dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
με βαρη δεν ασχολεισαι μαν?Ναι προσεχε μη σκισεις κανενα καλτσον
δεν κανεις καθολου?
με βαρη δεν ασχολεισαι μαν?Ναι προσεχε μη σκισεις κανενα καλτσον
με βαρη δεν ασχολεισαι μαν?
δεν κανεις καθολου?
Ποια βαρη ρε φιλε? Γι αυτα χρεαζεται τεστοστερονη! Που να τη βρει ο μπολντυς? Απο το ψωρο?? Μοαχαχαχαχαχαχαμε βαρη δεν ασχολεισαι μαν?
δεν κανεις καθολου?
2κιλα τα βαρακια μπολντυ?εχω 2 βαράκια και κανω καμια άσκηση. Αλλα και με τις καμψεις - μονοζυγους γινεται δουλεια.
μονοζυγο σπιτι εχω αυτο κ ειναι καλοεχω 2 βαράκια και κανω καμια άσκηση. Αλλα και με τις καμψεις - μονοζυγους γινεται δουλεια.
μονοζυγο σπιτι εχω αυτο κ ειναι καλο
ναι ειναι καλο κ ανετα κανεις κ καμψεις μ αυτο...ειχα απο τα παλια πριν με τις βεντουζες στο πλαϊ,αλλα αυτο ειναι πολυ καλυτερο...Σωστοςςςςς
εχω 2 βαράκια και κανω καμια άσκηση.
2κιλα τυπε?εχω 2 βαράκια και κανω καμια άσκηση. Αλλα και με τις καμψεις - μονοζυγους γινεται δουλεια.
2κιλα τυπε?
ωραιος τυπε
Θελει προσοχη βεβαια γιατι οι κηλες δεν ειναι σπανιες και μετα πρεπει να κανεις επεμβαση και εισαι 3 μηνες εκτος.
Μη λες βλακιες, ρε μαν. Για κηλες πρεπει να σηκωνεις θηριωδη βαρη για χρονια. Με τα βαρακια θα κανεις κηλη;
Και επιμενω οτι πρεπει να μιλησεις με trainer γιατι εχεις αγνοια σε βασικα θεματα γυμναστικης και μπορει οντως να τραυματιστεις. Αν θες μπορω να σου στειλω και εγω σε πμ προγραμματακι για αλτηρες στο σπιτι.
αγνοια ο μορτης τυπε?Μη λες βλακιες, ρε μαν. Για κηλες πρεπει να σηκωνεις θηριωδη βαρη για χρονια. Με τα βαρακια θα κανεις κηλη;
Και επιμενω οτι πρεπει να μιλησεις με trainer γιατι εχεις αγνοια σε βασικα θεματα γυμναστικης και μπορει οντως να τραυματιστεις. Αν θες μπορω να σου στειλω και εγω σε πμ προγραμματακι για αλτηρες στο σπιτι.
τυπε σε απαξιωσε ασχημα :SΚηλη μπορει να πάθεις και απο βήχα. Διαβασε κατι τιποτα αλλο πιο χρησιμο εκτος απο τον Σταλιν γιατι σε κοβω τελειως αδιαβαστο.
τυπε σε απαξιωσε ασχημα :S
τον σταλιν δεν τον διαβαζουμε, τον θαυμαζουμε ασχετο βυσμα δυΚηλη μπορει να πάθεις και απο βήχα. Διαβασε κατι τιποτα αλλο πιο χρησιμο εκτος απο τον Σταλιν γιατι σε κοβω τελειως αδιαβαστο.