Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλε Hitman21, λίγο πιο πάνω είπες "αν εισαι πανω απο 25 μην περιμενεις θαυματα". Και πόσταρα έχοντας και αυτό στο μυαλό μου.

Σωστά λες πως οι αλλαγές στο μεταβολισμό είναι πιο δύσκολες όσο μεγαλώνουμε. Με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ το ξεπερνάμε

Αλλά για έναν/μία αρχάριο/α είναι δύσκολο.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

Επισκέπτης
μην αγχωνεσαι εσυ..
θα κανουμε κατι πριβε προγραμματακια και θα γινεις τζετ.. ;) :grin: :sunglasses:

ρε συ ενω ειμαι αδυνατη, εχω κοιλιτσα το κερατο μου! ο γυμναστης οοοοοταν ειχα παει μου ειχε πει οτι εχω λαθος σταση σωματος και φαινεται σα να εχω κοιλια ενω στην ουσια δεν εχω και ειχε πει οτι θα το φτιαξουμε. αλλα ποσο ζωον πρεπει να ειναι για να πιστευει οτι θα αλλαξει η σπονδυλικη μου σταση, στα 26 μου??

περιμενω μες την εβδομαδα να γυρισει απο διακοπες ενας καλος μου φιλος, για να παμε να αγορασω ποδηλατο και να ξεκινησουμε να πηγαινουμε βολτες που με πρηζει απο περσι. και θα ξεκινησω να πηγαινω και στο γυμναστηριο! δε θελω βεβαια αλλα τεσπα  :-

εσυ πώωως σου επιβαλλεσαι και πας ρεεεε??
μ'αρεσει κατι πιο γαματο, οχι κατι τοσο βαρετο.. μπορω να πηγαινω καθε μερα για αναρριχηση, αλλα οχι στο γυμναστηριο.. τι διαολο πληρωσα ετησια συνδρομη  :'(

Επισκέπτης
ρε συ ενω ειμαι αδυνατη, εχω κοιλιτσα το κερατο μου! ..

χαχαχαχαχαχα κλαψε πατσαβουριτσα...skinny fat με αλλα λογια αχαχαχχχα κλαμαααα πικραααα

οσο και να κτυπιεσαι οσο και να τρεχει σε γυμναστηρια τα γονιδια τις ελεινιδας δεν αλλαζουν.Συμβιβασου :2funny: :2funny:
Και μονο απο τις μαλακιες οου γραφεις του στυλ "αχ βαριεμαι να παω σε gym αλλα τι να κανω αχ αντε να ερθει ο φιλος να με συρει μεχρι το gym (αληθεια ποσα κιλα ειναι αυτος και μπορει να συρει την κωλαθρα σου μεχρι το gym?)" τα δειχνουν ολα.

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχα κλαψε πατσαβουριτσα...skinny fat με αλλα λογια αχαχαχχχα κλαμαααα πικραααα

οσο και να κτυπιεσαι οσο και να τρεχει σε γυμναστηρια τα γονιδια τις ελεινιδας δεν αλλαζουν.Συμβιβασου :2funny: :2funny:
Και μονο απο τις μαλακιες οου γραφεις του στυλ "αχ βαριεμαι να παω σε gym αλλα τι να κανω αχ αντε να ερθει ο φιλος να με συρει μεχρι το gym (αληθεια ποσα κιλα ειναι αυτος και μπορει να συρει την κωλαθρα σου μεχρι το gym?)" τα δειχνουν ολα.

μηηηηηηηηηη μηηηη μη τα λες ετσι ρε ασπρε! θα φαρμακωθω σου λεεεεεω!!  :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
ρε συ ενω ειμαι αδυνατη, εχω κοιλιτσα το κερατο μου! ο γυμναστης οοοοοταν ειχα παει μου ειχε πει οτι εχω λαθος σταση σωματος και φαινεται σα να εχω κοιλια ενω στην ουσια δεν εχω και ειχε πει οτι θα το φτιαξουμε. αλλα ποσο ζωον πρεπει να ειναι για να πιστευει οτι θα αλλαξει η σπονδυλικη μου σταση, στα 26 μου??

Μάλλον ραχιαίους (με κοιλιακούς - πακέτο) και πλάτη πρέπει να δουλέψεις (παράλληλα με κυκλικό πρόγραμμα για όλο το σώμα), παρά με ποδήλατο να προσπαθήσεις. Οι ραχιαίοι είναι καθοριστικοί για τη στάση του σώματος.

Επισκέπτης
ρε πούστηδες....επειδή δεν παρακολουθώ το θρεντ..πάτε να μου φάτε το γκομενάκι ?

κουφάλες καθήστε φρόνιμα...το μωρό είναι αγκαζέ...

xa xa xa

*Καλή χρονιά velvy...:grin: :cheesy:..εγώ μωρό μου σε θέλω με κοιλίτσα...δεν έχω πρόβλημα...!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παντα φοραω βαθυ ντεκολτε, το θεμα ειναι εσυ που θα εισαι στα πους -απς μπροστα ή πισω μου? ;)
οπου θες ψυχαρα μου
πισω
μπροστα
δεξια
αριστερα
εγω για την καλυτερη εκτελεση της ασκησης ενδιαφερομαι ;) ;) ;) ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

περιμενω μες την εβδομαδα να γυρισει απο διακοπες ενας καλος μου φιλος, για να παμε να αγορασω ποδηλατο και να ξεκινησουμε να πηγαινουμε βολτες που με πρηζει απο περσι. και θα ξεκινησω να πηγαινω και στο γυμναστηριο! δε θελω βεβαια αλλα τεσπα  :-

εσυ πώωως σου επιβαλλεσαι και πας ρεεεε??
μ'αρεσει κατι πιο γαματο, οχι κατι τοσο βαρετο.. μπορω να πηγαινω καθε μερα για αναρριχηση, αλλα οχι στο γυμναστηριο.. τι διαολο πληρωσα ετησια συνδρομη  :'(
1)κοιτα μωρο,η λυση του ποδηλατου μεσα στο τρελοκομειο της αθηνας δε μου φαινεται καλη...Ας ελπισουμε να επιβιωσεις..
2)αυτο που ανεφερες για τη σταση του σωματος...εχεις καποιο χρονιο αναπνευστικο νοσημα???οταν επισκευτηκες ιατρο σου ανεφερε τιποτα τετοιο??
3)το θεμα με το γυμ ειναι πως αν δεν το ξεκινησεις μικρος συνηθως δεν το ξεκινας.εγω το'χα αρχισει οταν επαιζα μπαλα στο γυμνασιο-λυκειο.εφτασα καποια καλοκιαρια που εχω να παω 5 μερες να το αποζηταω....... :-
μια καλη λυση θα'ταν να πας με μια φιλη..βεβαια υπαρχει ο κυνδινος να κοιτατε κωλους,και να μην κανετε ασκηση,αλλα τουλαχιστον θα'στε εκει.. :2funny:
σεξουλα μηπως θες να κανουμε μαζι πους-απς;
αλλα προυποθεση να φορας βαθυ ντεκολτε
για να αναπνεει το σωμα κατα την ασκηση ε??

Επισκέπτης
Μάλλον ραχιαίους (με κοιλιακούς - πακέτο) και πλάτη πρέπει να δουλέψεις (παράλληλα με κυκλικό πρόγραμμα για όλο το σώμα), παρά με ποδήλατο να προσπαθήσεις. Οι ραχιαίοι είναι καθοριστικοί για τη στάση του σώματος.

οχι το ποδηλατο θα ειναι απλα για την καυλα!
θεενξ για την προταση, αυριο ελπιζω να κανω την αρχη!

ασπρεεεεεεεεε υπαρχει ελπιδα λενε!!  :uglystupid:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

ασπρούλη χοντρoμπουχέσα θεε :2funny:

Επισκέπτης
ρε πούστηδες....επειδή δεν παρακολουθώ το θρεντ..πάτε να μου φάτε το γκομενάκι ?

κουφάλες καθήστε φρόνιμα...το μωρό είναι αγκαζέ...

xa xa xa

*Καλή χρονιά velvy...:grin: :cheesy:..εγώ μωρό μου σε θέλω με κοιλίτσα...δεν έχω πρόβλημα...!!!!

καλεεεεεεεεε μου!!  :-* :-*

καλη χρονια!!
ρε συ!! πηγα παγοδρομιο και εχω ξεχασει σχεδον οτι ηξερα! ισα που καταφερνω να σουλατσαρω χωρις να πεφτω! αμα σε κραταω για να σε βοηθαω, το πιθανοτερο ειναι να πεφτουμε παρεα! αμα αντεχεις στις μελανιες πααααααααμε!!

Επισκέπτης
1)κοιτα μωρο,η λυση του ποδηλατου μεσα στο τρελοκομειο της αθηνας δε μου φαινεται καλη...Ας ελπισουμε να επιβιωσεις..
2)αυτο που ανεφερες για τη σταση του σωματος...εχεις καποιο χρονιο αναπνευστικο νοσημα???οταν επισκευτηκες ιατρο σου ανεφερε τιποτα τετοιο??
3)το θεμα με το γυμ ειναι πως αν δεν το ξεκινησεις μικρος συνηθως δεν το ξεκινας.εγω το'χα αρχισει οταν επαιζα μπαλα στο γυμνασιο-λυκειο.εφτασα καποια καλοκιαρια που εχω να παω 5 μερες να το αποζηταω....... :-
μια καλη λυση θα'ταν να πας με μια φιλη..βεβαια υπαρχει ο κυνδινος να κοιτατε κωλους,και να μην κανετε ασκηση,αλλα

1) τρελαιιινομαι για το ποδηλατο και θα εχει και βαθμο επικινδυνοτητας οποτε γαμω θα ειναι! χαχα

2)οχι κανενα προβλημα δεν εχω με αναπνοη. ειναι το σωμα μου ετσι, τωρα ειναι μαλακια να στο εξηγησω εδω μεσα πώς ειμαι.. γαμα το..

3)γυμναστηριο δεν εχω παει ποτε. μεχρι τα 15 πηγαινα ταεκβοντο για 6 χρονια.
παντως απο θεμα μπανιστηρι δεν παιζει, δε μου αρεσουν αυτοι στο γυμναστηριο  :rolleyes:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
1) τρελαιιινομαι για το ποδηλατο και θα εχει και βαθμο επικινδυνοτητας οποτε γαμω θα ειναι! χαχα

2)οχι κανενα προβλημα δεν εχω με αναπνοη. ειναι το σωμα μου ετσι, τωρα ειναι μαλακια να στο εξηγησω εδω μεσα πώς ειμαι.. γαμα το..

3)γυμναστηριο δεν εχω παει ποτε. μεχρι τα 15 πηγαινα ταεκβοντο για 6 χρονια.
παντως απο θεμα μπανιστηρι δεν παιζει, δε μου αρεσουν αυτοι στο γυμναστηριο  :rolleyes:
ρε βελβυ
επειδη εχεις κοιλια....
και τι εγινε μωρε
στα αρχιδια σου
κανε λιγο διαδρομο
για την καρδουλα και να κρατιεσαι στα κιλα σου
αν δεν εχεις στοχο
μην πας στο τζιμ,βαρετο ειναι
εγω παω καθε  μαρτιο
για να ειμαι ετοιμος το καλοκαιρακι για τα πιπινακια :bounce-glasses:

Stories

Νέο!