Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για πες δοσολογία ανα μέρα τύπε.

Μόνο τις μέρες προπόνησης την κουμπώνεις;
φιλε μου....τις ημερες της προπονησης παιρνω ενα κουταλακι του γλυκου διαλυμμενο σε νερο το πρωι και ενα μετα την προπονηση...της μερες που δεν κανω προπονηση το παιρνω μονο πρωι...μεσα σε 10 μερες θα καταλαβεις διαφορα....περισοτερη αντοχη περισοτερα κιλα στην προπονηση....για οσο διαστημα το παιρνω αποφευγω το ποτο και προσεχω τι τρωω... ;) ;)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου....τις ημερες της προπονησης παιρνω ενα κουταλακι του γλυκου διαλυμμενο σε νερο το πρωι και ενα μετα την προπονηση...της μερες που δεν κανω προπονηση το παιρνω μονο πρωι...μεσα σε 10 μερες θα καταλαβεις διαφορα....περισοτερη αντοχη περισοτερα κιλα στην προπονηση....για οσο διαστημα το παιρνω αποφευγω το ποτο και προσεχω τι τρωω... ;) ;)
που το βρηκες αυτο ρε μεγαλε να παω να το παρω και εγω...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μερα αεροβιας σημερα. Τρεξιμο κανονικο, σπριντ και αλλαγες κατευθυνσης, mountain climbers και jumping jacks. Ουφφφφφ....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Έξαρτάται τι εννοείς με το "στίβουμε". Αρχικά να σημειώσω ότι όλα τα υδατοδιαλυτά συστατικά τα λαμβάνεις κανονικά...μεταξύ αυτών και τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Επιπλέον τα μπλέντερ είναι μία πολύ καλή λύση όπου δεν περιορίζεσαι σε τίποτα. Προσθέτεις κατα βούληση!!! Συνεπώς αν προχωρήσεις σε "smoothies" μπορείς να φτιάξεις ένα πλήρες γεύμα.

Με το "στίβουμε" εννοώ σε κλασικό στίφτη που χρησιμοποιούν όλοι για να στίψουν χυμό!

images

Τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του φρούτου συν τις φυτικές ίνες μένουν επάνω και πετιούνται.

Στο Blender δεν έχουμε χυμό φρούτου αλλά ένα πολτοποιημένο φρούτο οπότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό...

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ απο την πολυ χυλοπια εχεις και ενα καρο προφιλ σοτ ΦΒ τι και που να σε μπλοκαρω δεν ξερω.Παντως στι ςπιπες λενε εισαι καλος.
Και εχω τα @@ που εσυ δε εχεις και βαζω οσα βιντεο θελω,και οπου γουσταρω.Ανεβασε τα βιοςυ μου να παρ ωκαι αλλα λεφτακια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
χυνω μεσα στο βρακι μου με θοδωρη

κ ειναι κ φτηνο το βρακι μου απο την λαικη

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
sto videaki αυτη που μπαινει στο τελος ειναι η γιαγια του?

Τρομερά γελοίο βίντεο θα το κατεβασει τωρα. Δεν περίμενε ότι θα το βρω και θα το ποστάρω εδώ που το παίζει ικανός. Το μόνο που κατάφερε μετά από 5 χρόνια με πολλά αναβολικά ήταν να αποκτήσει ένα δύσμορφο σώμα και να κάνει τη φάτσα να μοιάζει, εκτός από ανάπηρη, και γερασμένη! Αν μου τον έδειχνες στο δρόμο τον έκανα για πάνω από 40.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom