως με τα φαρμακα τους μικραίνει και το πουλί

κρις, μια ερωτησούλα έχω, τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να κάνω ασκήσεις σε μονόζυγο, αλλά ενώ νιώθω πως έχω την δυναμη να κάνω έλξεις, δεν τα καταφέρνω γτ πονάν τρομερά οι παλάμες. τι να κάνω για να τις γυμνάσω. μου πε ενας φίλος για κάτι ελατηρια... αλλά γενικά δεν παλευεται καθόλου...  :think:
πχ πως γίνεται κάποιοι να κάνουν τόσες ελξεις στον μονόζυγο, ακόμα κι αν έχουν τόση δυναμη δεν ποναν οι παλάμες τους?  :think:

Δοκίμασε κάτι τέτοιο : Σε βοηθάει στη λαβή και απομονώνεις και καλύτερα την πλάτη γιατι ο πήχης δε συμμετεχει τόσο πολύ!
Μπορείς να τα βρεις και πιο φτηνά απο αυτό το κατάστημα,απλα σου το παραθέτω για να δεις περι τίνος προκειται...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
βεβαια πρεπει να πω οτι ενιωθα λιγο αβολα οταν μπηκα πρωτη φορα στην αιθουσα με τα βαρη και ηταν μεσα καμια 20αρια τουμπανοι ως συνηθως. Ευτυχως ουτε αυτοι φαινοντε να δινουν ιδιαιτερη σημασια που εγω ειμαι μισος απο αυτους, αλλα επισης ειναι ενας λογος να πορωνομαι ακομα παραπανω με την φαση γυμναστηριο!

τί σημασία έχει αυτό φίλε μου;
οι τούμπανοι κάνουν τη δουλειά τους ( γίνονται πιο τούμπανοι δηλαδή ) κι εσύ τη δική σου...
Αν ήταν έτσι, δε θα ξεκινούσε ποτέ κανείς τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom