Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
μαγκες θα βγω λιγο offtopic αλλα ειμαι 21 χρονων μαντραχαλος βρηκε ο πατερας μου τον κουβα την πρωτεινα και νομιζει οτι περνω φαρμακα και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,αν εχει κολημενα μυαλα ο αλλος γαμησετα θα μου πρηξει τις μπαλες τωρα το βλεπω
Και εσυ κρυμμενο τον ειχες ?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Οι προπονητες δεν ξερορυν,οι γιατροι ειναι αμαθεις,οι διατροφολογοι δεν ξερουν τις νεες μεθοδους...εισαι βασικα ικανοποιημενος ποτε με τιποτα?Εκτος πο λουκανικα ενοω.
Υπαρχουν και προπονητες και γιατροι που ξερουν , απλα ειναι να θελουν να ασχοληθουν .

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και εσυ κρυμμενο τον ειχες ?
ρε φιλε δεν τον ειχα κρυμενο αλλα δεν ετυχε να μην το εχει δει,και αντε τωρα να ξεμπερδεψεις απο το πρηξιμο αν ο αλλος εχει κολυμενα μυαλα,γιατι στην ελλαδα  whey=αναβολικο τι να πω ρε πουστη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι υπεροχος καιρος σημερα για τρεξιμο !!!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παντως ο μπολντης παρολο που γεννηθηκε προβληματικο ζει κ χαιρεται την ζωη του

κανει τις καμψεις του πηγαινει για τρεξιμο στα γηπεδακια βρηκε κ καλη δουλιτσα σαν γλαρομπατσος

απο εμενα εχει το απολυτο σεβασμο παντως

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ρε φιλε δεν τον ειχα κρυμενο αλλα δεν ετυχε να μην το εχει δει,και αντε τωρα να ξεμπερδεψεις απο το πρηξιμο αν ο αλλος εχει κολυμενα μυαλα,γιατι στην ελλαδα  whey=αναβολικο τι να πω ρε πουστη
Κατσε εξηγησε του , πες του και τι θελεις να κανεις με την πρωτεινη και μπορει να σε καταλαβει .

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
παντως ο μπολντης παρολο που γεννηθηκε προβληματικο ζει κ χαιρεται την ζωη του

κανει τις καμψεις του πηγαινει για τρεξιμο στα γηπεδακια βρηκε κ καλη δουλιτσα σαν γλαρομπατσος

απο εμενα εχει το απολυτο σεβασμο παντως

φτανει ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες θα βγω λιγο offtopic αλλα ειμαι 21 χρονων μαντραχαλος βρηκε ο πατερας μου τον κουβα την πρωτεινα και νομιζει οτι περνω φαρμακα και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,αν εχει κολημενα μυαλα ο αλλος γαμησετα θα μου πρηξει τις μπαλες τωρα το βλεπω
πλακωστον στις σφαλιαρες τυπε
γιαυτο δεν φουσκωσες?για να δερνεις :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε απολυτε εισαι πολυ τραγικος ρε φιλε του λες του παληκαριου να πλακωσει τον πατερα του?
ε καλα δεν λεμε να τον στειλει και στο νοσοκομειο τυπε
καμια φαπα σαν αυτες που εριχνε ο μιχαλοπουλος στον πατερα του οταν δεν του εδινε λεφτα για να παρει την πρεζα του :2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
καμια φαπα σαν αυτες που εριχνε ο μιχαλοπουλος στον πατερα του οταν δεν του εδινε λεφτα για να παρει την πρεζα του :2funny:
κι αμα εξελιχθει η φαπα σε βαρυ ξυλοδαρμο η ακομα και σε φονο ? τη θα γινει μετα απολυτε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.671
Πόντοι
12.756

τυπε αν γινει αυτο θα ειναι το καλυτερο για το σαιτ , Αλεξ και Απολυτος τους τσιμπησαν του πελατες .. :rockon:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.102
Πόντοι
456

χαχαχα..βάλε βίντεο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom