Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
το συμπηρωμα κανει μια χαρα τη δουλεια του ,ουτε παρενεργειες ουτε μαλακιες

Εγώ μπορώ να σου πω ότι το tribulus είναι σκέτη μαλακία.
Επίσης μπορώ να σου πω ότι την ίδια γνώμη έχουν και πάρα πολλοί άλλοι που έπαιρναν tribulus ...Βουλγάρικο που θεωρείται και το καλύτερο και μάλιστα δόσεις σε gr και όχι σε mgr και η μόνη διαφορά που είδαν ήταν στο πορτοφόλι τους και στο στομάχι τους.
Επίσης να σου πω ότι οποιαδήποτε ιστοσελίδα έχει ασχοληθεί με tribulus γράφει ότι δεν έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Εσύ τα παραπάνω που γράφεις πως τα τεκμηριώνεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επίσης μπορώ να σου πω ότι την ίδια γνώμη έχουν και πάρα πολλοί άλλοι που έπαιρναν tribulus ...Βουλγάρικο που θεωρείται και το καλύτερο και μάλιστα δόσεις σε gr και όχι σε mgr και η μόνη διαφορά που είδαν ήταν στο πορτοφόλι τους και στο στομάχι τους.
Επίσης να σου πω ότι οποιαδήποτε ιστοσελίδα έχει ασχοληθεί με tribulus γράφει ότι δεν έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

ειναι πολλα τα πλασιμπο τυπακια-υπερβολακηδες. ενας μουλεγε οτι το παιρνει αντι για βιαγκρα και γαμει ολη μερα  :2funny:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ας μας πεις και απο που προκυπτει αυτο μιας και απο επιστημονικες ερευνες δεν προεκυψε.
εγω βαριομουν να τους το πω.τωρα θα κατσουν να σου πουν πως εγιναν κομματι αολοι...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τι ειναι το epicatechin,αναστολεας μυοστατινης
αξιζει;

Η επικατεχίνη είναι φλαβονοειδές που περιέχεται στο πράσινο τσάι, το κακάο και ορισμένα φρούτα όπως τα σταφύλια. Ένα φλυτζάνι τσάι έχει γύρο στα 20 mg νομίζω. Όλα αυτά που ρωτάς μπορείς να τα γκουγκλάρεις.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

ενταξει ο καθε ενας εχει την αποψη του τη σεβομαι φιλε , εμενα μου κανει μια χαρα

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αυτα ειναι

Συνημμένα

• 1798048_10203221271241565_8848162187122899710_n.jpg
    1798048_10203221271241565_8848162187122899710_n.jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 13

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ένας από τους λόγους που αποφεύγω να γράφω είναι η ξερολίαση ορισμένων... Εννοείται δεν κερδίζεις σε μύες με την χρήση Tribulus...
Πάντως από εχθές που άρχισα...οι καύλες είναι σε άνοδο...  :grin: να λοιπόν ένα κέρδος από την χρήση του... :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
εγω βαριομουν να τους το πω.τωρα θα κατσουν να σου πουν πως εγιναν κομματι αολοι...

Μαν τι γυμναστηρια προτιμας γενικα; Μεγαλα αλυσιδες πχ Τζο Γουαιντερ η συνοικιακα σιδεραδικα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αλλαξε αβαταρ με πιανει κοψιμο οποτε σε βλεπω.Βαλε μια καλη ποζεριστικη.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαστερ,αντε ρουφα τα αυαγα σου,δεν πιανει ο τσαμπουκας με τα λεφτα της μαμας σου.

Τι γυμναστηριο?Το πιο φτηνο που να εχει και καμια ισια μπαρα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ένας από τους λόγους που αποφεύγω να γράφω είναι η ξερολίαση ορισμένων... Εννοείται δεν κερδίζεις σε μύες με την χρήση Tribulus...
Πάντως από εχθές που άρχισα...οι καύλες είναι σε άνοδο...  :grin: να λοιπόν ένα κέρδος από την χρήση του... :rockon:

Βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής τεστοστερόνης, αυξάνει την μυϊκή μάζα, δίνει δύναμη και ενέργεια. Τό μοναδικό tribulus στήν αγορά μέ 90% σαπονίνες.Περιέχει protodioscins,progracillin,diosgenin,ruscogenin,gitogenin,tigogenin, καί βιοφλαβονοειδή.[size=10pt]ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΖΑ !![/size] Κάθε κάψουλα 500mg. Δοσολογία: 2 κάψουλες ημερησίως έως 3 για προχωρημένους αθλητές. Συσκευασία: 120caps.

Έτσι πλασάρεται ένα σχετικό σκεύασμα.

Το θέμα το δικό μου δεν είναι ούτε αυτός που το ποστάρει ούτε αυτός που συμπληρώνει "γαμώ τα συμπληρώματα!"
Εμένα με ενδιαφέρει αν το συμπλήρωμα για το οποίο κάποιος δίνει ένα σημαντικό ποσό να αγοράσει ανταποκρίνεται σε αυτά που διαφιμήζει ή απλά ο κόσμος πληρώνει τζάμπα λεφτα αγοράζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες πλουτίζοντας κάποιους επιτήδιους.

Και επειδή έχεις δίκαιο για το σύνδρομο του ξερόλα γι' αυτό υπάρχουν έρευνες πάνω στην αποτελεσματικότητα κάθε συμπληρώματος γιατί δυστυχώς το "νερό του Καματερού" κυκλοφορεί σε χιλίαδες παραλλαγές και με τεράστιους τζίρους....

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επειδη ειστε βλαχαδερα θα σας πω κατι που λειτουργει οντως:

Blue Gene
Triazole

αυτα.και οχι,δεν θα απαντησω αν μου κανετε ποστ φωτο αν ειναι αυτα.ψαξτε και βρητε.

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1

Μέσα σε μια μέρα εκτοξεύτηκε η τεστοστερόνη!  :rockon: ,μπράβο ταχύτης το τριβόλι!

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom