Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
την περασμενη ανοιξη -καλοκαιρι εκανα το πρωτο μου κυκλο(στα 49 μου)τα αποτελεσματα ηταν απλα απιστευτα!!!οτι εκανα για χρονια χωρις ντοπα αλλα με ΤΟΝΝΟΥΣ συμπληρωματων ηταν ενα τιποτα.πηρα 11 κιλα κ κρατησα τα 5,καθαρα,μυικα!ρισκαρα αλλα εχω παιδια!μαγκες οσι ειστε πιτσιρικαδες μην παιρνετε φαρμακο!!!!
πηρες 11 κρατησες 5 μα καλα τη κουμπωσες τυπε μ?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
600mg τεστο βδομαδα,50mg dianabol/day  για 6 βδομαδες κ αλλες 6 wιnstrol.ποοολυ γυμναστικη πολυ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ Αποθεραπεια που ειναι κ το πιο σημαντικο!

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
600mg τεστο βδομαδα,50mg dianabol/day  για 6 βδομαδες κ αλλες 6 wιnstrol.ποοολυ γυμναστικη πολυ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ Αποθεραπεια που ειναι κ το πιο σημαντικο!
ωραιος μαν αλλα τα κιλα που μου λες οτι κρατησες ειναι παρα πολλα ,το πολυ καθε χρονο και με φαρμακο να κρατησουμε τα 2 ασε τη φαινεται εξωτερικα οταν ειμαστε μεσα στο εξω εντελως ειναι το θεμα,αποθεραπεια?πριγκνιλ και νολβα?

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μπουρδελομπιλντέρια  :rockon: :rockon:, χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Αρχίζω τζίμ από βδομάδα πάλι, σκέφτομαι να πάρω μονουδρική. Τί κύκλους κάνουμε; Χάπια ή σκόνη καλύτερα;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Τυπας στο γυμναστηριο μου το πε, μαν.
Εκτομορφικος τυπος που τωρα ειναι κομματια. Μυωδης και γραμμωμενος.
Τον ρωτησα τι πηρε και μου ειπε αυτο το gainer.
οκ μαν δεν αντιλεγω αλλα ο τυπας επαιρνε και αλλα καριολια καλη και η πρωτεινη αλλα χωρις ΑΣ δε πας μπροστα

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
καταλαβαινω τι λες,αλλα η θεραπεια με επιασε πολυ,ειμαι 2 μηνες εξω(μετα την αποθεραπεια)κ εκτος απο τα νερα που εχασα η πλακα ειναι οτι εχω πεσει ελαχιστα σε δυναμη πρπ 15% στα κιλα που παιζω.βεβαια με ''εριξε'' λιγο αλλα τωρα ολα καλα!βλεπω ομως πολλα παιδια που δεν δινουν καθολου σημασια στα προστατευτικα κ στην αποθεραπεια με πολυ ασχημα αποτελεσματα....(ανυπομονω να ξαναμπω!!!-ΡΕ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟ!!!ΠΕΤΑΓΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ) :dancing: :dancing: :dancing:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Μπουρδελομπιλντέρια  :rockon: :rockon:, χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Αρχίζω τζίμ από βδομάδα πάλι, σκέφτομαι να πάρω μονουδρική. Τί κύκλους κάνουμε; Χάπια ή σκόνη καλύτερα;
ΜΟΝΟΥΔΡΙΚΗ 5 ΒΔΟΜΑΔΕς ΜΑΞ.ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΣ ON Κ Πινε την με χυμο RIBENAκανε την πρωτη βδομαδα φορτωμα

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ωραιος μαν αλλα τα κιλα που μου λες οτι κρατησες ειναι παρα πολλα ,το πολυ καθε χρονο και με φαρμακο να κρατησουμε τα 2 ασε τη φαινεται εξωτερικα οταν ειμαστε μεσα στο εξω εντελως ειναι το θεμα,αποθεραπεια?πριγκνιλ και νολβα?
pregnyl 500 iu /day x10 days,nolva 40mg/day 1st week,20mg/day 4 weeks

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
καταλαβαινω τι λες,αλλα η θεραπεια με επιασε πολυ,ειμαι 2 μηνες εξω(μετα την αποθεραπεια)κ εκτος απο τα νερα που εχασα η πλακα ειναι οτι εχω πεσει ελαχιστα σε δυναμη πρπ 15% στα κιλα που παιζω.βεβαια με ''εριξε'' λιγο αλλα τωρα ολα καλα!βλεπω ομως πολλα παιδια που δεν δινουν καθολου σημασια στα προστατευτικα κ στην αποθεραπεια με πολυ ασχημα αποτελεσματα....(ανυπομονω να ξαναμπω!!!-ΡΕ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟ!!!ΠΕΤΑΓΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ) :dancing: :dancing: :dancing:
βασικα μην ακους για προστασια και μαλακιες μη σε παραμυθιαζουν απο τη στιγμη που βαζεις φαρμακο βαζεις για να φτιαξεις προστασια απο τη να μη σου κανει ζημια το φαρμακο δε παιζει? απλα αμα εχεις προδιαθεση καπου θα στα ανεβασει αμα δεν εχεις κομπλε μη μασας απλα μετα τη θεραπεια μπαινει πριγκνιλ να τεσταρει και να ξυπνησει τεστο και νολβα για επαναφορα της LH οσο για τα βυζια αριμιντεξ για να μη σου γυρισει καμια γυναικομαστια και πολυβιταμινη μια την ημερα και c1000mg και η θεραπεια ειναι το πολυ 10 βδομαδες για μενα γουιν μη ξαναβαλεις θα καεις γρηγορα παιξε τσεστο και μπολτον η τεστο και παραμπολαν και ντιαναμπολ οσο ειπες παραπανω για 6 βδομαδες ομως το πολυ να σε πιασει η τεστο και μετα ξεχνα το οσο για το προβιρον να ξερεις δεν ειναι για προστασια μπαινει αντι του μαστερον το νου σου μεγαλε και μη πριζονεσαι γιατι με το μυοκαρδιο δε παιζει κανεις και ολοι το παιρναμε στο ντουκου

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
συμφωνω απολυτα!!!την επομενη εχω πλανο για τεστο 600,deca 400,diana 50mg/day gia ογκο.πρωτα ομως πρεπει να γινουν εξετασεις να δουμε που ειμαστε!!επισης μαζι με το πρεγκ εβαζα κ βιταμινη ε 1000ιυ τη μερα

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
συμφωνω απολυτα!!!την επομενη εχω πλανο για τεστο 600,deca 400,diana 50mg/day gia ογκο.πρωτα ομως πρεπει να γινουν εξετασεις να δουμε που ειμαστε!!επισης μαζι με το πρεγκ εβαζα κ βιταμινη ε 1000ιυ τη μερα
τεστο οχι πανω απο 500mg, η ντεκα ειναι καλη αλλα θα σου γαμησει το ασβεστιο παιξε με μπολτον αλλα βαλε 600 για να σε πιασει ειναι και ποιο στεγνο η πριμομπολαν αλλα θελει 3 τουλαχιστον τη βδομαδα και ντιαναμπολ ετσι οπως το λες νβαλε και προβιρον 1 πρωι ενα βραδυ , η βιταμινη ε θελει 2 βδομαδες το πολυ απο 400ιυ και διακοπη για ενα μηνα ,θα σου γαμησει το σιδηρο και βαλε και νολβαντεξ ενα 20αρι καθε βραδυ η ενα αριμιντεξ για τις ρογες

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΑΡΙΜΙΝΤΕΞ θα παιξω μισο ανα δυο μερες οσο θα ειμαι μεσα,προβιρον ελεγα 1 το πρωι,επισης σιλιμαριν για το συκωτι θα περνω καθημερινα.εχω καταληξει στη ντεκα για 10 βδομαδες,η τεστο θα ειναι εναθικη,κ το ντιανα για 6,θελω να μουγκρεψω.βεβαια ολα θα εξαρτηθουν απο τις εξετασεις αλλιως δεν προχωραω...δεν ηταν φυσιολογικα πραματα 200 κιλα ημικαθισματα οταν ημουν μεσα........

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ΑΡΙΜΙΝΤΕΞ θα παιξω μισο ανα δυο μερες οσο θα ειμαι μεσα,προβιρον ελεγα 1 το πρωι,επισης σιλιμαριν για το συκωτι θα περνω καθημερινα.εχω καταληξει στη ντεκα για 10 βδομαδες,η τεστο θα ειναι εναθικη,κ το ντιανα για 6,θελω να μουγκρεψω.βεβαια ολα θα εξαρτηθουν απο τις εξετασεις αλλιως δεν προχωραω...δεν ηταν φυσιολογικα πραματα 200 κιλα ημικαθισματα οταν ημουν μεσα........
εξετασεις απο τους 4 μηνες και μετα μη σου πω εξι καλυτερα , οσο μπορεις να τρως σταφυλια τωρα που ειναι και η εποχη τους καλυτερα βοηθανε απο το σιλιμαριν εγω θα σου προτεινα και λεγκαλον πολυ ποιο μπεστ τωρα που εισαι εξω καλα θα ειναι να παρεις νιτρικο και κρεατινη και τριμπουλους τραστ μι

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειστε σαινια.δινετε μεταξυ σας συμβουλε ςπου δεν εχετε παρει τιποτα,και 4-5 εδω που εχουν παρει(ξερουμε και ποιοι ειναι αφου γραφουν και αλλου)δεν μιλανε,γτ ξερουν οτι λετε ενα σωρος πιπες.συνεχιστε.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ποσοο ΠΑΣΟΚοι,Νεο Δημοκρατες και Συριζεοι πρεπει να πεθανουν να καθαρισει ο τοπος?
Με ενα χαλαρο μετρημα 7-8εκ ελληναραδες που ειναιπαντελως αρχηστοι,πανε ρωσσιδουλες,κανουν ναρκωτικα,πηδιουντε με μαυες και μαυρους,και ολα αυτα ειναι ΙΝ και γαματα.

πεταγετε μετα ο καθε αμαθεις και λεει για αναβολικα και νομιζει η αποψη κψλου που εχει ειναι επιστημονικη.

ΠΡωτινω να γινει πρωτα αυτο που λεω,και μετα να ηρεμησουμε ολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom