apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ηταν οτα γραφτηκα στο σαιτ ο μ.ο υψους ηταν πιο χαμηλοςΝόμιζα ήσουν πιο ψηλός,τύπε...άκου μόνο 1.80...
με τα χρονια ανεβηκε
:S
ηταν οτα γραφτηκα στο σαιτ ο μ.ο υψους ηταν πιο χαμηλοςΝόμιζα ήσουν πιο ψηλός,τύπε...άκου μόνο 1.80...
θυμαμαι τυπε,τον ιδιο καιρο εχουμε γραφτει...ηταν οτα γραφτηκα στο σαιτ ο μ.ο υψους ηταν πιο χαμηλος
με τα χρονια ανεβηκε
:S
κ ομως απολυτε σε κανουν .τυπε ετσι δυναμιτη οπως γραφεις φυσικα προιντα δεν σε κανουν
μονο οι χημειες
Εχω βαλει στοχο να πεσω κι αλλο σε κιλα φιλε μου...στοχο εχω τα 85...
(Δεν ειχα πατερα τον Βρανκοβιτς.. )
ενταξει ρε φιλε....κανενας δεν σου εβαλε το μαχαιρι στον λαιμο...εγω αυτο χρησιμοποιω ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ειμαι απολυτα υγειης
Το πρωινο που δινεις δεν έχει καθολου πρωτεινη μεσα
το δεν πινουμε χυμους απο που προέρχεται? εγω τις προάλλες κατέβασα 2 ποτηρια χυμο ροδι.
συμφωνω μ αυτα που λες, μηπως ξερεις πως μπορουμε να υπολογισουμε πρωτεινη και υδατανθρακα ? υπαρχει καποιο προγραμμα?Να ξεκινήσω με την ερώτηση.
Δεν πίνουμε χυμούς γιατί όλοι οι έτοιμοι χυμοί είναι σκουπίδια. Οι χυμοί που στίβουμε εμείς αποτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος από νερό και ζάχαρη (φρουκτόζη) ενώ τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά συν τις φυτικές ίνες μένουν στο στίφτη. Επίσης για να έχουμε ενα ποτήρι χυμό χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 πορτοκάλια που σημαίνει ότι 1 πορτοκάλι ολόκληρο είναι πολύ προτιμότερο με το 1/3 των θερμίδων.
Γενικότερα μια διατροφή βγαίνει συνολικά ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, τις θερμιδικές του ανάγκες και τις δραστηριότητές του και δεν απομονώνουμε το πρωινό.
Τώρα αν εσύ προτιμάς να τρως βρώμη με ταχίνια, σταφίδες και δεν ξέρω και γω τι άλλο είναι δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό το πρωινό είναι κατάλληλο και για τους άλλους και ειδικά για τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρομαι στα μηνύματά μου. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που γράφει για whey, και μετά το μισάωρο βρώμη κλπ κλπ. Η πρωτείνη δεν είναι το φάρμακο για κάθε νόσο και κάθε μαλακία πάνω στη διατροφή. Αν περάσεις τα όρια σου μετατρέπεται σε λίπος που φεύγει δύσκολα από μια ηλικία και μετά.
ΥΓ Η λέξη πρωτείνη έχει καταντήσει καραμέλα που την πιπιλάει ο κάθε "ειδικός" από δω και από κει. Ακόμη και οι "τηλεσεφ" μιλάνε για πρωτείνες εν μέσω "τοποθέτησης προϊόντων".
ειμαι βαρυκοκκαλος...κοντά στα 80 δεν πρεπει να φτασεις;
συμφωνω μ αυτα που λες, μηπως ξερεις πως μπορουμε να υπολογισουμε πρωτεινη και υδατανθρακα ? υπαρχει καποιο προγραμμα?
ειμαι βαρυκοκκαλος...
Και στο τέλος όταν το πετύχετε,θα δείξετε ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο σε όλους τους σφίχτες,σε όλους τους μπαγλαμάδες που λένε τι καλό που είναι το τρέξιμο και πόσο ωφελεί το σώμα.
μηπως ξερεις πως μπορουμε να υπολογισουμε πρωτεινη και υδατανθρακα ? υπαρχει καποιο προγραμμα?
ποιο ειναι το σαιτ του θοδωρα να ξεροχυσω
μην μπειτε δυο γκεστ μαζι ομως γιατι τοση κινηση ισως δεν την αντεξει και πεσει το σαιτ
Να ξεκινήσω με την ερώτηση.
Δεν πίνουμε χυμούς γιατί όλοι οι έτοιμοι χυμοί είναι σκουπίδια. Οι χυμοί που στίβουμε εμείς αποτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος από νερό και ζάχαρη (φρουκτόζη) ενώ τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά συν τις φυτικές ίνες μένουν στο στίφτη. Επίσης για να έχουμε ενα ποτήρι χυμό χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 πορτοκάλια που σημαίνει ότι 1 πορτοκάλι ολόκληρο είναι πολύ προτιμότερο με το 1/3 των θερμίδων.
Γενικότερα μια διατροφή βγαίνει συνολικά ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, τις θερμιδικές του ανάγκες και τις δραστηριότητές του και δεν απομονώνουμε το πρωινό.
Τώρα αν εσύ προτιμάς να τρως βρώμη με ταχίνια, σταφίδες και δεν ξέρω και γω τι άλλο είναι δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό το πρωινό είναι κατάλληλο και για τους άλλους και ειδικά για τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρομαι στα μηνύματά μου. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που γράφει για whey, και μετά το μισάωρο βρώμη κλπ κλπ. Η πρωτείνη δεν είναι το φάρμακο για κάθε νόσο και κάθε μαλακία πάνω στη διατροφή. Αν περάσεις τα όρια σου μετατρέπεται σε λίπος που φεύγει δύσκολα από μια ηλικία και μετά.
ΥΓ Η λέξη πρωτείνη έχει καταντήσει καραμέλα που την πιπιλάει ο κάθε "ειδικός" από δω και από κει. Ακόμη και οι "τηλεσεφ" μιλάνε για πρωτείνες εν μέσω "τοποθέτησης προϊόντων".