Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαν τι γυμναστηρια προτιμας γενικα; Μεγαλα αλυσιδες πχ Τζο Γουαιντερ η συνοικιακα σιδεραδικα;
Τι γυμναστηριο?Το πιο φτηνο που να εχει και καμια ισια μπαρα.

Αλβανικο joe weider δηλαδη! Ακομα δε μας εχει πει ομως γιατι δε δινει αναβολικα στον πιτσιρικο που κανουν μαζι προπονηση!!  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

IBM_Blue_Gene_P_supercomputer.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sajaonline.net/images/itr1.jpg[/img[/URL]]

Αυτά είναι;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι.βαλτα απο την πισω πορτα.ξερεις εσυ.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ολα αυτα ειναι μαλακιες.Ενα σωρο χορτα και παραγογα τους ειναι επιτη ςουσιας.Τωρα αν η Καλιφορνια εχει θεμα με τα χορτα και παραγογα του,αλλα οχι με τη κοκαινη που πουλανε κατα σιροην στο δρομο,δικο τους θεμα.

Κατα τα αλλα,εγω λεω την αποψη μου και ΜΟΝΟ.Αν καποιος τη ακολουθει χωρι ςνα ψαχτει μονος του,ειναι δικο του θεμα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ολα αυτα ειναι μαλακιες.Ενα σωρο χορτα και παραγογα τους ειναι επιτη ςουσιας.Τωρα αν η Καλιφορνια εχει θεμα με τα χορτα και παραγογα του,αλλα οχι με τη κοκαινη που πουλανε κατα σιροην στο δρομο,δικο τους θεμα.

Κατα τα αλλα,εγω λεω την αποψη μου και ΜΟΝΟ.Αν καποιος τη ακολουθει χωρι ςνα ψαχτει μονος του,ειναι δικο του θεμα.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο

Other Ingredients
Dicalcium phosphate, stearic acid, croscarmellose sodium, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicon dioxide, hydroxypropyl methylcellulose, polyethylene glycol, blue #1, titanium dioxide.

Όσον αφορά την κοκαϊνη είναι παράνομη παγκοσμίως από το 1970.

Όσον αφορά την "άποψή σου ΜΟΝΟ": ΟΚ

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όσον αφορά το συγκεκριμένο

Other Ingredients
Dicalcium phosphate, stearic acid, croscarmellose sodium, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicon dioxide, hydroxypropyl methylcellulose, polyethylene glycol, blue #1, titanium dioxide.

Όσον αφορά την κοκαϊνη είναι παράνομη παγκοσμίως από το 1970.

Όσον αφορά την "άποψή σου ΜΟΝΟ": ΟΚ
,περσινα ξινα σταφυλια.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκέφτομαι να βάλω κρεατίνη αλλα φοβάμαι την κατακράτηση υγρών που προκαλεί, θα με πρήξει και στο πρόσωπο? Κάποιοι λένε ότι σε πρήζει μονο εάν παίξεις με 10gr και πάνω την ημερα και ότι στα 5gr και κάτω είσαι ok.
Εσείς τι λέτε?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σκέφτομαι να βάλω κρεατίνη αλλα φοβάμαι την κατακράτηση υγρών που προκαλεί, θα με πρήξει και στο πρόσωπο? Κάποιοι λένε ότι σε πρήζει μονο εάν παίξεις με 10gr και πάνω την ημερα και ότι στα 5gr και κάτω είσαι ok.
Εσείς τι λέτε?
μαλακιε ςλες.η κρεατινη κανει κατακρατηση υγρων ενδοκυταρια,οχι κατω απο το δερμα.λολ
αιντεεεεε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε μαγκες ειχα ρωτησει και πιο πριν. Θελω να παρω φυσικα κρεατινη. Χωρις σκευασματα και αηδιες.5gr/μερα. Γινεται?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο εδ ωθα με ρωτησεις?πρακτικο.κατσε να αναβεασω και μαι κοπια της φορολογικης μου...

σιγα ρε θοδωρα το προσωπικο δεδομενο, εαν δουλευεις ή οχι  :2funny:
απο την αντιδραση καταλαβαινω πως οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom