Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
SEXOULA,

Με απλά λόγια (αν κατάλαβα καλά ενδιαφέρεσαι για μείωση βάρους/όγκου - γράμμωση):

1. Μειώνεις πρόσληψη υδατανθράκων, ελαχιστοποιείς πρόσληψη λίπους. Πολλά υγρά. Ισοτονικά μια χαρά είναι, όπως και οι φυσικοί χυμοί.
2. Αερόβια άσκηση και στα βαράκια/μηχανήματα σετ των 15 επαναλήψεων με 30" διαλείμματα ανάμεσα στα σετ.
3. Προγράμματα θα βρεις όπου και να ψάξεις, καλύτερα ένα κυκλικό
4. Το ρυθμό που θες να χάσεις τον καθορίζεις εσύ. Για πιο μόνιμα αποτελέσματα και καλύτερη προσαρμογή μυοσκελετικού και μεταβολισμού, στόχος 1 - 1,5 κιλό την εβδομάδα. ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
5. ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Καλή επιτυχία!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ευχαριστω αλφα  :-*

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
SEXOULA,

Με απλά λόγια (αν κατάλαβα καλά ενδιαφέρεσαι για μείωση βάρους/όγκου - γράμμωση):

1. Μειώνεις πρόσληψη υδατανθράκων, ελαχιστοποιείς πρόσληψη λίπους. Πολλά υγρά. Ισοτονικά μια χαρά είναι, όπως και οι φυσικοί χυμοί.

Φίλε μου αυτά τα 2 δε συμβαδίζουν...Οι φυσικοί χυμοί είναι μόνο υδατάνθρακας και μάλιστα σχετικού υψηλού γλυκαιμικού δείκτη και τα ισοτονικά είναι τελείως ζάχαρη!
Σαν πηγές υδατάνθρακα καλύτερα να προτιμήσει καστανό και basmati ρύζι,πατάτα ψητη,λαχανικά,βρώμη,μακαρόνια ολικής...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι δεν εκανα πολλα γευματα, δεν ετρωγα λαχανικα και οσπρια  και δεν επινα χυμους, προσπαθω να το αλλαξω γιατι κουραστηκα με την παρτυ μου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οτι δεν εκανα πολλα γευματα, δεν ετρωγα λαχανικα και οσπρια  και δεν επινα χυμους, προσπαθω να το αλλαξω γιατι κουραστηκα με την παρτυ μου
αν εισαι πανω απο 25 μην περιμενεις θαυματα..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλε Chris_r, σωστά τα λες, παράλειψή μου να πω πως αναφέρομαι στις στερεές τροφές στην 1η μου πρόταση ("μείωση"). Αλλά χωρίς καθόλου υδατάνθρακες είναι δύσκολη η προσπάθεια. Μια ισορροπία χρειάζεται.

Εκτός , φυσικά, αν πάει για "φέτες" σε πολύ μικρό χρόνο. Που ΠΟΤΕ δεν το θεωρώ καλή λύση.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε Chris_r, σωστά τα λες, παράλειψή μου να πω πως αναφέρομαι στις στερεές τροφές στην 1η μου πρόταση ("μείωση"). Αλλά χωρίς καθόλου υδατάνθρακες είναι δύσκολη η προσπάθεια. Μια ισορροπία χρειάζεται.

Εκτός , φυσικά, αν πάει για "φέτες" σε πολύ μικρό χρόνο. Που ΠΟΤΕ δεν το θεωρώ καλή λύση.

αγαπητε μου δεν θελω να γινω φετες, απλα να χασω καποια κιλα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε λιγες μερες κλεινω τα 26, εχω ελπιδες?? :think:
απο μια ηλικια και μετα ο μεταβολικος ρυθμος πεφτει..
ετσι η καυση γινεται δυσκολοτερη...αναλογα με τον ανθρωπο μπορει αυτο να ξεκινησει ακομα και απο τα 25...
συνεχισε την προσπαθεια..

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
απο μια ηλικια και μετα ο μεταβολικος ρυθμος πεφτει..
ετσι η καυση γινεται δυσκολοτερη...αναλογα με τον ανθρωπο μπορει αυτο να ξεκινησει ακομα και απο τα 25...
συνεχισε την προσπαθεια..

εννοειται οτι θα συνεχισω ακομα καλα καλα δεν αρχισα και δεν εχω σκοπο να τα παρατησω

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Θαύμα είναι το φυσικό αποτέλεσμα σε χρόνο μικρότερο του αναμενόμενου. ΑΥΤΑ δεν τα περιμένουμε.  :sunglasses:

Με δουλειά, υπομονή, επιμονή και ΠΡΟΣΟΧΗ έχουμε πάντα αποτέλεσμα. ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΘΑΥΜΑ.  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θαύμα είναι το φυσικό αποτέλεσμα σε χρόνο μικρότερο του αναμενόμενου. ΑΥΤΑ δεν τα περιμένουμε.  :sunglasses:

Με δουλειά, υπομονή, επιμονή και ΠΡΟΣΟΧΗ έχουμε πάντα αποτέλεσμα. ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΘΑΥΜΑ.  ;)
ακου φιλε...
τα παντα ειναι θεμα θελησης και επιμονης...
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
ακομα και το γρηγορο αποτελεσμα το'χω δει να συμβαινει πανω μου,μια περιοδο που ηθελα να <<στεγνωσω>> στην κοιλια.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom