Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εννοειται πως θα αντιμετωπισω τον γυμναστη μου ;) :grin: :2funny: :2funny:
περαν της πλακας, ο διατροφολογος μου ειπε να το περιορισω αλλα....
ε μην τα γαμ.... ολα, μου κοψανε το φαγητο, ελλεινιδα ειμαι αντρα βρισκω μια στο τοσο, ε να κοψω και το ποτο???δεν λεει

[size=8pt]παλι εκτος θεματος θα βγουμε[/size] :P
σετ και σφηνάκι?
πως πάει αυτό το πρόγραμμα???  :grin: :S :think:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εννοειται πως θα αντιμετωπισω τον γυμναστη μου ;) :grin: :2funny: :2funny:
περαν της πλακας, ο διατροφολογος μου ειπε να το περιορισω αλλα....
ε μην τα γαμ.... ολα, μου κοψανε το φαγητο, ελλεινιδα ειμαι αντρα βρισκω μια στο τοσο, ε να κοψω και το ποτο???δεν λεει

[size=8pt]παλι εκτος θεματος θα βγουμε[/size] :P
Γυμναστικη και πολυ σεξ ρε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και δεν χρειάζεται τιποτα αλλο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

hardWired_

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν...
Ένα μικρό μπουκαλάκι, σαν αυτό που υπάρχουν τα αναβράζοντα Depon για παράδειγμα - κι αφού τα βγάλεις από μέσα  2funny - αρκεί για ένα μήνα περίπου, ίσως και λίγο παραπάνω....
Για τέτοιες ποσότητες μιλάμε...
Κάθε πρωί βουτάς την άκρη μια οδοντογλυφίδας μέσα, και το βάζεις κάτω από τη γλώσσα..
Εγώ αυτό έκανα...
Είδα τρομερή διαφορά στην ενέργεια που είχα...
Τώρα αν κάποιος άλλος φίλος έχει να προσθέσει κάτι, ας ποστάρει 

Από δικές μου δοκιμές με τον βασιλικό πολτό, έχω καταλάβει ότι η "φρεσκάδα" του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Σε ξηρή μορφή είναι άχρηστος. Στα φαρμακεία υπάρχουν μπουκαλάκια των 10 και 20 gr με "φρέσκο" πολτό σε ψυγείο. Ωστόσο, ο πραγματικά φρέσκος πολτός (μια φορά που δοκίμασα από παραγωγό), είναι πολύ ανώτερος από αυτά (και η τιμή του είναι 2πλάσια και βάλε). Ο τρόπος δοκιμής μου, είναι να αφήσεις λιγο πολτό κάτω από τη γλώσσα (υπάρχουν κουταλάκια ειδικά) μέχρι να απορροφηθεί, το πρωί νηστικός. Μερικοί "νοθευμένοι" με σταθεροποιητές, δεν απορροφούνται καν. Έπειτα, παρατηρείς τις επιδράσεις του κατά τη διαρκεια της ημέρας (κυρίως μία εσωτερική ζεστασιά και περισσότερη σωματική αντοχή σε αθλήματα). Είδικά αν κάποιος είναι καταπονημένος-κουρασμένος το αρχικό αίσθημα "ενέργειας" είναι εντυπωσιακό.

Τώρα για το πόσο διάστημα μπορεί να τον πάρει κανείς συνεχόμενα δεν ξέρω. Έχω ακούσει ότι το παίρνεις για ένα μήνα, έπειτα σταματάς μερικές μέρες και μετά πάλι. Έχω παρατηρήσει ότι μετά από μερικές μέρες φτάνεις σε ένα "πλατώ" και δεν αισθάνεσαι πια τις επιδράσεις.

Γενικά νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό τονωτικό, αρκεί να μπορείς να το βρεις φρέσκο.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σιγα ρε κοπελια θα παθουμε υπερκοπωση :2funny: :2funny:

πως παει το γονατο???(αν θυμαμαι καλα)
:2funny: :2funny:
Δεν παθαίνεις τιποτα εισαι σκληρο καρύδι εσυ δεν σε φοβαμαι! :rockon: :rockon:
Καλα καλα!!Δεν χρειάζεται χειρουργείο είναι αλλο πραγμα τελικα και αλλιως αντιμετωπίσιμο  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny:
Δεν παθαίνεις τιποτα εισαι σκληρο καρύδι εσυ δεν σε φοβαμαι! :rockon: :rockon:
Καλα καλα!!Δεν χρειάζεται χειρουργείο είναι αλλο πραγμα τελικα και αλλιως αντιμετωπίσιμο  :rockon: :rockon: :rockon:
χονδροπαθεια;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα αυτες τις μερες πολυ κλασιμο εχει φαει to gym μια βδομαδα εχω να παω και φευγουν γλυκα και βασιλοπιτες καθε μερα.
αυτες οι μερες ειναι πονηρες..
με λιγη απροσεξια μπορεις να καταστρεψεις δουλεια τριμηνου..
αν δεν μπορεις να πηγαινεις καθε μερα πηγαινε τουλαχιστον 2 φορες για συντηρηση..
:rolleyes:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ρε παιδια ο γυμναστης μου, μου ειπε να ξεκινησω να παιρνω βιταμινες κλπ συμπληρωματα, τα ψιλοφοβαμαι ολα αυτα τα σκευασματα, και για να μην γινω ρεζιλι στον ανθ7ρωπο ειπα ρωτησω εσας που με ξερετε  :grin: :P
για βοηθηστε λιγο τι παιζει με αυτα

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ο γυμναστης μου, μου ειπε να ξεκινησω να παιρνω βιταμινες κλπ συμπληρωματα, τα ψιλοφοβαμαι ολα αυτα τα σκευασματα, και για να μην γινω ρεζιλι στον ανθ7ρωπο ειπα ρωτησω εσας που με ξερετε  :grin: :P
για βοηθηστε λιγο τι παιζει με αυτα

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κανένα συμπλήρωμα...Δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα,απλά δεν υπάρχει λόγος...Το να παίρνεις μια πολυβιταμίνη,έτσι για καλή υγεία και για να συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου μιας και γυμνάζεσαι κιολας καλό θα είναι!Αλλά μέχρι εκεί..Όχι το αν παρεις κάτι αλλο θα είναι επιβλαβές για την υγεία σου,απλά όπως σου ξαναείπα δεν υπάρχει λόγος...Κακό στην τσέπη σου θα κάνεις...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κανένα συμπλήρωμα...Δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα,απλά δεν υπάρχει λόγος...Το να παίρνεις μια πολυβιταμίνη,έτσι για καλή υγεία και για να συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου μιας και γυμνάζεσαι κιολας καλό θα είναι!Αλλά μέχρι εκεί..Όχι το αν παρεις κάτι αλλο θα είναι επιβλαβές για την υγεία σου,απλά όπως σου ξαναείπα δεν υπάρχει λόγος...Κακό στην τσέπη σου θα κάνεις...

ευχαριστω πολυ, θα πεσει συνεννοηση με διατροφολογο και γυμναστη για να δουμε, μιας και με το ολο θεμα τωρα προσπαθουμε να ερθουμε σε μια επαφη :cheesy:

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή οι διάφοροι διατροφολόγοι και γυμναστές παίζει να σου πουν χαζομάρες και διάφορα για να βγάλουν λεφτά,θα σου πρότεινα να ενημερωθείς μέσω ιντερνετ για διατροφή και προπόνηση και αν δεις οτι δε τα καταφέρνεις να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία..Να έχεις όμως μια σχετική γνώση-ενημέρωση πάνω στο θέμα για να μη σου λέει αυτός ότι θέλει!Πιο πολύ συμπληρωματικός να είναι ο χαρακτήρας του δηλαδή...BTW,ωραίο avatar...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Επειδή οι διάφοροι διατροφολόγοι και γυμναστές παίζει να σου πουν χαζομάρες και διάφορα για να βγάλουν λεφτά,θα σου πρότεινα να ενημερωθείς μέσω ιντερνετ για διατροφή και προπόνηση και αν δεις οτι δε τα καταφέρνεις να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία..Να έχεις όμως μια σχετική γνώση-ενημέρωση πάνω στο θέμα για να μη σου λέει αυτός ότι θέλει!Πιο πολύ συμπληρωματικός να είναι ο χαρακτήρας του δηλαδή...BTW,ωραίο avatar...

ευχαριστω για ολα  :rolleyes:
απλα τους εχω που τους εχω πληρωμενους στην ετησια συνδρομη ας τους επισκεφτω

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω για ολα  :rolleyes:
απλα τους εχω που τους εχω πληρωμενους στην ετησια συνδρομη ας τους επισκεφτω

Αν είναι έτσι τότε ναι...Απλά ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ και απο μόνη σου!Αν όντως σε ενδιαφέρει να φτιάξεις το σώμα σου,το νετ είναι ο καλύτερος προπονητης-διατροφολόγος!Διάβασε και μετά ξέσκισε τους στις απορίες!! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom