Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Έλα ρε χίτμαν ΑΕΚΑΡΑ!Σε βοήθησε καθόλου το πρόγραμμα που σου είχα πει?Αυτή την περίοδο άλλαξα τις επαναλήψεις σε 12αρια για να διατηρηθώ λιγάκι και να χάσω και λίγο λίπος.Πρόσεξέ το με τον όγκο.Είχα φτάσει 86 κιλά και άρχιζα να κάνω μπάκα και μου την έδωσε.Τώρα είμαι 82 και θέλω να γραμμώσω λιγάκι ακόμα.Δεν μπορώ και να κάνω διατροφή τόσο αυστηρά όπως ο Whitey γαμώτο :rockon:
ελα τυπε....
το ακολουθησα για ενα διμηνο...τωρα εχω ανεβασει και εγω τις επαναληψεις προς καυση λιπους...
εχω φτασει 82 κιλα με υψος 1.83....αυτην τη περιοδο κανω περισσοτερο ελεθερες(διζυγο,μονοζυγο,πους απς κλπ..)...
η διατροφη ειναι οντως πληγη,λογω του οτι τρωω μονιμα σε εστιατορια.. :headbang:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν γι αυτούς που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ:

ενας φίλος μου παιδιά γράφτηκε γυμναστήριο έκανε έναν μήνα φουλ προπόνηση, είδε διαφορά αλλά επειδή δεν είδε τοσο μεγάλη διαφορά όσο περίμενε, πήρε κάποιες πρωτείνες (που σίγουρα δεν ήταν μόνο πρωτείνες) και σε 4 μήνες έγινε τούμπανος απίστευτος!!!!
ΝΑΙ ΜΕΝ, αλλά έκανε ΡΑΓΑΔΕΣ σε όλο του το σώμα, χωρίς να πάρει γραμμάριο λίπους, ειδικά κάτω απο τα μπράτσα-στήθος-ώμοι το πρόβλημα είναι πολύ έντονα και πάρα πολύ αντιαισθητικό. δεν είχα ιδέα οτι μπορεί να γίνει κατι τέτοιο με την γυμναστική.

άλλο εγκυμοσύνες, εφηβεία κτλ και άλλο ρε παιδιά με την γυμναστική!!!!
κι επειδή τελευταία γυμνάζομαι συνέχεια κ έχω ψιλοτουμπανιάσει ανησυχώ κι εγώ ρε παιδιά...

παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι γνωρίζουν κ όχι άκυρα comments

λοιπον, οι γυναικες να φουσκωσουν απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, εκτος και αν παρουν αναβολικα... το να τονωθουν και να μεγαλωσουν ΛΙΓΟ οι μυς ναι, αλλα ως εκει... μηπως εχεις χασει λιπος και σου φαινεται οτι εχεις τουμπανιασει επειδη διαγραφονται καλύτερα οι μυς σου?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν το ξερεις..περιμενε καμια 10αρια χρονια και μετα ελα να μας πεις...
ξερεις τι πηρε??
ρε συ εχει εφευρεθει και το πλυντηριακι...
εχεις ακουσει τιποτα
η μονο αεκ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λοιπον, οι γυναικες να φουσκωσουν απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, εκτος και αν παρουν αναβολικα... το να τονωθουν και να μεγαλωσουν ΛΙΓΟ οι μυς ναι, αλλα ως εκει... μηπως εχεις χασει λιπος και σου φαινεται οτι εχεις τουμπανιασει επειδη διαγραφονται καλύτερα οι μυς σου?
ενας φιλος της τα πηρε,οχι αυτη..

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Οταν κανω ραχαιους ποναω στη μεση. Αυτο δεν νομιζω να ειναι το ζητουμενο ετσι?  ;)
Τι κανω λαθος?

Επισκέπτης

Το πολυ ξιγκι την εχει κανει να φαινεται τουμπανο.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
την λατρευεις απ οσα εχω διαβασει εδω μεσα ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οταν κανω ραχαιους ποναω στη μεση. Αυτο δεν νομιζω να ειναι το ζητουμενο ετσι?  ;)
Τι κανω λαθος?

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....
τους κανεις σε παγκο ή σε διζυγο??
ποσο ψηλα πονας??στους οσφυικους??

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πειτε μου πως να γινω ντουκι σε 1 μηνα. τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom