antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε γαμησου και συ και η αυτοψια σου
αντε γαμησου και συ και η αυτοψια σου
Η άσκηση βοηθάει στην υγεία ,αλλά όσο και να γυμνάζεται κάποιος αν το ανοσοποιητικό του είναι για κλάματα θα αρρωσταίνει .
Το οξύμωρο είναι που ξοδεύουν ένα κάρο χρήματα σε κουβάδες πρωτείνης , μπάρες και λοιπά συμπληρώματα (μη μιλήσουμε για φάρμακα)
και ψωνίζουν τα πάντα για τη διατροφή τους από supermarket (μπορεί και lidl).
Πιστευε οτι θελεις.Εγω μια φορα μιλησα ,και ο καθενας πιστευι οτι θελει.Αμα βαριεσαι να ψαξεις,εμενα να μου.
Δικαιολογίες μου ακούγονται τα λόγια σου, που λες στον εαυτό σου για να εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Όλοι όσοι έχουν ωραίο σώμα το έφτιαξαν με αναβολικά, αλλά δεν το παραδέχονται, γι΄ αυτό θα παίρνω κι εγώ. Όσοι παίρνουν πρωτιές στους αγώνες πουλάνε το κορμί τους ή κλέβουν, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστώ.
okΔικαιολογίες μου ακούγονται τα λόγια σου, που λες στον εαυτό σου για να εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Όλοι όσοι έχουν ωραίο σώμα το έφτιαξαν με αναβολικά, αλλά δεν το παραδέχονται, γι΄ αυτό θα παίρνω κι εγώ. Όσοι παίρνουν πρωτιές στους αγώνες πουλάνε το κορμί τους ή κλέβουν, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστώ.
μαγκες μια ειναι η λυση για ενα καλογημνασμενο και πολυποθητο σωμα ! διατροφη του τσαφου σολωμο και αγγουρι μια εβδομαδα και εχεις φτιαξει υπερθεαμα !
ή
Η
Τι σωματικο λιπος εχετε μαγκες?Για βγαλτε μεζουρες.
16.64%
Τι σε νοιάζουν τα νουμερα .... αμα το αποτελεσμα σ αρεσει στον καθρεφτη ή εχεις καλη φυσικη κατασταση τοτε εισαι οκ. Τωρα αν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου και 10% να σου εβγαζε δεν θα ελεγε κατι.
Πέσε και πάρε κάμψεις 20 επαναληψεις επι οσα σετ μπορέσεις με διαλειμα 2 λεπτάκια. Ξεκινα εγω ειμαι ηδη στο 6ο
πέσε τωρα σπιτι σου και ξεκινα
20επαναλψεις???μουαχαχαχα τι φλωριες ειναι αυτες ρε μπολντυ? Γι αυτο εσυ χορευεις και δεν κανεις μια καλη αντρικη πολεμικη τεχνη. ?.... :-ΡΤι σε νοιάζουν τα νουμερα .... αμα το αποτελεσμα σ αρεσει στον καθρεφτη ή εχεις καλη φυσικη κατασταση τοτε εισαι οκ. Τωρα αν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου και 10% να σου εβγαζε δεν θα ελεγε κατι.
Πέσε και πάρε κάμψεις 20 επαναληψεις επι οσα σετ μπορέσεις με διαλειμα 2 λεπτάκια. Ξεκινα εγω ειμαι ηδη στο 6ο
πέσε τωρα σπιτι σου και ξεκινα
Τα σετ πρεπει να ειναι τουλαχιστον 50 επαναληψεων....Αντρικα πραγματα