Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 100_16931.jpg
    100_16931.jpg
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Στους ενήλικες συχνά οι κήλες  οφείλονται σε άρση βαρών , παχυσαρκία, επίμονο βήχα ή φτέρνισμα, εγκυμοσύνη ή προβλήματα των  κενώσεων του εντέρου και προβλήματα ούρησης. Μια πρόσφατη εγχείρηση στην κοιλιακή περιοχή είναι επίσης ένας λόγος που μπορεί να δημιουργηθει μια κήλη, λόγω αδυναμίας του μυϊκου ιστού.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Στους ενήλικες συχνά οι κήλες  οφείλονται σε άρση βαρών , παχυσαρκία, επίμονο βήχα ή φτέρνισμα, εγκυμοσύνη ή προβλήματα των  κενώσεων του εντέρου και προβλήματα ούρησης. Μια πρόσφατη εγχείρηση στην κοιλιακή περιοχή είναι επίσης ένας λόγος που μπορεί να δημιουργηθει μια κήλη, λόγω αδυναμίας του μυϊκου ιστού.
δηλαδη αν κανεις κανα δυνατο κλασιμο μπορει να παθεις κηλη τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη αν κανεις κανα δυνατο κλασιμο μπορει να παθεις κηλη τυπε?

Τυπε περα απο τη πλακα ο γιατρος (και οχι μονο αυτος) αλλα και αλλοι τέτοια υποστηριζουν σαν αιτιες ειναι και ο βηχας μεσα ναι. Μην βλεπεις τι γράφει ο άλλος δεν ξέρει τι του γινεται.

Ο βηχας δημιουργει μεγαλη πιεση εσωτερικα στη κοιλια ειδικα οποτε αυτη η πιεση μπορει αμα έχει αδυνατισει σε ενα σημειο το τοιχωμα να σου κάνει ριξη και να βγει το περιεχομενο προς τα εξω οποτε αυτο ειναι η κηλη. Για αυτο λεμε μη καπνιζετε (για να μην έχετε χρονιο βηχα) + να γυμνάζεστε (για να έχεις γερο κορμο).

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765
Τι έγινε με το ραντεβού θανάτου τελικά ????
Χαμούρεμα ?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τι έγινε με το ραντεβού θανάτου τελικά ????
Χαμούρεμα ?

χεστηκε πανω του ο μπολντης

παιζει να σκασει με τη στολη του λιμενικου για να φοβησει τον αντιπαλο γαμιαριτς

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
:2funny:

Μπόλντη βγάλε μου πρόγραμμα για αλτήρες 8 κιλά. Θέλω να κρατάει μέχρι 15 λεπτά όμως για να κάνω στο σπίτι.

βαλτους στο κωλο σου μαν και φωναξε τον Μπολντυ να στους βγαλει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νικ07 δεν εχεις παραπονο φιλαράκι σου έδωσα τις καλυτερες ασκησεις απο την καλυτερη παρουσιαση που θα μπορούσες να δεις με την γκομενιτσα ... καλη γυμναστικη  :rockon:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι προπονητές δεν έχουν σχέση με αυτα. Με τη βλακεια του θα γελάει. Οι γιατροι ξέρουν απο αυτα και οι αθλιατροι. Δεν θα ρωτησεις ποτε κανενα σοβαρο προπονητη και θα σου πει κατι αλλο εκτος απο το ρωτα εναν αθλιατρο ή εναν γιατρο ελεος ποσο ασχετος μπορει να εισαι? Μιλα για το Σταλιν καλυτερα
Οι προπονητες δεν ξερορυν,οι γιατροι ειναι αμαθεις,οι διατροφολογοι δεν ξερουν τις νεες μεθοδους...εισαι βασικα ικανοποιημενος ποτε με τιποτα?Εκτος πο λουκανικα ενοω.

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες θα βγω λιγο offtopic αλλα ειμαι 21 χρονων μαντραχαλος βρηκε ο πατερας μου τον κουβα την πρωτεινα και νομιζει οτι περνω φαρμακα και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,αν εχει κολημενα μυαλα ο αλλος γαμησετα θα μου πρηξει τις μπαλες τωρα το βλεπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom