Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει ρε φιλε....κανενας δεν σου εβαλε το μαχαιρι στον λαιμο...εγω αυτο χρησιμοποιω ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ειμαι απολυτα υγειης

Για πες δοσολογία ανα μέρα τύπε.

Μόνο τις μέρες προπόνησης την κουμπώνεις;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Το πρωινο που δινεις δεν έχει καθολου πρωτεινη μεσα

το δεν πινουμε χυμους απο που προέρχεται? εγω τις προάλλες κατέβασα 2 ποτηρια χυμο ροδι.

Να ξεκινήσω με την ερώτηση.
Δεν πίνουμε χυμούς γιατί όλοι οι έτοιμοι χυμοί είναι σκουπίδια. Οι χυμοί που στίβουμε εμείς αποτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος από νερό και ζάχαρη (φρουκτόζη) ενώ τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά συν τις φυτικές ίνες μένουν στο στίφτη. Επίσης για να έχουμε ενα ποτήρι χυμό χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 πορτοκάλια που σημαίνει ότι 1 πορτοκάλι ολόκληρο είναι πολύ προτιμότερο με το 1/3 των θερμίδων.

Γενικότερα μια διατροφή βγαίνει συνολικά ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, τις θερμιδικές του ανάγκες και τις δραστηριότητές του  και δεν απομονώνουμε το πρωινό.
Τώρα αν εσύ προτιμάς να τρως βρώμη με ταχίνια, σταφίδες και δεν ξέρω και γω τι άλλο είναι δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό το πρωινό είναι κατάλληλο και για τους άλλους και ειδικά για  τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρομαι στα μηνύματά μου. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που γράφει για whey, και μετά το μισάωρο βρώμη κλπ κλπ. Η πρωτείνη δεν είναι το φάρμακο για κάθε νόσο και κάθε μαλακία πάνω στη διατροφή. Αν περάσεις τα όρια σου μετατρέπεται σε λίπος που φεύγει δύσκολα από μια ηλικία και μετά.

ΥΓ Η λέξη πρωτείνη έχει καταντήσει καραμέλα που την πιπιλάει ο κάθε "ειδικός" από δω και από κει. Ακόμη και οι "τηλεσεφ" μιλάνε για πρωτείνες εν μέσω "τοποθέτησης προϊόντων".

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
  A number of studies conducted with mice demonstrated an ability for suma root (Pfaffia paniculata) to inhibit unhealthy cell growth in the liver.  Most of these studies were conducted at the University of Sao Paolo between 2004-2009 and the results were fairly consistent: in vitro, mouse cells treated with brazilian ginseng extract showed slower cell growth and an increased rate of apoptosis (“cell death”). However, the mechanism for how this works is still largely unknown.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Δεν πίνουμε χυμούς γιατί όλοι οι έτοιμοι χυμοί είναι σκουπίδια. Οι χυμοί που στίβουμε εμείς αποτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος από νερό και ζάχαρη (φρουκτόζη) ενώ τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά συν τις φυτικές ίνες μένουν στο στίφτη. Επίσης για να έχουμε ενα ποτήρι χυμό χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 πορτοκάλια που σημαίνει ότι 1 πορτοκάλι ολόκληρο είναι πολύ προτιμότερο με το 1/3 των θερμίδων.

Γενικότερα μια διατροφή βγαίνει συνολικά ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, τις θερμιδικές του ανάγκες και τις δραστηριότητές του  και δεν απομονώνουμε το πρωινό.
Τώρα αν εσύ προτιμάς να τρως βρώμη με ταχίνια, σταφίδες και δεν ξέρω και γω τι άλλο είναι δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό το πρωινό είναι κατάλληλο και για τους άλλους και ειδικά για  τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρομαι στα μηνύματά μου. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που γράφει για whey, και μετά το μισάωρο βρώμη κλπ κλπ. Η πρωτείνη δεν είναι το φάρμακο για κάθε νόσο και κάθε μαλακία πάνω στη διατροφή. Αν περάσεις τα όρια σου μετατρέπεται σε λίπος που φεύγει δύσκολα από μια ηλικία και μετά.

ΥΓ Η λέξη πρωτείνη έχει καταντήσει καραμέλα που την πιπιλάει ο κάθε "ειδικός" από δω και από κει. Ακόμη και οι "τηλεσεφ" μιλάνε για πρωτείνες εν μέσω "τοποθέτησης προϊόντων".
συμφωνω μ αυτα που λες, μηπως ξερεις πως μπορουμε να υπολογισουμε πρωτεινη και υδατανθρακα ? υπαρχει καποιο προγραμμα?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Mπόλντη διάβασε τι έγραψε ο Θόδωρας στο χαζοσάιτ του. Μάλλον σε εσένα απευθύνεται.

Και στο τέλος όταν το πετύχετε,θα δείξετε ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο σε όλους τους σφίχτες,σε όλους τους μπαγλαμάδες που λένε τι καλό που είναι το τρέξιμο και πόσο ωφελεί το σώμα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δε θα του κάνουμε και διαφήμιση του γκάβακα...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Όχι ρε καθίκια,δεν θα σας αφήσω έτσι.Ποτέ δεν σας αφήνω.Θα σας πάω πίσω στις ζωώδεις ρίζες σας εκεί που η ωμή δύναμη και ο πραγματικός όγκος μυών μέτραγε…

Αυτό θα γίνει σε 3 φάσεις,και στο τέλος θα μου χτίσετε άλλο ένα άγαλμα για να με δοξάσετε για την χάρη που σας έκανα και σας άνοιξα τα μάτια.Και δεν θα είναι καθόλου εύκολο.Και θα σπάσετε.Και θα πονέσετε.Και θα υποφέρετε.Και στο τέλος όταν το πετύχετε,θα δείξετε ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο σε όλους τους σφίχτες,σε όλους τους μπαγλαμάδες που λένε τι καλό που είναι το τρέξιμο και πόσο ωφελεί το σώμα.

ξεροχυνω με τον θοδωρη  :cum: :cum: :cum: :cum:

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Έξαρτάται τι εννοείς με το "στίβουμε". Αρχικά να σημειώσω ότι όλα τα υδατοδιαλυτά συστατικά τα λαμβάνεις κανονικά...μεταξύ αυτών και τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Επιπλέον τα μπλέντερ είναι μία πολύ καλή λύση όπου δεν περιορίζεσαι σε τίποτα. Προσθέτεις κατα βούληση!!! Συνεπώς αν προχωρήσεις σε "smoothies" μπορείς να φτιάξεις ένα πλήρες γεύμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom