Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
6 το πρωι έγερση και πρωινη γυμναστική. Θα τρέξουμε κανα 10αρι χιλιομετρα για αρχη.

Πως το κοβεις?

poly χρησιμα ολα αυτα οπως κ οι καμψεις που κανεις

οταν σου φυτεψει η κρεατινη μαζα που λεγεται θοδωρακος μπουκετο φωτοβολιδα τι θα κανεις?

το εχεις σκεφτει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα επειδη εχω ακουσει για τον θοδωρη αστο δεν σε παιρνει

δεν ειναι τυχαιο που εμφανιζει την φατσα του κ το επωνυμο του φατσα φορα στο νετ

καλυτερα ζητα του συγνωμη

Για μενα έχεις ακουσει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
poly χρησιμα ολα αυτα οπως κ οι καμψεις που κανεις

οταν σου φυτεψει η κρεατινη μαζα που λεγεται θοδωρακος μπουκετο φωτοβολιδα τι θα κανεις?

το εχεις σκεφτει

Μα δεν κάνω μονο αυτά. Κάνω και αυτοάμυνα... και Judo ... και Tae kwon do .... άσε τον θοδωράκο και την πλακιτσα που κάνουμε μεταξυ μας. Σκέψου να μου την πέσει κανεις κακοποιός αυριο μεθαυριο εσεις ειστε φιλαράκια και κάνετε πλακιτσα αυτοι δεν αστειευονται ομως. Οποτε κάτι έχω κανει και εγω για να ειμαι προετοιμασμένος αμα κάτσει η στραβή.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μα δεν κάνω μονο αυτά. Κάνω και αυτοάμυνα... και Judo ... και Tae kwon do .... άσε τον θοδωράκο και την πλακιτσα που κάνουμε μεταξυ μας. Σκέψου να μου την πέσει κανεις κακοποιός αυριο μεθαυριο εσεις ειστε φιλαράκια και κάνετε πλακιτσα αυτοι δεν αστειευονται ομως. Οποτε κάτι έχω κανει και εγω για να ειμαι προετοιμασμένος αμα κάτσει η στραβή.

palia μας ειπες οτι εχεις κανει παλη μαζι με ταε κβο ντο

τωρα η παλη εγινε τζουντο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολοι πρέπει να κάνουν. Για να ειναι πιο ολοκληρωμένοι. Χρειάζεται για παράδειγμα κορνάρεις σε έναν που έκανε μια παραβαση μπροστα και ανησυχησε και σένα και αυτος σε βριζει... κουβεντα στην κουβεντα κατεβαινει κάτω και έρχεται να σε κτυπησει. Θα κατσεις να τις φάς δεν γινεται. θα τον βαρέσεις? αμα τον κτυπησεις άσχημα μπορει να μπλέξεις. Να πέσει κάτω και να σου κάνει μηνυση για σωματικές βλάβες. Ο νομος λέει οτι έχεις το νομιμο δικαιωμα να τον ακινητοποιησεις , οποτε πρέπει να ξέρεις πως θα το κάνεις αυτο. Και οσο βουνο να ειναι αμα έχεις τεχνική και ξέρεις τι κάνεις δεν υπάρχει προβλημα. Οσοι κοιτάνε τους λες να φωνάξουν την αστυνομια.Εκτος αμα δεχτει να υποχωρησει και να σηκωθει να φυγει. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ολοι πρέπει να κάνουν. Για να ειναι πιο ολοκληρωμένοι. Χρειάζεται για παράδειγμα κορνάρεις σε έναν που έκανε μια παραβαση μπροστα και ανησυχησε και σένα και αυτος σε βριζει... κουβεντα στην κουβεντα κατεβαινει κάτω και έρχεται να σε κτυπησει. Θα κατσεις να τις φάς δεν γινεται. θα τον βαρέσεις? αμα τον κτυπησεις άσχημα μπορει να μπλέξεις. Να πέσει κάτω και να σου κάνει μηνυση για σωματικές βλάβες. Ο νομος λέει οτι έχεις το νομιμο δικαιωμα να τον ακινητοποιησεις , οποτε πρέπει να ξέρεις πως θα το κάνεις αυτο. Και οσο βουνο να ειναι αμα έχεις τεχνική και ξέρεις τι κάνεις δεν υπάρχει προβλημα. Οσοι κοιτάνε τους λες να φωνάξουν την αστυνομια.Εκτος αμα δεχτει να υποχωρησει και να σηκωθει να φυγει. 
τυπε εσυ ξερεις λαβες ακινητοποιησης?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μιλας σε ανθρωπο που εχει δει "σκηνικο" μονο στο κουν φου παντα..

το "θα σηκωθεις και θα φυγεις" oταν εχεις 200 παλμους
θελει να χεις χιλιομετρα για να το πεις και να το κανεις.

εσυ τι πιστευεις θα κανει ο μπολντης τυπε?

θα αρχισει το ξυλο η θα χεστει πανω του κ θα κοκκαλωσει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μπολντη περα απο την πλακα, δεν θα κατσεις να τις φας..... Θα σηκωθεις και θα φυγεις....του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε.
Στο λεει ανθρωπος με εμπειρια χρονια σε πολεμικες τεχνες και σκηνικα. Δεν αξιζει να πλακωνεσαι ουτε με μυρμηγκι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπολντη περα απο την πλακα, δεν θα κατσεις να τις φας..... Θα σηκωθεις και θα φυγεις....του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε.
Στο λεει ανθρωπος με εμπειρια χρονια σε πολεμικες τεχνες και σκηνικα. Δεν αξιζει να πλακωνεσαι ουτε με μυρμηγκι.
η εμπλοκη ειναι το απολυτως τελευταιο σεναριο,εχεις δικιο..
αλλα μιλας σε ανθρωπο που εχει δει "σκηνικο" μονο στο κουν φου παντα..

το "θα σηκωθεις και θα φυγεις" oταν εχεις 200 παλμους
θελει να χεις χιλιομετρα για να το πεις και να το κανεις.

Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
6 το πρωι έγερση και πρωινη γυμναστική. Θα τρέξουμε κανα 10αρι χιλιομετρα για αρχη.

Πως το κοβεις?

Πανίβλακα, στο pace που τρέχεις interval, κάνω την αποθεραπεία μου. Μπουχέσα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom