LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αν ειναι να γυμνάζεσαι και να εισαι τις ιδιες μέρες στο κρεβάτι με εκεινον που κανει μονο καθιστικη ζωή τοτε κατι δεν κανεις καλά.
Boldemort, 2014
Αν ειναι να γυμνάζεσαι και να εισαι τις ιδιες μέρες στο κρεβάτι με εκεινον που κανει μονο καθιστικη ζωή τοτε κατι δεν κανεις καλά.
Boldemort, 2014
τυπε μπορει να εχεις ελλατωματικο ανοσοποιητικο :SΑν ειναι να γυμνάζεσαι και να εισαι τις ιδιες μέρες στο κρεβάτι με εκεινον που κανει μονο καθιστικη ζωή τοτε κατι δεν κανεις καλά.
Δηλαδη θα προτιμουσες ενα πιάτο με αυγο και ζαμπον απο ενα με βρωμη ταχινι μέλι και σταφιδες? χωρις γάλα νωπο σε βραστο νερο
Προσοχη στο τρέξιμο ..... θέλουν φροντιδα τα γόνατα. Καλες διατάσεις - παγοθεραπεια - καλα παπουτσια και οταν νιώσεις πονους στα γονατα βγαινεις για μερικες μέρες εκτος. 2-3 και βλέπεις.
Ο ενθουσιασμος για το τρεξιμο μπορει να δημιουργησει σοβαρους τραυματισμους σε άτομα που νομιζουν πως ειναι αλώβητοι επειδη έχουν μια καλυτερη φυσικη κατασταση απο τον μέσο ανθρωπο.
εγραψες τυπετυπε καλος ο ενθουσιασμος αλλα δεν πρεπει να τον αφησεις να σε καταστρέψει
οταν δεν σε παιρνει πρεπει να υποχωρεις για να μπορέσεις κάποια στιγμη να επανέλθεις δριμυτερος και δυνατοτερος.
Boldemort 2014.
εγραψες τυπε
μετα παθαινεις και μια θρομβωση και αναλαμβανω εγω τυπεΤυπε εχουν προκυψει απο πραγματικα περιστατικα αυτά. Κακο πράγμα το πάθος κάποιες φορές. Εσυ νομιζεις οτι ο επιμένων νικά αλλα στο τέλος θα σε νικήσει η φλεγμονή. Κουραση στην κουραση στο τέλος θα γινει το μπάμ και θα κοψεις καναν χιαστο και μετα θελει επεμβαση η ιστορια.
Για εσενα τα εχουμε πει.ες και δεν ξερουμε ποια σαλουφα εισαι.Ε δεν πήγαμε όλοι στο ΙΕΚ Ακμή να μορφωθούμε... Γράψε κάτι για το σκοτεινό ρόλο των Εβραίων και τον Δαημών.
λαδι για το πρωκτουδακο σου ειναι.χαλαρωσε και απολαυσε το.Τι είναι αυτό, νόμιμο;
τυπε καλος ο ενθουσιασμος αλλα δεν πρεπει να τον αφησεις να σε καταστρέψει
οταν δεν σε παιρνει πρεπει να υποχωρεις για να μπορέσεις κάποια στιγμη να επανέλθεις δριμυτερος και δυνατοτερος.
Boldemort 2014.
Προσοχη στο τρέξιμο ..... θέλουν φροντιδα τα γόνατα. Καλες διατάσεις - παγοθεραπεια - καλα παπουτσια και οταν νιώσεις πονους στα γονατα βγαινεις για μερικες μέρες εκτος. 2-3 και βλέπεις.
Ο ενθουσιασμος για το τρεξιμο μπορει να δημιουργησει σοβαρους τραυματισμους σε άτομα που νομιζουν πως ειναι αλώβητοι επειδη έχουν μια καλυτερη φυσικη κατασταση απο τον μέσο ανθρωπο.
Κόουτς δώσε τα φώτα σου για εξοπλισμό. Ποιά παπούτσια προτιμάς για τρέξιμο;
υψος τυπε?Παιδια αποψη μου πανω στο θεμα ειναι οτι με σωστη διατροφη με κομμενο το αλκοολ,με κομμενη εντελως την ΖΑΧΑΡΗ,και διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες,ω3 λιπαρα,κρεατικα μη λιπαρα,γαλακτομικα 0%(γαλα,τυρι cottage) με συχνα "ΚΑΘΑΡΑ" γευματα χωρις λιπαρα συστατικα και περισσοτερη ΚΑΘΑΡΗ πρωτεινη(ασπραδια αυγων κτλ) μεσα στα γευματα και προπονηση 2-3 φορες την εβδομαδα αεροβια ασκηση απλη με αλτηρακια 5kg και με συνδυασμο ασκησεων χτιζεις ενα σωματακι σωστο χωρις υπερβολες και αναβολικα...εγω αυτα κανω 5 μηνες κι εχω χασει 17κιλα....ημουν 110kg κι εχω παει 93kg χωρις στερησεις και χωρις να χασω μυικη μαζα...
απο φιλους μου που προπονουνται στα γυμναστηρια και παιρνουν διαφορα αναβολικα θα σας πω απ οτι μου λενε οτι ολοι αποκτουν σε βαθος χρονου διαφορα κουσουρια(συκωτι,κρεμαει το στηθος τους,προβληματα στυσης κτλ)...πλεον ειναι τροπος ζωης η υγιεινη διατροφη και ασκηση...
υψος τυπε?
αφου γραφτηκε μελος τυπε θα ειναι πανω απο 1.85