Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδω δεν ξέρει οτι κηλη μπορεις να κανεις και απο βηχα ρε συ απολυτε

εγω εχω ενα καρο επαγγελματιες εκπαιδευτες και φιλους που ασχολουνται με την γυμναστικη σιγα μη περιμενω τον gamniarits
τυπε μπορει να μην κατεχει στα ιατρικα αλλα στα θεματα γυμναστικης δεν πρεπει να ειναι μυρωδιας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μονο οι καμμενοι εχουν τέτοια προτυπα δυστυχως για εσάς τους 2. Τεσπα για να μη βγουμε εκτος θεματος το θεμα ειναι οτι κηλη μπορει να πάθεις αν έχεις αδυνατο εσωτερικο τοιχωμα απο οτιδηποτε αυξανει την πιεση στην κοιλια ακομα και βηχας γιατροι το λενε αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο παντογνωστης gamiarits θα αμφισβητησει και αυτους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μονο οι καμμενοι εχουν τέτοια προτυπα δυστυχως για εσάς τους 2. Τεσπα για να μη βγουμε εκτος θεματος το θεμα ειναι οτι κηλη μπορει να πάθεις αν έχεις αδυνατο εσωτερικο τοιχωμα απο οτιδηποτε αυξανει την πιεση στην κοιλια ακομα και βηχας γιατροι το λενε αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο παντογνωστης gamiarits θα αμφισβητησει και αυτους

σιγα μην παθεις κηλη και απο κλασιμο τυπε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ακομα και απο χορο μπορεις να παθεις κηλη δλδ?  :birdman:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Κηλη μπορει να πάθεις και απο βήχα. Διαβασε κατι τιποτα αλλο πιο χρησιμο εκτος απο τον Σταλιν γιατι σε κοβω τελειως αδιαβαστο.

Εχουν δικιο οσοι σε λενε στοκο. Ο βηχας και η δυσκοιλιοτητα ρε ΗΛΙΘΙΕ επιβαρυνουν την κοιλιακη χωρα. Δεν παθαινεις κηλη με το βηχα  :uglystupid:
Αν πεις σε προπονητη οτι θα παθεις κηλη με δεκακιλους αλτηρες θα γελαει δεκα χρονια.
θα ειρωνευτεις κιολας μαλακα, που σε φτυνει ολο το σαιτ και εσυ νομιζεις οτι ψυχαλιζει. Και ο αλλος ο υποκοσμικος που σε δουλευει και σε λεει αρχηγο σε δουλευει πισω απ την πλατη σου και δεν το παιρνεις χαμπαρι.
Σαλτα γαμησου, εγω φταιω που ηθελα να σου γραψω προγραμμα να μην εισαι σαν αδυνατο σαμιαμιδι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα μην παθεις κηλη και απο κλασιμο τυπε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε δεν τα λεω εγω αυτα οι γιατροι τα λενε.

Memosan ακομα και απο φάπες μπορεις να πάθεις στο σβέρκο για αυτο προσεχε. Να κοιτας παντα πισω σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Memosan ακομα και απο φάπες μπορεις να πάθεις στο σβέρκο για αυτο προσεχε. Να κοιτας παντα πισω σου.
τυπε απο πισω σου τις φαπες μην τις φοβασαι
τιποτα αλλο αν σου κανουν θα ειναι προβλημα :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ου ρε βυσματια που καθησες στο μανατζερ , παρε τα ροζ βαρακια σου και τραβα να γυμνασεις τα αυτια σου, νουμερο  :birdman: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι προπονητές δεν έχουν σχέση με αυτα. Με τη βλακεια του θα γελάει. Οι γιατροι ξέρουν απο αυτα και οι αθλιατροι. Δεν θα ρωτησεις ποτε κανενα σοβαρο προπονητη και θα σου πει κατι αλλο εκτος απο το ρωτα εναν αθλιατρο ή εναν γιατρο ελεος ποσο ασχετος μπορει να εισαι? Μιλα για το Σταλιν καλυτερα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ου ρε βυσματια που καθησες στο μανατζερ , παρε τα ροζ βαρακια σου και τραβα να γυμνασεις τα αυτια σου, νουμερο  :birdman: :jerking:
Varakia.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι προπονητές δεν έχουν σχέση με αυτα. Με τη βλακεια του θα γελάει. Οι γιατροι ξέρουν απο αυτα και οι αθλιατροι. Δεν θα ρωτησεις ποτε κανενα σοβαρο προπονητη και θα σου πει κατι αλλο εκτος απο το ρωτα εναν αθλιατρο ή εναν γιατρο ελεος ποσο ασχετος μπορει να εισαι? Μιλα για το Σταλιν καλυτερα
γελανε οι γιατροι με αυτα που λες  :jerking:

laughing_doctor_01.jpg

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ελα ρε πουστη στον προφητη Ηλια να σε γαμισω στο ξυλο και εκει θα δουμε ποιος ξερει και ποιος ειναι πιο γυμνασμενος.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom