nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εσυ ξες;
Ο Μπόλντης είναι ειδικός σε θέματα δίαιτας και υπερτροφών.
εσυ ξες;
Έξαρτάται τι εννοείς με το "στίβουμε". Αρχικά να σημειώσω ότι όλα τα υδατοδιαλυτά συστατικά τα λαμβάνεις κανονικά...μεταξύ αυτών και τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Επιπλέον τα μπλέντερ είναι μία πολύ καλή λύση όπου δεν περιορίζεσαι σε τίποτα. Προσθέτεις κατα βούληση!!! Συνεπώς αν προχωρήσεις σε "smoothies" μπορείς να φτιάξεις ένα πλήρες γεύμα.
Ρωτάς για συμβουλές έναν ανάπηρο φλωράκο με σκουλαρίκι και γυαλάκια;
Αυτο με το χυμο πρωτη φορά το ακουω και παιζει να ειναι μεγάλη προπαγάνδα. Δηλαδη εσυ κάθεσαι και απορριπτεις τους χυμους διοτι οπως λές χανονται συστατικα με το στιψιμο και επιλεγεις ζαμπον το πρωι που δεν ξέρεις τι διαολο έχει μέσα? η διαφημιση βλεπεις νίκας ειναι καλο ή δεν ξερω και εγω τι άλλο δεν σημαινει απαραιτητα οτι σου λένε και την αληθεια για το τι τρως
Mπα οχι. Μην ασχολεισαι τυπε ο καθενας γραφει οτι θέλει
Μπόλντη είδες τι έγραψε εναντίον μας στο σάιτ του ο Θόδωρας;
Αυτο με το χυμο πρωτη φορά το ακουω και παιζει να ειναι μεγάλη προπαγάνδα
Mπα οχι. Μην ασχολεισαι τυπε ο καθενας γραφει οτι θέλει
αμα σε πιασει στα χερια του ο εμπρανς θα σε λιωσει
Με 147 views δεν παίρνεις ούτε τσίχλα.Εσυ απο την πολυ χυλοπια εχεις και ενα καρο προφιλ σοτ ΦΒ τι και που να σε μπλοκαρω δεν ξερω.Παντως στι ςπιπες λενε εισαι καλος.
Και εχω τα @@ που εσυ δε εχεις και βαζω οσα βιντεο θελω,και οπου γουσταρω.Ανεβασε τα βιοςυ μου να παρ ωκαι αλλα λεφτακια.
Ξέρει ταε κβο ντο ο Μπόλντης.
Ρε νώντα πάλι γράφεις οτι να ναι?
Φίλε δε νευριάζω γιατί με προσέβαλε αλλά γιατί αυτά που γράφει είναι παράλογα και τελείως λάθος! Άκου λέει δεν κάνει καλό στο σώμα το τρέξιμο!
Και δηλώνει διαιτολόγος ενώ είναι άσχετος από διατροφή.
τυπε οι Άρσεις θανάτου που γραφει τι ειναι?
o teo ειναι τρελος κ μανιακος απο τα αναβολικα
ροιντ ρειτζ
θα του ξεριζωσει το κεφαλι με τα ιδια του τα χερια οπως ο λακης
Για μενα έχεις ακουσει?
6 το πρωι έγερση και πρωινη γυμναστική. Θα τρέξουμε κανα 10αρι χιλιομετρα για αρχη.
Πως το κοβεις?