Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ειναι να γυμνάζεσαι και να εισαι τις ιδιες μέρες στο κρεβάτι με εκεινον που κανει μονο καθιστικη ζωή τοτε κατι δεν κανεις καλά.
τυπε μπορει να εχεις ελλατωματικο ανοσοποιητικο :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσοχη στο τρέξιμο ..... θέλουν φροντιδα τα γόνατα. Καλες διατάσεις - παγοθεραπεια - καλα παπουτσια και οταν νιώσεις πονους στα γονατα βγαινεις για μερικες μέρες εκτος. 2-3 και βλέπεις.

Ο ενθουσιασμος για το τρεξιμο μπορει να δημιουργησει σοβαρους τραυματισμους σε άτομα που νομιζουν πως ειναι αλώβητοι επειδη έχουν μια καλυτερη φυσικη κατασταση απο τον μέσο ανθρωπο.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη θα προτιμουσες ενα πιάτο με αυγο και ζαμπον απο ενα με βρωμη ταχινι μέλι και σταφιδες? χωρις γάλα νωπο σε βραστο νερο

Καλα το ζαμπον το αφηνω ασχολιαστο.
Αλλα γιατι ενα απο τα δυο;
Και κουακερ και αυγα για συνδυασμο πρωτεινης και υδατανθρακα ουτε σαν σκεψη;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προσοχη στο τρέξιμο ..... θέλουν φροντιδα τα γόνατα. Καλες διατάσεις - παγοθεραπεια - καλα παπουτσια και οταν νιώσεις πονους στα γονατα βγαινεις για μερικες μέρες εκτος. 2-3 και βλέπεις.

Ο ενθουσιασμος για το τρεξιμο μπορει να δημιουργησει σοβαρους τραυματισμους σε άτομα που νομιζουν πως ειναι αλώβητοι επειδη έχουν μια καλυτερη φυσικη κατασταση απο τον μέσο ανθρωπο.
:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε καλος ο ενθουσιασμος αλλα δεν πρεπει να τον αφησεις να σε καταστρέψει  :grin:

οταν δεν σε παιρνει πρεπει να υποχωρεις για να μπορέσεις κάποια στιγμη να επανέλθεις δριμυτερος και δυνατοτερος.

Boldemort 2014.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε καλος ο ενθουσιασμος αλλα δεν πρεπει να τον αφησεις να σε καταστρέψει  :grin:

οταν δεν σε παιρνει πρεπει να υποχωρεις για να μπορέσεις κάποια στιγμη να επανέλθεις δριμυτερος και δυνατοτερος.

Boldemort 2014.
εγραψες τυπε :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε εχουν προκυψει απο πραγματικα περιστατικα αυτά. Κακο πράγμα το πάθος κάποιες φορές. Εσυ νομιζεις οτι ο επιμένων νικά αλλα στο τέλος θα σε νικήσει η φλεγμονή. Κουραση στην κουραση και επιβαρυνση στο τέλος θα γινει το μπάμ και θα κοψεις καναν χιαστο ή θα πάθεις καμια ριξη μηνισκου και μετα θελει επεμβαση η ιστορια. Πολυ επικινδυνα αθληματα ειναι το βόλευ - μπάσκετ που εκει το ποδι μπορει να γυρισει και μετα να κλειδώσει. Στο τρέξιμο μπορει και να μην την πάθεις τοσο άσχημα στην τελική.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:rockon:

Συνημμένα

• fceb998db64aab981e490b7c1502853c_400x400.png
    fceb998db64aab981e490b7c1502853c_400x400.png
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 26

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε εχουν προκυψει απο πραγματικα περιστατικα αυτά. Κακο πράγμα το πάθος κάποιες φορές. Εσυ νομιζεις οτι ο επιμένων νικά αλλα στο τέλος θα σε νικήσει η φλεγμονή. Κουραση στην κουραση στο τέλος θα γινει το μπάμ και θα κοψεις καναν χιαστο και μετα θελει επεμβαση η ιστορια.
μετα παθαινεις και μια θρομβωση και αναλαμβανω εγω τυπε :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Boldemort 2014.

:rockon: :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Κόουτς δώσε τα φώτα σου για εξοπλισμό. Ποιά παπούτσια προτιμάς για τρέξιμο;

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
Παιδια αποψη μου πανω στο θεμα ειναι οτι με σωστη διατροφη με κομμενο το αλκοολ,με κομμενη εντελως την ΖΑΧΑΡΗ,και διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες,ω3 λιπαρα,κρεατικα μη λιπαρα,γαλακτομικα 0%(γαλα,τυρι cottage) με συχνα "ΚΑΘΑΡΑ" γευματα χωρις λιπαρα συστατικα και περισσοτερη ΚΑΘΑΡΗ πρωτεινη(ασπραδια αυγων κτλ) μεσα στα γευματα και προπονηση 2-3 φορες την εβδομαδα αεροβια ασκηση απλη με αλτηρακια 5kg και με συνδυασμο ασκησεων χτιζεις ενα σωματακι σωστο χωρις υπερβολες και αναβολικα...εγω αυτα κανω 5 μηνες κι εχω χασει 17κιλα....ημουν 110kg κι εχω παει 93kg χωρις στερησεις και χωρις να χασω μυικη μαζα...
απο φιλους μου που προπονουνται στα γυμναστηρια και παιρνουν διαφορα αναβολικα θα σας πω απ οτι μου λενε οτι ολοι αποκτουν σε βαθος χρονου διαφορα κουσουρια(συκωτι,κρεμαει το στηθος τους,προβληματα στυσης κτλ)...πλεον ειναι τροπος ζωης η υγιεινη διατροφη και ασκηση...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια αποψη μου πανω στο θεμα ειναι οτι με σωστη διατροφη με κομμενο το αλκοολ,με κομμενη εντελως την ΖΑΧΑΡΗ,και διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες,ω3 λιπαρα,κρεατικα μη λιπαρα,γαλακτομικα 0%(γαλα,τυρι cottage) με συχνα "ΚΑΘΑΡΑ" γευματα χωρις λιπαρα συστατικα και περισσοτερη ΚΑΘΑΡΗ πρωτεινη(ασπραδια αυγων κτλ) μεσα στα γευματα και προπονηση 2-3 φορες την εβδομαδα αεροβια ασκηση απλη με αλτηρακια 5kg και με συνδυασμο ασκησεων χτιζεις ενα σωματακι σωστο χωρις υπερβολες και αναβολικα...εγω αυτα κανω 5 μηνες κι εχω χασει 17κιλα....ημουν 110kg κι εχω παει 93kg χωρις στερησεις και χωρις να χασω μυικη μαζα...
απο φιλους μου που προπονουνται στα γυμναστηρια και παιρνουν διαφορα αναβολικα θα σας πω απ οτι μου λενε οτι ολοι αποκτουν σε βαθος χρονου διαφορα κουσουρια(συκωτι,κρεμαει το στηθος τους,προβληματα στυσης κτλ)...πλεον ειναι τροπος ζωης η υγιεινη διατροφη και ασκηση...
υψος τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom