Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έξαρτάται τι εννοείς με το "στίβουμε". Αρχικά να σημειώσω ότι όλα τα υδατοδιαλυτά συστατικά τα λαμβάνεις κανονικά...μεταξύ αυτών και τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Επιπλέον τα μπλέντερ είναι μία πολύ καλή λύση όπου δεν περιορίζεσαι σε τίποτα. Προσθέτεις κατα βούληση!!! Συνεπώς αν προχωρήσεις σε "smoothies" μπορείς να φτιάξεις ένα πλήρες γεύμα.

μπλεντερ και δε χανεις τιποτα  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο με το χυμο πρωτη φορά το ακουω και παιζει να ειναι μεγάλη προπαγάνδα. Δηλαδη εσυ κάθεσαι και απορριπτεις τους χυμους διοτι οπως λές χανονται συστατικα με το στιψιμο και επιλεγεις ζαμπον το πρωι που δεν ξέρεις τι διαολο έχει μέσα? η διαφημιση βλεπεις νίκας ειναι καλο ή δεν ξερω και εγω τι άλλο δεν σημαινει απαραιτητα οτι σου λένε και την αληθεια για το τι τρως

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Ρωτάς για συμβουλές έναν ανάπηρο φλωράκο με σκουλαρίκι και γυαλάκια;

δε μπορω να καταλαβω.... πως γινεται, ενω παιρνει στεροειδεις χαπια/ορμονες/αναβολικα, να εχει τετοια κοιλουμπα ?

100% the fattest personaltrainer in the world.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελειοτητα και 100% καθαρη τροφη πιστευω δεν υπάρχει. Και τα κρέατα που πάμε στον κρεοπωλη και του λεμε βαλε μου καθαρο χωρις λιπος σου βάζει μεν αλλα πριν το παρει αυτος δεν ξέρει τι το ταιζανε και τι τοξινες έχει γεμισει μέσα και φυσικα δεν θα σου πει την αληθεια ειτε γιατι δεν την ξερει ειτε γιατι θέλει να πουλησει και καλα κάνει γιατι οταν έχει 10 γυρω του που κάνουνε το ιδιο αυτος τι θα κανει θα πεινασει? λεγοντας σου την αληθεια? @@δια. Και τα βιολογικα μπορει να ειναι μεταλαγμενα αμα δεν το καλλιεργεις δεν ξερεις τι κομπινα μπορει να σου κανει ο άλλος. Οποτε απλα προσπαθεις να φας οσο πιο καθαρα γινεται οχι 100% καθαρα.

@nick07 πάρε ενα παπουτσι απο 60 ευρω και πάνω αφενος για να κρατησει και αφετερου για να απορροφα τους κραδασμους οσο γινεται εκτος αν εχεις υπερπρηνισμο οποτε θες ειδικο παπουτσι. Εγω με κάτι nike των 70 ευρω την βολεύω πάντως ειναι καλα ειμαι ευχαριστημένος.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο με το χυμο πρωτη φορά το ακουω και παιζει να ειναι μεγάλη προπαγάνδα. Δηλαδη εσυ κάθεσαι και απορριπτεις τους χυμους διοτι οπως λές χανονται συστατικα με το στιψιμο και επιλεγεις ζαμπον το πρωι που δεν ξέρεις τι διαολο έχει μέσα? η διαφημιση βλεπεις νίκας ειναι καλο ή δεν ξερω και εγω τι άλλο δεν σημαινει απαραιτητα οτι σου λένε και την αληθεια για το τι τρως

γιατι γραφεις συνεχεια για ζαμπον το πρωι? το παρουσιασε καποιος ως ιδανικο μερος πρωινου? το εχεις αναφερει ξανα πιο πισω

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπόλντη είδες τι έγραψε εναντίον μας στο σάιτ του ο Θόδωρας;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Mπα οχι. Μην ασχολεισαι τυπε ο καθενας γραφει οτι θέλει  :grin:

Φίλε δε νευριάζω γιατί με προσέβαλε αλλά γιατί αυτά που γράφει είναι παράλογα και τελείως λάθος! Άκου λέει δεν κάνει καλό στο σώμα το τρέξιμο! :2funny:
Και δηλώνει διαιτολόγος ενώ είναι άσχετος από διατροφή.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ απο την πολυ χυλοπια εχεις και ενα καρο προφιλ σοτ ΦΒ τι και που να σε μπλοκαρω δεν ξερω.Παντως στι ςπιπες λενε εισαι καλος.
Και εχω τα @@ που εσυ δε εχεις και βαζω οσα βιντεο θελω,και οπου γουσταρω.Ανεβασε τα βιοςυ μου να παρ ωκαι αλλα λεφτακια.
Με 147 views δεν παίρνεις ούτε τσίχλα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ρε νώντα πάλι γράφεις οτι να ναι?  :2funny: :2funny:

καλα επειδη εχω ακουσει για τον θοδωρη αστο δεν σε παιρνει

δεν ειναι τυχαιο που εμφανιζει την φατσα του κ το επωνυμο του φατσα φορα στο νετ

καλυτερα ζητα του συγνωμη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε δε νευριάζω γιατί με προσέβαλε αλλά γιατί αυτά που γράφει είναι παράλογα και τελείως λάθος! Άκου λέει δεν κάνει καλό στο σώμα το τρέξιμο! :2funny:
Και δηλώνει διαιτολόγος ενώ είναι άσχετος από διατροφή.

Πάν μετρον αριστον και στο τρέξιμο φιλε μου  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Stories