Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
με αινιγματα μιλας γιε μου
στην ελλαδα γαμανε τα πουστρακια οχι τα παλικαρια στη ψυχη
με αινιγματα μιλας γιε μου
δε θελω να σε βλεπω πεσμενο και να λες μαλακιες παντα τα παλικαρια γαμανε, τα πουστρακια φαινοντε και οι γκομενες δεν ειναι τοσο χαζες ξερουν να ξεχωριζουν τους αντρες απο τουσ αντρες λουγκρεςστην ελλαδα γαμανε τα πουστρακια οχι τα παλικαρια στη ψυχη
Πάν μετρον αριστον και στο τρέξιμο φιλε μου
o teo ειναι τρελος κ μανιακος απο τα αναβολικα
ροιντ ρειτζ
θα του ξεριζωσει το κεφαλι με τα ιδια του τα χερια οπως ο λακης
Μα δεν κάνω μονο αυτά. Κάνω και αυτοάμυνα... και Judo ... και Tae kwon do .... άσε τον θοδωράκο και την πλακιτσα που κάνουμε μεταξυ μας.
εσυ τι πιστευεις θα κανει ο μπολντης τυπε?
θα αρχισει το ξυλο η θα χεστει πανω του κ θα κοκκαλωσει
Πρώτα το τρέξιμο, μετά τα βάρη. Εγώ πηγαίνω μόνο 2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και κάνω 3εις ασκήσεις: Πάγκο, μονόζυγο, νεκρή άρση.
Πρώτα το τρέξιμο, μετά τα βάρη. Εγώ πηγαίνω μόνο 2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και κάνω 3εις ασκήσεις: Πάγκο, μονόζυγο, νεκρή άρση.
Θέλει καί προθέρμανση ραχιαίων σε Ρωμαϊκή καρέκλα.Στις αρσεις να βαλεις ζωνη οταν ανεβεις κιλα.
αμα σε πιασει στα χερια του ο εμπρανς θα σε λιωσει
του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε.
Αυτο με το χυμο πρωτη φορά το ακουω και παιζει να ειναι μεγάλη προπαγάνδα. Δηλαδη εσυ κάθεσαι και απορριπτεις τους χυμους διοτι οπως λές χανονται συστατικα με το στιψιμο και επιλεγεις ζαμπον το πρωι που δεν ξέρεις τι διαολο έχει μέσα? η διαφημιση βλεπεις νίκας ειναι καλο ή δεν ξερω και εγω τι άλλο δεν σημαινει απαραιτητα οτι σου λένε και την αληθεια για το τι τρως
Δεν χτυπαω γυναικες σαν αυτους.Οποτε ειναι ασγαλεις.Απο την αλλη και στοιχημα να βαζαμε με λεφτα,παλι θα κωλωσουν και θα εξαφανηστουν οπως κατι αλλοι.Περσινα ξινα σταφυλια.poly χρησιμα ολα αυτα οπως κ οι καμψεις που κανεις
οταν σου φυτεψει η κρεατινη μαζα που λεγεται θοδωρακος μπουκετο φωτοβολιδα τι θα κανεις?
το εχεις σκεφτει
Ειναι που εχει και τρελη φυσικη κατασταση με τι ςκαμψεις πρωκτου που κανει.λιγα κανεις τυπε :S
Τετοιες μαλακιε ςλες και λες και το τροπο που..γυμναζεσε και γελανε ολοι μαζι σου.Τουβλο.Πρώτα το τρέξιμο, μετά τα βάρη. Εγώ πηγαίνω μόνο 2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και κάνω 3εις ασκήσεις: Πάγκο, μονόζυγο, νεκρή άρση.
Δεν κάνουν όλα τα αναβολικά ρόιντ ρέιτζ. Ο Τεό παίρνει από εκείνα που συρρικνώνουν τους όρχεις.
Ο Μπόλντης υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας. Ο Θοδωράκος είναι γιωτόμπαλο.
Ο παλιός Μπόλντης πιστεύω ότι θα έδινε φουλ νεύρο στα πρώτα λεπτά και θα εξαντλούνταν. Τώρα έχει μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα του, ικανότητα που κάνει τον μαθητή των ασιατικών πολεμικών τεχνών επικίνδυνο...
Μπόλντη πρέπει να έχεις ανέβει και ζώνη, έτσι;
Μπα.Απο οσα κρινω εδω μεσα αν τον επαιρνα και πηδιομουν με τραβελια και ελεγα με ποσες πουτανες εχω παει και πουλαγα διαφορα περαν αναβολιωκν θα με ειχαν θεο.Και μετα αυτη η χωρ αθελει να σωθει.τουφατε μαλακεεεες.ο θοδωρης ειναι καλο παιδι και μοιραζεται τις γνωσεις του βοηθαει δεν ειναι κολοπουστας
Δεν χτυπαω γυναικες σαν αυτους.Οποτε ειναι ασγαλεις.Απο την αλλη και στοιχημα να βαζαμε με λεφτα,παλι θα κωλωσουν και θα εξαφανηστουν οπως κατι αλλοι.Περσινα ξινα σταφυλια.
Μπα.Απο οσα κρινω εδω μεσα αν τον επαιρνα και πηδιομουν με τραβελια και ελεγα με ποσες πουτανες εχω παει και πουλαγα διαφορα περαν αναβολιωκν θα με ειχαν θεο.Και μετα αυτη η χωρ αθελει να σωθει.τουφατε μαλακεεεες.
Μπα.Απο οσα κρινω εδω μεσα αν τον επαιρνα και πηδιομουν με τραβελια και ελεγα με ποσες πουτανες εχω παει και πουλαγα διαφορα περαν αναβολιωκν θα με ειχαν θεο.Και μετα αυτη η χωρ αθελει να σωθει.τουφατε μαλακεεεες.
Τετοιες μαλακιε ςλες και λες και το τροπο που..γυμναζεσε και γελανε ολοι μαζι σου.Τουβλο.
Στις αρσεις να βαλεις ζωνη οταν ανεβεις κιλα.
Γιατι οχι και σκουοτ στο προγραμμα; Κ μονοζυγο με τι grip, παλαμες προς τα εξω (pull up) η μεσα (chin up);
Άρση θανάτου τή λέγαμε πρό Χριστού στά υπόγεια σιδεράδικα. Η ξένη ορολογία είναι πιό σωστά αποδομένη σέ 'νεκρή άρση' πάντως γιατί ή μπάρα δέν είναι σέ αρχική θέση ορμής.