ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
παναντολ εξτρα να δεις τη κανει
ε που να δεις τι κανει και το τριμπουλους
παναντολ εξτρα να δεις τη κανει
χτυπα βασιλικο μπολτον να βρεις την υγεια σε που να δεις τι κανει και το τριμπουλους
Βασιλικό πολτό θέλεις να πείς φίλε ή κάτι άλλο είναι το "μπόλτον" ?χτυπα βασιλικο μπολτον να βρεις την υγεια σ
πολτο φιλε το μπολτον ειναι φαρμακο και εμεις εδω δεν ασχολουμαστε με ΑΣΒασιλικό πολτό θέλεις να πείς φίλε ή κάτι άλλο είναι το "μπόλτον" ?
Καλά ενταξει . Sorry.πολτο φιλε το μπολτον ειναι φαρμακο και εμεις εδω δεν ασχολουμαστε με ΑΣ
το συμπηρωμα κανει μια χαρα τη δουλεια του ,ουτε παρενεργειες ουτε μαλακιες
Εγώ μπορώ να σου πω ότι το tribulus είναι σκέτη μαλακία.
Επίσης μπορώ να σου πω ότι την ίδια γνώμη έχουν και πάρα πολλοί άλλοι που έπαιρναν tribulus ...Βουλγάρικο που θεωρείται και το καλύτερο και μάλιστα δόσεις σε gr και όχι σε mgr και η μόνη διαφορά που είδαν ήταν στο πορτοφόλι τους και στο στομάχι τους.
Επίσης να σου πω ότι οποιαδήποτε ιστοσελίδα έχει ασχοληθεί με tribulus γράφει ότι δεν έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
Εσύ τα παραπάνω που γράφεις πως τα τεκμηριώνεις?
εγω βαριομουν να τους το πω.τωρα θα κατσουν να σου πουν πως εγιναν κομματι αολοι...ας μας πεις και απο που προκυπτει αυτο μιας και απο επιστημονικες ερευνες δεν προεκυψε.
τι ειναι το epicatechin,αναστολεας μυοστατινης
αξιζει;
ενταξει ο καθε ενας εχει την αποψη του τη σεβομαι φιλε , εμενα μου κανει μια χαραΕγώ μπορώ να σου πω ότι το tribulus είναι σκέτη μαλακία.
Επίσης μπορώ να σου πω ότι την ίδια γνώμη έχουν και πάρα πολλοί άλλοι που έπαιρναν tribulus ...Βουλγάρικο που θεωρείται και το καλύτερο και μάλιστα δόσεις σε gr και όχι σε mgr και η μόνη διαφορά που είδαν ήταν στο πορτοφόλι τους και στο στομάχι τους.
Επίσης να σου πω ότι οποιαδήποτε ιστοσελίδα έχει ασχοληθεί με tribulus γράφει ότι δεν έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
Εσύ τα παραπάνω που γράφεις πως τα τεκμηριώνεις?
εγω βαριομουν να τους το πω.τωρα θα κατσουν να σου πουν πως εγιναν κομματι αολοι...
Αλλαξε αβαταρ με πιανει κοψιμο οποτε σε βλεπω.Βαλε μια καλη ποζεριστικη.εγω βαριομουν να τους το πω.τωρα θα κατσουν να σου πουν πως εγιναν κομματι αολοι...
Ένας από τους λόγους που αποφεύγω να γράφω είναι η ξερολίαση ορισμένων... Εννοείται δεν κερδίζεις σε μύες με την χρήση Tribulus...
Πάντως από εχθές που άρχισα...οι καύλες είναι σε άνοδο... να λοιπόν ένα κέρδος από την χρήση του...
Ένας από τους λόγους που αποφεύγω να γράφω είναι η ξερολίαση ορισμένων... Εννοείται δεν κερδίζεις σε μύες με την χρήση Tribulus...
Πάντως από εχθές που άρχισα...οι καύλες είναι σε άνοδο... να λοιπόν ένα κέρδος από την χρήση του...
Αλλαξε αβαταρ με πιανει κοψιμο οποτε σε βλεπω.Βαλε μια καλη ποζεριστικη.