Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

εκτος απο γελοιος πρεπει να εισαι και παρθενος....χρειαζεσε βοηθεια αγορι μου!! μην βλεπεις με κακο ματι τον ψυχιατρο...

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εκτος απο γελοιος πρεπει να εισαι και παρθενος....χρειαζεσε βοηθεια αγορι μου!! μην βλεπεις με κακο ματι τον ψυχιατρο...
Καλυτερα παρθενος παρα να βαζω καυλια απο τραβελια στο στομα μου οπως εσυ και κανα δυο ακομη αντρακλες που κραζετε μονο.
Με κατι τυπους σαν εσας προκοψε η χωρα αυτη.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Καλυτερα παρθενος παρα να βαζω καυλια απο τραβελια στο στομα μου οπως εσυ και κανα δυο ακομη αντρακλες που κραζετε μονο.
Με κατι τυπους σαν εσας προκοψε η χωρα αυτη.

:2funny: :2funny: :2funny: δεν παιζεσε ρε βλακα!!!  εχει σαλεψει το μυαλο σου με τα φαρμακα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ένα πλάνο τριών σταδίων για όσους είναι πάνω από 40 έχουν να γυμναστούν από το γυμνάσιο και θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Στόχος τόνωση μυικού συστήματος, φυσιολογικό βάρος με όσο το δυνατόν λιγότερο λίπος, αύξηση αντοχής και βέβαια αυξημένες επιδόσεις στο sex!
Ξεκίνημα με απόφαση να κόψουμε το τσιγάρο αν καπνίζουμε, ελάττωση του αλκοόλ, γενικές εξετάσεις αίματος και check up από καρδιολόγο (τεστ κοπώσεως και τρίπλεξ απαραίτητα).

Μετά ζύγισμα χωρίς ρούχα και βγάζουμε μερικές φωτογραφίες για να θυμόμαστε από που ξεκινήσαμε.

Πρώτο στάδιο δύο εβδομάδων.
Διατροφή (η διατροφή εξαρτάται και από τις εξετάσεις αίματος).
Πρωινό ότι θέλουμε (φρυγανιές με μέλι ή δημητριακά με γάλα ή αυγά βραστά με ζαμπόν, γαλοπούλα κλπ) αλλά δεν πίνουμε χυμούς.
Δεκατιανό τοστ με τυρί, ζαμπόν ή γαλοπούλα (πάντα βραστά) ή αραβική πίτα με γαλοπούλα, τυρί, ντομάτα, μαρούλι και λίγη μαγιονέζα αλλά όχι τυρόπιτες, πίτσες, χυμούς κλπ
Μεσημεριανό τα 2/3 απ' ότι τρώγαμε μέχρι τώρα αλλά όχι γλυκά, χυμούς και πολύ ψωμί (μια φέτα λεπτή είναι αρκετή).
Απόγευμα φρούτο ή γιαούρτι με ξηρούς καρπούς.
Βράδυ το 1/3 που έμεινε από το μεσημέρι.

Άσκηση Σε οποιαδήποτε μετακίνηση μας περπατάμε σε γρήγορο ρυθμό για 20 λεπτά αφήνοντας το αυτοκίνητο λίγο πιο μακριά ή κατεβαίνοντας 2-3 στάσεις πριν.
Καθόμαστε στο πιο χαμηλό κάθισμα που έχουμε και σηκωνόμαστε όσες φορές μπορούμε χωρίς τη βοήθεια των χεριών και χωρίς να καμπουριάζουμε όσες φορές την ημέρα μπορούμε.
Κάνουμε τις διατάσεις που έχει εδώ  μία ή δύο φορές  μέσα στην ημέρα.

Σε αυτό το στάδιο δεν παίρνουμε κανένα συμπλήρωμα.
Στο τέλος των 15 ημερών ζυγιζόμαστε.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom