Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπα λογική ειναι. Διοτι την ωρα που το παθαινεις εισαι ακομα ζεστος. Οι τραυματισμοι απο κάπου προκυπτουν εγω που κανω καθε φορα την προπονηση μου γιατι δεν τραυματιζομαι? 5 φορές την εβδομάδα κάνω προπονηση 2ωρη. 2 μέρες ειναι η ξεκουραση καμια φορά και 3
Μην κοιτας τωρα που εσυ εισαι κτηνος και κατακτητης,για εμας τους κοινους θνητους μιλαμε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα δεν ξεκουραστεις θα το κάνεις χειροτερα. Τα ειπαμε και χθες δεν θα γινεις fit σε 6 μηνες ουτε σε 1 χρονο. Θελει συστηματικη δουλεια.

αν παρει ντεκα ντουραμπολιν τρεν ουινστρολ ντεποτ και clenbuterol μια χαρα γινεται  :grin:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μπα λογική ειναι. Διοτι την ωρα που το παθαινεις εισαι ακομα ζεστος. Οι τραυματισμοι απο κάπου προκυπτουν εγω που κανω καθε φορα την προπονηση μου γιατι δεν τραυματιζομαι? 5 φορές την εβδομάδα κάνω προπονηση 2ωρη. 2 μέρες ειναι η ξεκουραση καμια φορά και 3

λέγοντας ύπουλη εννοώ ότι το σώμα κρυώνει μετά από 3-4 ώρες. δεν με πιάνει τότε.
anyway, σπάνια συμβαίνει αλλά είναι εκνευριστικό να πρέπει να διακόψεις ότι έχεις ξεκινήσει.
σοβαρά περιστατικά είχα 2-3, όχι παραπάνω. συνήθως διακόπτω 1-2 μέρες αν νιώσω ή φοβηθώ για κάτι.

και το δικό μου πρόγραμμα είναι 5-6 μέρες, 2-2,5 ώρες. και μινιμουμ 6-7 ώρες ύπνο.
άνετα βγάζω 3ωρο (παλιότερα στις καλές μέρες μέρες ήταν ο στάνταρ χρόνος μου), απλά δεν θέλω να φτάνω τα άκρα πια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
E ναι μαν ειναι προτιμοτερο να καθομαι σε μια καρεκλα πινοντας μπυρες και καταβροχθιζοντας πιτσες  :jerking:

Δηλαδή ρε ηλίθιο πράμα οι πιθανές καταστάσεις ενός 40χρονου είναι ή κάθομαι και ψάχνω για πρωτείνες σε φόρουμ ή κάθομαι και πίνω μπύρες και τρώω πίτσες;

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δηλαδή ρε ηλίθιο πράμα οι πιθανές καταστάσεις ενός 40χρονου είναι ή κάθομαι και ψάχνω για πρωτείνες σε φόρουμ ή κάθομαι και πίνω μπύρες και τρώω πίτσες;

καλά κάνει ρε...fitness μια ζωή !!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εκτος αυτου πιτσα μπορω να φάω ανετα και 2 φορές την εβδομάδα. Οσες δηλάδη γουστάρω γιατι καθε μερα θα την βαριομουν.

Δεν καταλαβαινω ποιο το κακο του να φάς μια ή και δυο φορές την εβδομάδα οτι γουστάρεις. Μαλλον η πολλη παρέα με κολλημένους έχει επηρεάσει κάποιους. Με ένα γευμα δεν παχαινεις ουτε χαλας το σωμα ή την υγεια σου. Ελεος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Kαταρχην ποιος σου ειπε οτι ψαχνω εκει για πρωτεινες;Ο φιλος ρωτησε εδω μεσα για την σωστη εκτελεση ασκησεων,και του εδειξα το φορουμ που εχει
ενα σωρο βιντεο με τις σωστες εκτελεσεις ολων των ασκησεων.Απο εκει και περα σε τετοια φορουμ εχω βρει προγραμματα και συμβουλες διατροφης που εχουν κανει θαυματα
σε σχεση με τις μαλακιες που σου λενε τα γιδια που δουλευουν σε γυμναστηρια.Και δεν γραφουν αρθρα εκει περα αμουστακα και αναβολακιδες οπως λες αλλα αθλητες και
γυμναστες που ασχολουνται χρονια.Διαβασε λιγα αρθρα και θα το διαπιστωσεις και μονος σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αμα δεν ξεκουραστεις θα το κάνεις χειροτερα. Τα ειπαμε και χθες δεν θα γινεις fit σε 6 μηνες ουτε σε 1 χρονο. Θελει συστηματικη δουλεια.
ευχαριστω, αν και μου ενισχυεις την σκεψη που δεν θελω να ακολουθησω.
δεν παω γυμναστηριο για να πετυχω ΤΟ αποτελεσμα,αλλά γενικά μου αρεσει σαν δραστηριοτητα, και αφου κοψαμε καθε υπονοια ομαδικου σπορ, μενει μονο αυτο.
τα τελευταια 7-8 χρονια πηγαινω καθε χρονο, αλλά παντα κανω ενα 2-3 μηνο κενο στο οποιο ξεφευγω στο φαγητο με αποτελεσμα να παιρνω παντα αρκετα κιλα.
τωρα είναι η φαση που ξεκινησα με όρεξη ( σταθερα 4 φορες την βδομαδα και καλη διατροφη) και αν σταματησω βλεπω να το ριχνω παλι στα πιτογυρα.
ελεγα μηπως με χρηση παγου και κανενα αντιφεγμονωδες- μυοχαλαρωτικο περασει η ενοχληση σε ωμο χωρις να χρειαστει να σταματησω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν παω γυμναστηριο για να πετυχω ΤΟ αποτελεσμα,αλλά γενικά μου αρεσει σαν δραστηριοτητα, και αφου κοψαμε καθε υπονοια ομαδικου σπορ, μενει μονο αυτο.
τα τελευταια 7-8 χρονια πηγαινω καθε χρονο, αλλά παντα κανω ενα 2-3 μηνο κενο στο οποιο ξεφευγω στο φαγητο με αποτελεσμα να παιρνω παντα αρκετα κιλα.
τωρα είναι η φαση που ξεκινησα με όρεξη ( σταθερα 4 φορες την βδομαδα και καλη διατροφη) και αν σταματησω βλεπω να το ριχνω παλι στα πιτογυρα.
ελεγα μηπως με χρηση παγου και κανενα αντιφεγμονοδες- μυοχαλαρωτικο περασει η ενοχληση σε ωμο χωρις να χρειαστει να σταματησω
Γιατι δεν πας σε φυσιοθεραπευτη να σε συμβουλεψει;Δεν παιζουμε με αυτα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
ελεγα μηπως με χρηση παγου και κανενα αντιφεγμονοδες- μυοχαλαρωτικο περασει η ενοχληση σε ωμο χωρις να χρειαστει να σταματησω
αν εχεις θεμα με τον ωμο τσεκαρε και αυχενα μηπως σε χτυπαει απο κει κανα νευρο ...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι δεν πας σε φυσιοθεραπευτη να σε συμβουλεψει;Δεν παιζουμε με αυτα.
προς το παρον απλη ενοχληση ειναι.
χτες για παραδειγμα εβγαλα κανονικα το προγραμμα χωρίς καμια ενοχληση μέχρι και τωρα.
περυσι κανενα διμηνο σταματησα εντελως. σε φαση που είχα αρκετη ενοχληση δοκιμασα να κανω  :uglystupid: χαλαρα δικεφαλο - τρικεφαλο με αποτελεσμα να χειροτερεψει και να σταματησω 3 μήνες ( ειπαμε την ανάρρωση διαδεχεται παντα η βαρεμαρα και τα τσιπουρα)
έχω ένα θεμα με τους γιατρους, πιθανοτατα, αν δεν κανω καμια μαγνητικη, θα μου πουν απλα ξεκουραση και αυτοι.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
προς το παρον απλη ενοχληση ειναι.
χτες για παραδειγμα εβγαλα κανονικα το προγραμμα χωρίς καμια ενοχληση μέχρι και τωρα.
περυσι κανενα διμηνο σταματησα εντελως. σε φαση που είχα αρκετη ενοχληση δοκιμασα να κανω  :uglystupid: χαλαρα δικεφαλο - τρικεφαλο με αποτελεσμα να χειροτερεψει και να σταματησω 3 μήνες ( ειπαμε την ανάρρωση διαδεχεται παντα η βαρεμαρα και τα τσιπουρα)
έχω ένα θεμα με τους γιατρους, πιθανοτατα, αν δεν κανω καμια μαγνητικη, θα μου πουν απλα ξεκουραση και αυτοι.
μαγνητηκι και τσεκαρε αυχενα το ιδιο ειχα και γω και τελικα ειχα τρεις κυλες .με φυσιοθεραπειες συνηλθα

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαγνητηκι και τσεκαρε αυχενα το ιδιο ειχα και γω και τελικα ειχα τρεις κυλες .με φυσιοθεραπειες συνηλθα
εχω 2 στη μεση εδω και χρονια, αλλά εκτός απο μια εντονη ενόχληση για καμια βδομαδα καθε δυο - τρια χρονια δεν μου εχει δημιουργησει αλλο προβλημα και γυμναζομαι κανονικα, απλα καποιες ασκησεις αν μπορω τις κανω καθιστος.
αν ηταν κηλη η αιτια θα το καταλαβαινα σαν πονο.
ο λογος που δεν θελω να παω σε γιατρο έιναι οι κηλες. το ειχα εξαντλησει το θεμα,. φυσιοθεραπειες σε διαφορετικα κεντρα στην πολη χωρις αποτελεσμα.
πηγα σε διαφορετικους γιατρους, οθοπεδικους, νευρολογους, νευροχειρουργους, ολοι διαφορετικες αποψεις.
μονο ένας , αυτος που εμπιστευομαι, είχε πει το πιο σωστο για τις κηλες: με τον καιρο θα γινεις ο γιατρος του εαυτου σου, θα ξερεις τι να προσεχεις , τι μπορείς να κανεις και τι οχι.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
εχω 2 στη μεση εδω και χρονια, αλλά εκτός απο μια εντονη ενόχληση για καμια βδομαδα καθε δυο - τρια χρονια δεν μου εχει δημιουργησει αλλο προβλημα και γυμναζομαι κανονικα, απλα καποιες ασκησεις αν μπορω τις κανω καθιστος.
αν ηταν κηλη η αιτια θα το καταλαβαινα σαν πονο.
ο λογος που δεν θελω να παω σε γιατρο έιναι οι κηλες. το ειχα εξαντλησει το θεμα,. φυσιοθεραπειες σε διαφορετικα κεντρα στην πολη χωρις αποτελεσμα.
πηγα σε διαφορετικους γιατρους, οθοπεδικους, νευρολογους, νευροχειρουργους, ολοι διαφορετικες αποψεις.
μονο ένας , αυτος που εμπιστευομαι, είχε πει το πιο σωστο για τις κηλες: με τον καιρο θα γινεις ο γιατρος του εαυτου σου, θα ξερεις τι να προσεχεις , τι μπορείς να κανεις και τι οχι.
πλακωσου στο κολατζεν μαν θα σηκωνεις τις μπαρες με τα δοντια

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερο το epistane η dbol σε μικρες δοσεις.ακομη και αλλα σε μικροτερες δοσεις κανουν καλυτερη δουλεια βασικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom