Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η άσκηση βοηθάει στην υγεία ,αλλά όσο και να γυμνάζεται κάποιος αν το ανοσοποιητικό του είναι για κλάματα θα αρρωσταίνει .

Το οξύμωρο είναι που ξοδεύουν ένα κάρο χρήματα σε κουβάδες πρωτείνης , μπάρες και λοιπά συμπληρώματα (μη μιλήσουμε για φάρμακα)
και ψωνίζουν τα πάντα για τη διατροφή τους από supermarket (μπορεί και lidl).  :jerking:  :jerking:  :jerking:

Σημαντικοί παράγοντες που αποδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού είναι η γήρανση, οι ορμονικές δυσλειτουργίες, το στρες και η κακή διατροφή.

Τέλος ένα σημαντικό κομμάτι είναι η φυσική δραστηριότητα για την διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος. Έρευνες δείχνουν πως άτομα σε τακτική σωματική άσκηση έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια γρίπη. Άρα σε καθημερινή βάση προσθέστε στο πρόγραμμα σας τουλάχιστον 20-30 λεπτά περπάτημα, ένα αποτελεσματικό μέσα για ενδυνάμωση και θωράκιση του οργανισμού μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

4. Συνηθίστε το κρύο
H καλύτερη άμυνα στα κρυολογήματα είναι η εξοικείωση με το κρύο. Πρακτικά, όμως, πώς μπορεί κάποιος να το πετύχει αυτό; •Πρώτα από όλα θα πρέπει να μην ντύνετε με βαριά ρούχα τα παιδιά, διότι είναι πολύ σημαντικό να μη συνηθίσει ο οργανισμός από μικρή ηλικία σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. •Επίσης, η θερμοκρασία που επικρατεί μέσα στο σπίτι δεν πρέπει να ξεπερνά τους 20 βαθμούς. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ιδανική θερμοκρασία είναι από 18 έως 20 βαθμούς Kελσίου. •Mε άλλα λόγια, θα πρέπει να «εκπαιδεύσουμε» σταδιακά τον οργανισμό μας να προσαρμόζεται σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, γιατί -δυστυχώς- οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτος σε ψύξεις και κρυολογήματα όταν εκτίθεται απότομα στο κρύο. •H συστηματική άθληση, επίσης, βοηθάει στην εξοικείωση με το κρύο, γιατί σκληραγωγεί τον οργανισμό.

Η παρανόηση
Ο κρύος καιρός δεν προκαλεί γρίπη, παρά τα όσα λέγονται. Το κρύο είναι ...βάρος για την υγεία των ανθρώπων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κρύο μας κάνει αυτόματα επιρρεπείς στη γρίπη.
Οι μολυσματικές ασθένειες μεταδίδονται κυρίως από ανθρώπους και όχι από το κρύο αλλά πολλά βακτήρια και ιοί είναι αρκετά ανθεκτικοί στο κρύο και έτσι ευδοκιμούν το χειμώνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωστοσο οχι να τρέμεις και να παραμένεις στο κρυο γιατι δεν ξέρω τι μπορει να δημιουργησει στην καρδια αυτο.Ακομα και αν δεν έχεις θέματα υγειας. Καλο ειναι να μην το παρακάνουμε αμα δεν ξέρουμε ή αμα δεν νιώθουμε καλά. Αλλα πχ αν τωρα πάς να βγεις έξω ε μη φορέσεις και παλτο ένα χειμωνιατικο μπλουζάκι και εισαι οκ για Αθηνα σημερα και γυρω περιοχες. Σήμερα ξυπνησα στις 6 για πρωινη γυμναστική και επειδη ειχε τρέξιμο αρκετο κοντομάνικο και σορτσάκι και φυγαμε.

Κανεις γιατρος? το κρυο φερνει αγγειοσυστολη? και τι σημαινει αυτο?

Διατροφη σήμερα :

πρωι 2 αυγά + 1 χυμό φυσικό + 2 φέτες ολικής με ταχινι και μέλι.
Δεκατιανο : 2 μπανάνες + 2 χουφτες καρυδοψυχα με σταφιδες.
Μεσημερι : Φακές.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πιστευε οτι θελεις.Εγω μια φορα μιλησα ,και ο καθενας πιστευι οτι θελει.Αμα βαριεσαι να ψαξεις,εμενα να μου.

Δικαιολογίες μου ακούγονται τα λόγια σου, που λες στον εαυτό σου για να εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Όλοι όσοι έχουν ωραίο σώμα το έφτιαξαν με αναβολικά, αλλά δεν το παραδέχονται, γι΄ αυτό θα παίρνω κι εγώ. Όσοι παίρνουν πρωτιές στους αγώνες πουλάνε το κορμί τους ή κλέβουν, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Δικαιολογίες μου ακούγονται τα λόγια σου, που λες στον εαυτό σου για να εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Όλοι όσοι έχουν ωραίο σώμα το έφτιαξαν με αναβολικά, αλλά δεν το παραδέχονται, γι΄ αυτό θα παίρνω κι εγώ. Όσοι παίρνουν πρωτιές στους αγώνες πουλάνε το κορμί τους ή κλέβουν, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστώ.

Λελο θα στην σκισω την ροδελα και θα ξεφουσκωσεις σαν μπαλονι  :)

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ok

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Που είναι το γυμναστήριο της Μπαλαμπάνη;

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
μαγκες μια ειναι η λυση για ενα καλογημνασμενο και πολυποθητο σωμα ! διατροφη του τσαφου σολωμο και αγγουρι μια εβδομαδα και εχεις φτιαξει υπερθεαμα !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαγκες μια ειναι η λυση για ενα καλογημνασμενο και πολυποθητο σωμα ! διατροφη του τσαφου σολωμο και αγγουρι μια εβδομαδα και εχεις φτιαξει υπερθεαμα !

Eχει πολυ πρωτεινη ο σολωμος.

εγω σημερα εφαγα φακές

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα αν και απο τις 6 ειμαι στο ποδι χωρις να κοιμηθω το μεσημερι πηγα και έτρεξα τωρα το απογευμα έχω να πω πως έβγαλα για πλάκα μιση ωρα τρεξιμο αλλα έχω σπάσει και στα ξηροκάρπια ολη την εβδομαδα με τις χουφτες σταφιδα μαυρη και καρυδια - αμυγδαλα αγνησιο ftw  :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τι σε νοιάζουν τα νουμερα .... αμα το αποτελεσμα σ αρεσει στον καθρεφτη ή εχεις καλη φυσικη κατασταση τοτε εισαι οκ. Τωρα αν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου και 10% να σου εβγαζε δεν θα ελεγε κατι.

Πέσε και πάρε κάμψεις 20 επαναληψεις επι οσα σετ μπορέσεις με διαλειμα 2 λεπτάκια. Ξεκινα εγω ειμαι ηδη στο 6ο

πέσε τωρα σπιτι σου και ξεκινα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τι σε νοιάζουν τα νουμερα .... αμα το αποτελεσμα σ αρεσει στον καθρεφτη ή εχεις καλη φυσικη κατασταση τοτε εισαι οκ. Τωρα αν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου και 10% να σου εβγαζε δεν θα ελεγε κατι.

Πέσε και πάρε κάμψεις 20 επαναληψεις επι οσα σετ μπορέσεις με διαλειμα 2 λεπτάκια. Ξεκινα εγω ειμαι ηδη στο 6ο

Ακυρο τυπε....

Σιγα μην κατσω να κανω καμψεις και βαρη

Βρηκα κολυμβητήριο 10 λεπτα με το αυτοκινητο απο το σπιτι μου.

Μετα τα Χριστουγεννα ξεκιναω..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

20επαναλψεις???μουαχαχαχα τι φλωριες ειναι αυτες ρε μπολντυ? Γι αυτο εσυ χορευεις και δεν κανεις μια καλη αντρικη πολεμικη τεχνη. ?.... :-Ρ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μονο κολυμβηση ? δεν λεει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τα σετ πρεπει να ειναι τουλαχιστον 50 επαναληψεων....Αντρικα πραγματα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εσe author=Boldemort link=topic=3802.msg5856782#msg5856782 date=1415395814]
Ναι προσεχε μη σκισεις κανενα καλτσον
[/quote]
Εσυ προσεχε μην σκισεις κανενα καλσον την ωρα που χορευεις. Εγω παλευω αδελφε. Χασω κερδισω κανω κατι....ανδρικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom