Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ναι αλλα τι στοχους εχει ο καθενας και τι θεωρει ως ιδανικο σωμα? Και επισης δεν εχουμε ολοι τον ιδιο μεταβολισμο. Μεσα σε ενα χρονο μπορεις να πετυχεις πολλα πραγματα.
μπορεις να πετυχεις πολλα θεληση και υπομονη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παπάρια είναι ένας χρόνος...όσο και να το κάψεις με καλή διατροφή τα αποτελέσματα είναι απλά μέτρια...μινιμουμ 2 χρόνια..
Aμα θες να κατεβεις σε αγωνες ναι.Εγω λεω να εισαι πλαδαρος και να κανεις σωστο προγραμμα σε 1 χρονο γινεσαι μια χαρα.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θέλω να ρωτήσω κάτι, για όποιον μπορεί να βοηθήσει, άρσεις θανάτου το θέμα.
ποιες είναι οι σωστές κινήσεις? ή η σωστή στάση σώματος για την άσκηση, αν θέλετε... 
έχει κανείς υπ' όψιν του?

συγκριτικό τεστ κάνω γιατί βλέπω διαφορετικές γνώμες ακόμη και ανάμεσα σε γυμναστές, υποτίθεται...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν είτε δημοσίως, είτε με πμ.
Δεν ασχολούμαι με bodybuilding με την στενή έννοια του όρου. Μου αρέσει η γυμναστική πρώτα απ' όλα και θέλω να έχω ένα δυνατό και υγιές σώμα πλέον.
Αυτό που μου συνέβει ήταν ότι τα προοηγούμενα 3-3,5 χρόνια λίγο η δουλειά και κυρίως οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι με είχαν θέσει σε μια παρατεταμένη εσωστρέφεια και το μόνο που δεν είχα στο μυαλό μου ήταν η γυμναστική. Τώρα απλώς θέλω να ξαναφτιάξω το σώμα μου, να χάσω κιλά και να είμαι σε καλή φόρμα γενικώς. Αυτά μου φτάνουν.
Ίσως λίγο αργότερα να πιάσω το κομμάτι τρίαθλο, αν μπορώ φυσικά, αν υπάρχουν οι συνθήκες...

Ο λόγος της ερώτησής μου ήταν γιατί με τα σκουώτ είδα πολύ εντυπωσιακή αλλαγή και θέλω να βάλω και τις άρσεις θανάτου στο πρόγραμμα μου σιγά σιγά, παλιότερα το απέφευγα....
Με μπέρδεψαν πολλά που είδα ή άκουσα, αλλά και επειδή υπάρχει και μια ευαισθησία στην μέση μου. Όσες φορές είχα ενοχλήσεις ήταν επειδή προηγουμένως είχα λάθος στάση.
Όσες φορές συνέβει αυτό την πλήρωσα πολύ άσχημα, πχ ένα μήνα εκτός φέτος το καλοκαίρι, λάθος στάση σε οριζόντιες πιέσεις ποδιών με 280 κιλά περίπου... Παλιότερα η αποχή είχε φτάσει και το εξάμηνο...

Ευχαριστώ και πάλι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν είτε δημοσίως, είτε με πμ.
Δεν ασχολούμαι με bodybuilding με την στενή έννοια του όρου. Μου αρέσει η γυμναστική πρώτα απ' όλα και θέλω να έχω ένα δυνατό και υγιές σώμα πλέον.
Αυτό που μου συνέβει ήταν ότι τα προοηγούμενα 3-3,5 χρόνια λίγο η δουλειά και κυρίως οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι με είχαν θέσει σε μια παρατεταμένη εσωστρέφεια και το μόνο που δεν είχα στο μυαλό μου ήταν η γυμναστική. Τώρα απλώς θέλω να ξαναφτιάξω το σώμα μου, να χάσω κιλά και να είμαι σε καλή φόρμα γενικώς. Αυτά μου φτάνουν.
Ίσως λίγο αργότερα να πιάσω το κομμάτι τρίαθλο, αν μπορώ φυσικά, αν υπάρχουν οι συνθήκες...

Ο λόγος της ερώτησής μου ήταν γιατί με τα σκουώτ είδα πολύ εντυπωσιακή αλλαγή και θέλω να βάλω και τις άρσεις θανάτου στο πρόγραμμα μου σιγά σιγά, παλιότερα το απέφευγα....
Με μπέρδεψαν πολλά που είδα ή άκουσα, αλλά και επειδή υπάρχει και μια ευαισθησία στην μέση μου. Όσες φορές είχα ενοχλήσεις ήταν επειδή προηγουμένως είχα λάθος στάση.
Όσες φορές συνέβει αυτό την πλήρωσα πολύ άσχημα, πχ ένα μήνα εκτός φέτος το καλοκαίρι, λάθος στάση σε οριζόντιες πιέσεις ποδιών με 280 κιλά περίπου... Παλιότερα η αποχή είχε φτάσει και το εξάμηνο...

Ευχαριστώ και πάλι...
Yπαρχουν ενα σωρο φορουμ να βρεις απαντησεις ενα απο αυτα ειναι το Εκει θα βρεις απειρες απαντησεις οπως και πολλα βιντεο για τις σωστες εκτελεσεις των ασκησεων.Κανε μια βολτα να δεις το σαιτ.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
και το bodyfreaks ειναι πολυ καλο και εχει τα παντα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Yπαρχουν ενα σωρο φορουμ να βρεις απαντησεις ενα απο αυτα ειναι το Εκει θα βρεις απειρες απαντησεις οπως και πολλα βιντεο για τις σωστες εκτελεσεις των ασκησεων.Κανε μια βολτα να δεις το σαιτ.

40 χρονών κάθεσαι και ψάχνεις σε μπολντιμπιντερίστικα φόρουμ, πόσο τίποτας είσαι

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για αποκατασταση μυων, ειδικα αν νιωθεις κανενα τραβηγμα, καλυτερο είναι να χρησιμοποιείς παγο ή ζεστο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για αποκατασταση μυων, ειδικα αν νιωθεις κανενα τραβηγμα, καλυτερο είναι να χρησιμοποιείς παγο ή ζεστο;

Παγο και ξεκούραση. Μπορεις να παιξεις και με ψυκτικο απο φαρμακειο.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

το κυριότερο πρόβλημά μου είναι ότι δεν με πιάνει άμεσα ο πόνος αλλά μετά από μισή έως μια μέρα.
είναι λίγο ύπουλη αυτή η ενόχληση. το ψυκτικό δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει όταν εμφανιστεί.
μόλις μου φύγει είναι σα να μην το είχα ποτέ.
οπότε προτιμώ την αποχή-ξεκούραση.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πηρα μια παγοκυστη που χρησιμοποιείται είτε παγωμενη είτε σε φουρνο μικροκυματων.
χρονια τωρα είχα την αίσθηση , ειδικα για διαστρεμα, παγο και αν γινεται το σημειο να μην αιματωνεται.
αλλά μιλώντας χτες στο γυμναστηριο , περα απο το  λύση της ξεκουρασης ( που θελω να αποφυγω , μην ξαναξεκιναω απο την αρχη) ακουγα διαφορες εκδοχες.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το κακο είναι ότι τα χρονια περνανε και αφενος καθε τραυματισμος αργει η αποκατασταση του , απο την αλλη αν σταματησεις αντε να ξαναμπεις σε ρυθμο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
40 χρονών κάθεσαι και ψάχνεις σε μπολντιμπιντερίστικα φόρουμ, πόσο τίποτας είσαι
E ναι μαν ειναι προτιμοτερο να καθομαι σε μια καρεκλα πινοντας μπυρες και καταβροχθιζοντας πιτσες  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πηρα μια παγοκυστη που χρησιμοποιείται είτε παγωμενη είτε σε φουρνο μικροκυματων.
χρονια τωρα είχα την αίσθηση , ειδικα για διαστρεμα, παγο και αν γινεται το σημειο να μην αιματωνεται.
αλλά μιλώντας χτες στο γυμναστηριο , περα απο το  λύση της ξεκουρασης ( που θελω να αποφυγω , μην ξαναξεκιναω απο την αρχη) ακουγα διαφορες εκδοχες.

Αμα δεν ξεκουραστεις θα το κάνεις χειροτερα. Τα ειπαμε και χθες δεν θα γινεις fit σε 6 μηνες ουτε σε 1 χρονο. Θελει συστηματικη δουλεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κυριότερο πρόβλημά μου είναι ότι δεν με πιάνει άμεσα ο πόνος αλλά μετά από μισή έως μια μέρα.
είναι λίγο ύπουλη αυτή η ενόχληση. το ψυκτικό δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει όταν εμφανιστεί.
μόλις μου φύγει είναι σα να μην το είχα ποτέ.
οπότε προτιμώ την αποχή-ξεκούραση.

Μπα λογική ειναι. Διοτι την ωρα που το παθαινεις εισαι ακομα ζεστος. Οι τραυματισμοι απο κάπου προκυπτουν εγω που κανω καθε φορα την προπονηση μου γιατι δεν τραυματιζομαι? 5 φορές την εβδομάδα κάνω προπονηση 2ωρη. 2 μέρες ειναι η ξεκουραση καμια φορά και 3

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom