Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ,θα δεις διαφορά στην δύναμη της τάξεως του 20%. Η κρεατίνη βέβαια προκαλεί μια μικρή αύξηση
στο βάρος λόγο της κατακράτησης υγρών ,αλλά αυτή η αύξηση δεν οφείλεται σε λίπος.

Αυτη δεν σου καταστρεφει τα νεφρα? μλκιες ειναι τα χημικα μεταξυ εμας και αλλων 20 επισκεπτων και μελων που παρακολουθουν το θρεντ.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ενα ΚΑΛΟ πρωινο ειναι καπως ετσι,1 scoop whey,Κ μετα κανα μισαωρο 100 GR ΒΡΩΜΗ,5-6 ΑΣΠΡΑΔΙΑ Κ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΑ ΧΥΜΟ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙς ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΛΛΟΥς ΚΑΝΟΝΕς..ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΟΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕ(ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΡΩΩ) :grin: :grin:επισης το βραδυ μην τρωτε υδατανθρακα(εκτος ειδικων περιπτωσεων οπως η σημερινη που χτυπησα σαβουρα μετα το ξεμουνιασμα στη Mila...)πλακα ειχε που κολλησε στα χερια μου κ με ρωταγε γιατι ειναι μεγαλα...) :grin: :grin: :grin:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Δηλαδη θα προτιμουσες ενα πιάτο με αυγο και ζαμπον απο ενα με βρωμη ταχινι μέλι και σταφιδες? χωρις γάλα νωπο σε βραστο νερο

Είναι σαφώς προτιμότερο το κρέας και το αυγό ,αρκεί να συνδυαστούν με αρκετή ποσότητα υδατανθράκων.  

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ενα ΚΑΛΟ πρωινο ειναι καπως ετσι,1 scoop whey,Κ μετα κανα μισαωρο 100 GR ΒΡΩΜΗ,5-6 ΑΣΠΡΑΔΙΑ Κ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΑ ΧΥΜΟ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙς ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΛΛΟΥς ΚΑΝΟΝΕς..ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΟΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕ(ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΡΩΩ) :grin: :grin:επισης το βραδυ μην τρωτε υδατανθρακα(εκτος ειδικων περιπτωσεων οπως η σημερινη που χτυπησα σαβουρα μετα το ξεμουνιασμα στη Mila...)πλακα ειχε που κολλησε στα χερια μου κ με ρωταγε γιατι ειναι μεγαλα...) :grin: :grin: :grin:
τα τοστακια τυπε τα τρωμε πριν ή μετα?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ειναι σαφως ανωτερο με αυτα που ταιζουν τα κρέατα και με τις ορμονες που βγαζουν τα κρεατα οταν τα σκοτώνουν.

Θα σηκωθω το πρωι και θα φάω κρεας σαν τον άλλον τον τρελο που ετρωγε γαριδομακαροναδες πρωινιατικα  :2funny:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Αυτη δεν σου καταστρεφει τα νεφρα? μλκιες ειναι τα χημικα μεταξυ εμας και αλλων 20 επισκεπτων και μελων που παρακολουθουν το θρεντ.

Η κρεατίνη είναι ενδογενής ουσία ,δεν είναι αναβολικό ,δημιουργείται στο ήπαρ από την σύνθεση
διαφόρων αμινοξέων. Δεν προκαλέι καμία χημιά στα νεφρά εφόσον λαμβάνεται με μέτρο και όχι
συνεχόμενα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:fuck2:
Ναι ,θα δεις διαφορά στην δύναμη της τάξεως του 20%. Η κρεατίνη βέβαια προκαλεί μια μικρή αύξηση
στο βάρος λόγο της κατακράτησης υγρών ,αλλά αυτή η αύξηση δεν οφείλεται σε λίπος.
Ευχαριστω για την απαντηση!!
Οσο για σενα μπολντη, μην εκμεταλευεσαι την συμπαθεια που σου εχω, γιατι με την γυμναστικη τα βαρη κλπ κλπ δε το εχεις.
Εςυ εισαι καλος στο χορο
;) :2funny: :2funny:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
δεν υπαρχει λογος να διαφωνητε ωρε παλλικαρια.μην πιανετε τα ακρα.ολα αυτα που λετε δολευουν!!απλα το πρωι φατε κατι που απορροφατε αμεσα απο τον οργανισμο για να σταματησει ο βραδινος καταβολισμος πιο γρηγορα...

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Ναι ειναι σαφως ανωτερο με αυτα που ταιζουν τα κρέατα και με τις ορμονες που βγαζουν τα κρεατα οταν τα σκοτώνουν.

Θα σηκωθω το πρωι και θα φάω κρεας σαν τον άλλον τον τρελο που ετρωγε γαριδομακαροναδες πρωινιατικα  :2funny:

Ντάξει δεν είπαμε πρωί πρωί να φας και κανά γουρνόπουλο στην σούβλα ,φάε κανά σαντουιτσάκι με ζαμπονάκι :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η κρεατίνη είναι ενδογενής ουσία ,δεν είναι αναβολικό ,δημιουργείται στο ήπαρ από την σύνθεση
διαφόρων αμινοξέων. Δεν προκαλέι καμία χημιά στα νεφρά εφόσον λαμβάνεται με μέτρο και όχι
συνεχόμενα.

Mακαρι για εσάς να μη χαλάσετε την υγεια σας για μλκιες. Γιατι εγω δεν προκειται να πάρω τέτοια ποτέ. Οσο για το κρέας και εμενα μ αρεσει και το τρωω αλλα για πανω απο 2 φορές την εβδομαδα δεν ειναι. Πρωτεινη μπορεις να πάρεις και απο την σαρδελα και απο το σολωμο και απο τον τονο και ειδικα απο τα οσπρια φακες - ρεβυθια - φασολια κτλπ.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
οσον αφορα την κρεατινη εχοντας κανει ποοοολους κυκλους παλαιοτερα,δουλευει αλλα οσο την πινεις,τα αποτελεσματα φευγουν γρηγορα...κ με την καμμια +20%...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Mακαρι για εσάς να μη χαλάσετε την υγεια σας για μλκιες. Γιατι εγω δεν προκειται να πάρω τέτοια ποτέ. Οσο για το κρέας και εμενα μ αρεσει και το τρωω αλλα για πανω απο 2 φορές την εβδομαδα δεν ειναι. Πρωτεινη μπορεις να πάρεις και απο την σαρδελα και απο το σολωμο και απο τον τονο και ειδικα απο τα οσπρια φακες - ρεβυθια - φασολια κτλπ.
Προσπάθησε να διαχωρίσεις στο μυαλό σου τις έννοιες κόκκινο κρέας - λευκό κρέας και τροφές όπως μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά, ψάρι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσπάθησε να διαχωρίσεις στο μυαλό σου τις έννοιες κόκκινο κρέας - λευκό κρέας και τροφές όπως μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά, ψάρι

Τα εχω διαχωρισμενα μην ανησυχεις. Απλα δεν ξερω τι μας ταιζουν ουτε εσυ ξέρεις. Ειδικα στα κρέατα που δεν ξέρεις τι τα ταιζουν οσο τα έχουν ... οι καρκινοι απο που προερχονται στο ξαφνικο? ολα ειναι κληρονομικα? αποκλειεται.

Θέλει μέτρο το οποιο κάποιοι των βαρεων βαρων το έχουν χάσει. Κάθε μερα κρεας στη διατροφη ειναι έγκλημα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τα εχω διαχωρισμενα μην ανησυχεις. Απλα δεν ξερω τι μας ταιζουν ουτε εσυ ξέρεις. Ειδικα στα κρέατα που δεν ξέρεις τι τα ταιζουν οσο τα έχουν ... οι καρκινοι απο που προερχονται στο ξαφνικο? ολα ειναι κληρονομικα? αποκλειεται.

Θέλει μέτρο το οποιο κάποιοι των βαρεων βαρων το έχουν χάσει. Κάθε μερα κρεας στη διατροφη ειναι έγκλημα
Εγκλημα δε λες τιποτα

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στ αλβανικα που ξερεις δεν εγνωριζω.

Ε δεν πήγαμε όλοι στο ΙΕΚ Ακμή να μορφωθούμε... Γράψε κάτι για το σκοτεινό ρόλο των Εβραίων και τον Δαημών.

Δηλαδη θα προτιμουσες ενα πιάτο με αυγο και ζαμπον απο ενα με βρωμη ταχινι μέλι και σταφιδες? χωρις γάλα νωπο σε βραστο νερο

Δεν ξέρουν να φάνε κόουτς...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι είναι αυτό, νόμιμο;

10448776_793714017353909_3337942510000910557_n.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Πες και για τα καρκινογόνα που δημιουργούνται κατά το μαγείρεμα του κρέατος. Άσχετοι από έρευνες. Ακούνε τις βλακείες του κάθε σκονάκια. Για να γίνει σκόνη η πρωτεΐνη ψεκάζεται σε κλίβανο θερμού αέρα που φτάνει τους 500 βαθμούς. Και μετά την τρώνε...

Έχεις προσέξει πόσο γερασμένη είναι η φάτσα του Θοδωρή; Μοιάζει αυτό το άτομο 27 χρονών;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες και για τα καρκινογόνα που δημιουργούνται κατά το μαγείρεμα του κρέατος. Άσχετοι από έρευνες. Ακούνε τις βλακείες του κάθε σκονάκια. Για να γίνει σκόνη η πρωτεΐνη ψεκάζεται σε κλίβανο θερμού αέρα που φτάνει τους 500 βαθμούς. Και μετά την τρώνε...

Έχεις προσέξει πόσο γερασμένη είναι η φάτσα του Θοδωρή; Μοιάζει αυτό το άτομο 27 χρονών;

Εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση που μολις έρθει ο χειμωνας κάποιοι ενω γυμνάζονται και ειναι fit πεφτουν σαν τα κοτοπουλα κατω με την πρωτη ιωση βεβαια μην λεω μεγαλα λογια γιατι ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να σου τυχει αλλα εμενα μου φαινεται περιεργο αυτο. Και δειχνει κενά και ανεπάρκειες στον τροπο διατροφης κυριως οχι γυμναστικής. Το κρυωσα ειναι μια μπουρδα και μιση απο το κρυο δεν αρρωσταινει κανεις μονο απο την πτωση του ανοσοποιητικου την οποια θα εκμεταλευτει κάποιο μικροβιο και θα αναγκαστει μετα ο οργανισμος να αυξησει θερμοκρασια δηλαδη πυρετο για να το σκοτωσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν ειναι να γυμνάζεσαι και να εισαι τις ιδιες μέρες στο κρεβάτι με εκεινον που κανει μονο καθιστικη ζωή τοτε κατι δεν κανεις καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom