maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Tribulus Terrestris: 600 mg η κάθε κάψουλα...τίμιο είναι...
O φίλος πιο πάνω γράφει "πολύ καλή επιλογή". Επειδή έχει 600 mgr κάθε κάψουλα?
Μπορεί να μας πει λεπτομέρειες??
Tribulus Terrestris: 600 mg η κάθε κάψουλα...τίμιο είναι...
O φίλος πιο πάνω γράφει "πολύ καλή επιλογή". Επειδή έχει 600 mgr κάθε κάψουλα?
Μπορεί να μας πει λεπτομέρειες??
ειναι πολυ καλο συμπηρωμα για την αυξηση της δικης σου τεστο , εγω παιρνω κατα καιρους αυτοΓια αιτιολόγησέ το λίγο γιατί "είναι πολύ καλή επιλογή".
και η εταιρια ειναι καλη και το συμπηρωμα κανει μια χαρα τη δουλεια του ,ουτε παρενεργειες ουτε μαλακιεςΠου κολλάς ρε'συ...μάλλον θα εννοεί σαν εταιρία/σκεύασμα...
Βασικά μου το έδωσε ένας φίλος,δεν το πλήρωσα...αλλιώς θα έπαιρνα κάποιο σε στυλ φόρμουλα με ZMA...
ειναι πολυ καλο συμπηρωμα για την αυξηση της δικης σου τεστο , εγω παιρνω κατα καιρους αυτο
ελα ρε φιλε? παιρνω συχνα πυκνα αυτο το συμπηρωμα μου το φερνει ενας φιλος που τα παραγγελνει απο κει αλλα και κρεατινη ,πολυ καλα προιοντα ολα τουςΠου ξέρεις αυτό το σάιτ...ο Θέμης είναι φίλος μου... ;)
ελα ρε φιλε? παιρνω συχνα πυκνα αυτο το συμπηρωμα μου το φερνει ενας φιλος που τα παραγγελνει απο κει αλλα και κρεατινη ,πολυ καλα προιοντα ολα τους
στο e-bay τα βρισκω μιση τιμη αλλα δε ξερω τη παιζει , αμα εχεις τετοια ακρη να τα προτιμας αυταΝαι ο Θέμης κάνει το κουμάντο...
στο e-bay τα βρισκω μιση τιμη αλλα δε ξερω τη παιζει , αμα εχεις τετοια ακρη να τα προτιμας αυτα
Όταν έπαιρνα στο gym,Tribulus terrestris και ΖΜΑ...είχα καύλες που γαμούσα και 3-4 φορές στα καπάκια...
Απλά ανεβάζουν την ΔΙΚΉ σου τεστοστερόνη...
https://[URL unfurl="true"]www.proteini.si/subpages/image.php?imgwidth=700&imgheight=525&isthumb=1&cancreatethumb=1&createblank1x1=1&usecrop=false&imgfn=data/trgovina/7485d963c136213700af0452aa7cea73.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.proteini.si/subpages/image.php?imgwidth=700&imgheight=525&isthumb=1&cancreatethumb=1&createblank1x1=1&usecrop=false&imgfn=data/trgovina/6163304330413b84e5ebdbc3c1f05a48.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Την ξέρω την OLIMP...εδώ και χρόνια... ;)
ειναι πολυ καλο συμπηρωμα για την αυξηση της δικης σου τεστο , εγω παιρνω κατα καιρους αυτο
ειναι πολυ καλο συμπηρωμα για την αυξηση της δικης σου τεστο
Clenbuterol παιζει πουθενα ρε ξερεις;ας μας πεις και απο που προκυπτει αυτο μιας και απο επιστημονικες ερευνες δεν προεκυψε.
θα το δεις πανω σουας μας πεις και απο που προκυπτει αυτο μιας και απο επιστημονικες ερευνες δεν προεκυψε.
θα το δεις πανω σου
Clenbuterol παιζει πουθενα ρε ξερεις;
μαλλον σισα θα ητανεκαι ντεπον τριμενο εχω δει να κερνανε για σνιφα και χοροπηδαγανε οι γκομενες και οι γκομενοι απο την γαματη νταγκλα
Clenbuterol παιζει πουθενα ρε ξερεις;
μαλλον σισα θα ητανε
παναντολ εξτρα να δεις τη κανειντεπον βρε, ντεπον. τσιτα σου λεω το καλυτερο κοκορι και δε σε πιανει ουτε πονοκεφαλος