Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποσοο ΠΑΣΟΚοι,Νεο Δημοκρατες και Συριζεοι πρεπει να πεθανουν να καθαρισει ο τοπος?
Με ενα χαλαρο μετρημα 7-8εκ ελληναραδες που ειναιπαντελως αρχηστοι,πανε ρωσσιδουλες,κανουν ναρκωτικα,πηδιουντε με μαυες και μαυρους,και ολα αυτα ειναι ΙΝ και γαματα.

πεταγετε μετα ο καθε αμαθεις και λεει για αναβολικα και νομιζει η αποψη κψλου που εχει ειναι επιστημονικη.

ΠΡωτινω να γινει πρωτα αυτο που λεω,και μετα να ηρεμησουμε ολοι.

Εσυ εισαι στη φωτογραφια? ποσα χρονια γυμνάζεσαι?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ρε μαγκες, μηπως εχει δοκιμασει κανενας συναγωνιστης να φορρτωσει κρεατινη φυσικα απο τροφη και μονο χωρις σκευασματα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μονο δικεφαους και στηθος κανω.τα λαλ δνε τα χρειζομαστεοι σοβαροι bodybuilders.

Απο κάπου βρηκες την φωτογραφια και μπηκες να τρολάρεις δεν εξηγειται αλλιως.

Τελοςπαντων για οσους ασχολουνται με τη γυμναστικη σοβαρά και οχι για μοστρα ή οσοι σκοπευουν να ασχοληθουν θα πρεπει να ξέρουν οτι ειναι τροπος ζωης. Η προπονηση ειναι εντατική , το τσιγαρο δεν έχει θεση πια στην ζωη σου ουτε το αλκοολ το πολυ ουτε η σαβουροδιατροφη 1-2 φορες την εβδομαδα μπορεις να κάνεις τις κρεπάλες σου με τιποτα σουβλακια και πιτσες αλλα ως εκει.

Σοβαρα αποτελεσματα και αληθινα κυριως θα δει κάποιος με την ενασχοληση του απο τον 1 χρονο και μετά. Εκει θα δει να διαμορφωνεται κάπως το σωμα του και έχει φτιαξει η φυσικη του κατασταση. Γυμνασμενος πλεον θεωρεισαι απο τα 2 χρονια και μετά. Ολα τα αλλα ειναι απατη και ψέμα να τα προσέχετε μην κανουν ζημια στην υγεια σας.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Απο κάπου βρηκες την φωτογραφια και μπηκες να τρολάρεις δεν εξηγειται αλλιως.

Τελοςπαντων για οσους ασχολουνται με τη γυμναστικη σοβαρά και οχι για μοστρα ή οσοι σκοπευουν να ασχοληθουν θα πρεπει να ξέρουν οτι ειναι τροπος ζωης. Η προπονηση ειναι εντατική , το τσιγαρο δεν έχει θεση πια στην ζωη σου ουτε το αλκοολ το πολυ ουτε η σαβουροδιατροφη 1-2 φορες την εβδομαδα μπορεις να κάνεις τις κρεπάλες σου με τιποτα σουβλακια και πιτσες αλλα ως εκει.

Σοβαρα αποτελεσματα και αληθινα κυριως θα δει κάποιος με την ενασχοληση του απο τον 1 χρονο και μετά. Εκει θα δει να διαμορφωνεται κάπως το σωμα του και έχει φτιαξει η φυσικη του κατασταση. Γυμνασμενος πλεον θεωρεισαι απο τα 2 χρονια και μετά. Ολα τα αλλα ειναι απατη και ψέμα να τα προσέχετε μην κανουν ζημια στην υγεια σας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ποσο βλακας εισαι?

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θέλω να ρωτήσω κάτι, για όποιον μπορεί να βοηθήσει, άρσεις θανάτου το θέμα.
ποιες είναι οι σωστές κινήσεις? ή η σωστή στάση σώματος για την άσκηση, αν θέλετε... 
έχει κανείς υπ' όψιν του?

συγκριτικό τεστ κάνω γιατί βλέπω διαφορετικές γνώμες ακόμη και ανάμεσα σε γυμναστές, υποτίθεται...

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ειστε σαινια.δινετε μεταξυ σας συμβουλε ςπου δεν εχετε παρει τιποτα,και 4-5 εδω που εχουν παρει(ξερουμε και ποιοι ειναι αφου γραφουν και αλλου)δεν μιλανε,γτ ξερουν οτι λετε ενα σωρος πιπες.συνεχιστε.
Για ανελυσε που διαφωνεις...

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Boldemort παιδι μου καπου εχεις χασει τη μπαλα.
Με ξερει και η κουτση Μαρι απου λενε,και εχω και πελατες απο εδω ειτε γουσταρουν μερικοι ειτε οχι.Και η μαπα μου ειναι σε ολα τα ωιντεο.
τι ακριβως τρολαρω?

Το μονο που συμφωνουμε ειναι οτι θες 2+ χρονια να πεις οτι γυμναζεσε και να δεις αποτελεσμα,ειτε φυσικςο ειτε οχι.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην σκισεις κανα καλσον.με τρομαξες.

Αγριε Μαξιμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Boldemort παιδι μου καπου εχεις χασει τη μπαλα.
Με ξερει και η κουτση Μαρι απου λενε,και εχω και πελατες απο εδω ειτε γουσταρουν μερικοι ειτε οχι.Και η μαπα μου ειναι σε ολα τα ωιντεο.
τι ακριβως τρολαρω?

Το μονο που συμφωνουμε ειναι οτι θες 2+ χρονια να πεις οτι γυμναζεσε και να δεις αποτελεσμα,ειτε φυσικςο ειτε οχι.
1 χρονος ειναι υπεραρκετος αν κανεις σωστο προγραμμα και μια καλη διατροφη.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι ενας χρονος ρε?κατι τετοι ασας λενε και γελανε που τα πιστευετε.το σωμα θελει ΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟ.
Και οχι εναν και δυο.Να πεις οτι κανει ςσοβαρη δουλεια θες 2-3 στο νερο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
1 χρονος ειναι υπεραρκετος αν κανεις σωστο προγραμμα και μια καλη διατροφη.

παπάρια είναι ένας χρόνος...όσο και να το κάψεις με καλή διατροφή τα αποτελέσματα είναι απλά μέτρια...μινιμουμ 2 χρόνια..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
θέλω να ρωτήσω κάτι, για όποιον μπορεί να βοηθήσει, άρσεις θανάτου το θέμα.
ποιες είναι οι σωστές κινήσεις? ή η σωστή στάση σώματος για την άσκηση, αν θέλετε... 
έχει κανείς υπ' όψιν του?

συγκριτικό τεστ κάνω γιατί βλέπω διαφορετικές γνώμες ακόμη και ανάμεσα σε γυμναστές, υποτίθεται...
Χωρις να κανω τον ειδικο..
-Πιασιμο μπαρας σκυφτος σαν αρσιβαριστας..
-Μπροστα το στηθος στο ανεβασμα-κατεβασμα..
-Στο κατεβασμα ακουμπας σχεδον δαπεδο..Στο ανεβασμα μεχρι ισιο κορμο..

Γενικα ειναι απο τις σημαντικοτερες ασκησεις οπως και το σκουοτ..Ενδυναμωνεις μεση κυριως αλλα γενικα και ολο τον κορμο και ισιωνεις και την σταση του σωματος..

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλα τι στοχους εχει ο καθενας και τι θεωρει ως ιδανικο σωμα? Και επισης δεν εχουμε ολοι τον ιδιο μεταβολισμο. Μεσα σε ενα χρονο μπορεις να πετυχεις πολλα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom