Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια αποψη μου πανω στο θεμα ειναι οτι με σωστη διατροφη με κομμενο το αλκοολ,με κομμενη εντελως την ΖΑΧΑΡΗ,και διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες,ω3 λιπαρα,κρεατικα μη λιπαρα,γαλακτομικα 0%(γαλα,τυρι cottage) με συχνα "ΚΑΘΑΡΑ" γευματα χωρις λιπαρα συστατικα και περισσοτερη ΚΑΘΑΡΗ πρωτεινη(ασπραδια αυγων κτλ) μεσα στα γευματα και προπονηση 2-3 φορες την εβδομαδα αεροβια ασκηση απλη με αλτηρακια 5kg και με συνδυασμο ασκησεων χτιζεις ενα σωματακι σωστο χωρις υπερβολες και αναβολικα...εγω αυτα κανω 5 μηνες κι εχω χασει 17κιλα....ημουν 110kg κι εχω παει 93kg χωρις στερησεις και χωρις να χασω μυικη μαζα...
απο φιλους μου που προπονουνται στα γυμναστηρια και παιρνουν διαφορα αναβολικα θα σας πω απ οτι μου λενε οτι ολοι αποκτουν σε βαθος χρονου διαφορα κουσουρια(συκωτι,κρεμαει το στηθος τους,προβληματα στυσης κτλ)...πλεον ειναι τροπος ζωης η υγιεινη διατροφη και ασκηση...
υπαρχουν συμπληρωματα που βοηθανε με λιγες κ αποδεκτες παρενεργειες . δυστυχως δε γνωριζω καλα για να προτεινω

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ριζα summa....ολα τα μαγαζια βιολογικων προιοντων το εχουν...152 θρεπτικα συστατικα....ειναι το βασικο συστατικο του αναβολικου dianabol χωρις καμια παρενεργεια....το παιρνω δυο φορες την ημερα ..ενα κουταλακι του γλυκου διαλυμενο σε νερο ενα το πρωι και ενα μετα την προπονηση.....απο τις πρωτες μερες βλεπεις διαφορα ...τα 100 γραμμαρια κοστιζουν 22 ευρω..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Παιδια αποψη μου πανω στο θεμα ειναι οτι με σωστη διατροφη με κομμενο το αλκοολ,με κομμενη εντελως την ΖΑΧΑΡΗ,και διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες,ω3 λιπαρα,κρεατικα μη λιπαρα,γαλακτομικα 0%(γαλα,τυρι cottage) με συχνα "ΚΑΘΑΡΑ" γευματα χωρις λιπαρα συστατικα και περισσοτερη ΚΑΘΑΡΗ πρωτεινη(ασπραδια αυγων κτλ) μεσα στα γευματα και προπονηση 2-3 φορες την εβδομαδα αεροβια ασκηση απλη με αλτηρακια 5kg και με συνδυασμο ασκησεων χτιζεις ενα σωματακι σωστο χωρις υπερβολες και αναβολικα...εγω αυτα κανω 5 μηνες κι εχω χασει 17κιλα....ημουν 110kg κι εχω παει 93kg χωρις στερησεις και χωρις να χασω μυικη μαζα...
απο φιλους μου που προπονουνται στα γυμναστηρια και παιρνουν διαφορα αναβολικα θα σας πω απ οτι μου λενε οτι ολοι αποκτουν σε βαθος χρονου διαφορα κουσουρια(συκωτι,κρεμαει το στηθος τους,προβληματα στυσης κτλ)...πλεον ειναι τροπος ζωης η υγιεινη διατροφη και ασκηση...

σωστός
και εγώ κάτι παρόμοιο εκανα αλλά πιο χαλαρά...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ριζα summa....ολα τα μαγαζια βιολογικων προιοντων το εχουν...152 θρεπτικα συστατικα....ειναι το βασικο συστατικο του αναβολικου dianabol χωρις καμια παρενεργεια....το παιρνω δυο φορες την ημερα ..ενα κουταλακι του γλυκου διαλυμενο σε νερο ενα το πρωι και ενα μετα την προπονηση.....απο τις πρωτες μερες βλεπεις διαφορα ...τα 100 γραμμαρια κοστιζουν 22 ευρω..
τυπε μηπως με τα 152 συστατικα υπαρχει και κανα αλλο που δεν αναγραφεται? ;)
για να σε κανει ετσι τουρμπο θαναι κατι δυνατο μεσα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τυπε μηπως με τα 152 συστατικα υπαρχει και κανα αλλο που δεν αναγραφεται? ;)
για να σε κανει ετσι τουρμπο θαναι κατι δυνατο μεσα
ειναι ο συνδιασμος των ουσιων που εχει...επειδη ειναι πολλα μπες στο google γραψε ριζα summa και θα δεις.... ;) ;) ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειναι ο συνδιασμος των ουσιων που εχει...επειδη ειναι πολλα μπες στο google γραψε ριζα summa και θα δεις.... ;) ;) ;) ;)
τυπε ετσι δυναμιτη οπως γραφεις φυσικα προιντα δεν σε κανουν
μονο οι χημειες :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τυπε ετσι δυναμιτη οπως γραφεις φυσικα προιντα δεν σε κανουν
μονο οι χημειες :rockon:
ο σβατζενεικερ σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ειχε πει οτι χαρη σε αυτη την ριζα εκανε την σωματικη διαπλαση οταν κατεβαινε σε αγωνες.....τις δεκαετιες 70-80 ολοι οι ρωσοι αθλητες που πηγαιναν στους ολυμπιακους αγωνες το χρησιμοποιουσαν κατα κορον.....αυξανει δυναμη μυικη μαζα αντοχη....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.142
Πόντοι
456
ο σβατζενεικερ σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ειχε πει οτι χαρη σε αυτη την ριζα εκανε την σωματικη διαπλαση οταν κατεβαινε σε αγωνες.....τις δεκαετιες 70-80 ολοι οι ρωσοι αθλητες που πηγαιναν στους ολυμπιακους αγωνες το χρησιμοποιουσαν κατα κορον.....αυξανει δυναμη μυικη μαζα αντοχη....

καμμία παρενέργεια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι μισοι πεθαναν μετα απο λιγα χρονια τυπε :S

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
καμμία παρενέργεια?
καμια....μπειτε ρε παιδια στο google και δειτε....αααααα η μοναδικη παρενεργεια ειναι οτι μετα απο λιγες μερες που το χρησιμοποιω αυξανονται κατακορυφα οι στυσεις και οι καυλες......και δεν κανω πλακα....σοβαρα μιλαω..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
οι μισοι πεθαναν μετα απο λιγα χρονια τυπε :S
ενταξει ρε φιλε....κανενας δεν σου εβαλε το μαχαιρι στον λαιμο...εγω αυτο χρησιμοποιω ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ειμαι απολυτα υγειης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom