Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.016
Πόντοι
6.030
με βαρη δεν ασχολεισαι μαν?
δεν κανεις καθολου?
Ποια βαρη ρε φιλε? Γι αυτα χρεαζεται τεστοστερονη! Που να τη βρει ο μπολντυς? Απο το ψωρο?? Μοαχαχαχαχαχαχα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ώμους και μπράτσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θελει προσοχη βεβαια γιατι οι κηλες δεν ειναι σπανιες και μετα πρεπει να κανεις επεμβαση και εισαι 3 μηνες εκτος.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Θελει προσοχη βεβαια γιατι οι κηλες δεν ειναι σπανιες και μετα πρεπει να κανεις επεμβαση και εισαι 3 μηνες εκτος.

Μη λες βλακιες, ρε μαν. Για κηλες πρεπει να σηκωνεις θηριωδη βαρη για χρονια. Με τα βαρακια θα κανεις κηλη;
Και επιμενω οτι πρεπει να μιλησεις με trainer γιατι εχεις αγνοια σε βασικα θεματα γυμναστικης και μπορει οντως να τραυματιστεις. Αν θες μπορω να σου στειλω και εγω σε πμ προγραμματακι για αλτηρες στο σπιτι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μη λες βλακιες, ρε μαν. Για κηλες πρεπει να σηκωνεις θηριωδη βαρη για χρονια. Με τα βαρακια θα κανεις κηλη;
Και επιμενω οτι πρεπει να μιλησεις με trainer γιατι εχεις αγνοια σε βασικα θεματα γυμναστικης και μπορει οντως να τραυματιστεις. Αν θες μπορω να σου στειλω και εγω σε πμ προγραμματακι για αλτηρες στο σπιτι.

Κηλη μπορει να πάθεις και απο βήχα. Διαβασε κατι τιποτα αλλο πιο χρησιμο εκτος απο τον Σταλιν γιατι σε κοβω τελειως αδιαβαστο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αγνοια ο μορτης τυπε? :new_shocked:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε σε απαξιωσε ασχημα :S

Εδω δεν ξέρει οτι κηλη μπορεις να κανεις και απο βηχα ρε συ απολυτε

εγω εχω ενα καρο επαγγελματιες εκπαιδευτες και φιλους που ασχολουνται με την γυμναστικη σιγα μη περιμενω τον gamniarits

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κηλη μπορει να πάθεις και απο βήχα. Διαβασε κατι τιποτα αλλο πιο χρησιμο εκτος απο τον Σταλιν γιατι σε κοβω τελειως αδιαβαστο.
τον σταλιν δεν τον διαβαζουμε, τον θαυμαζουμε ασχετο βυσμα δυ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom