Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μια ερώτηση,
επειδή το πρωί δεν προλαβαίνω να τρώω πρωτείνη από φυσικές πηγές, (αυγά κτλ)
θα είναι τραγικό λάθος να βάλω μια πρωτείνη 100αρα(ον κτλ) και να παίρνω ένα σκουπ μαζί με το πρωινό μου?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μια ερώτηση,
επειδή το πρωί δεν προλαβαίνω να τρώω πρωτείνη από φυσικές πηγές, (αυγά κτλ)
θα είναι τραγικό λάθος να βάλω μια πρωτείνη 100αρα(ον κτλ) και να παίρνω ένα σκουπ μαζί με το πρωινό μου?

Όχι ρε μαν απλά μετά απο λίγη ώρα θα πεινάς και πάλι αφού η σκόνη θα απορροφηθεί γρήγορα.

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε μαν απλά μετά απο λίγη ώρα θα πεινάς και πάλι αφού η σκόνη θα απορροφηθεί γρήγορα.
τρώω πρωινό κατά τις 7-7΄30 και έχω προπόνηση στις 11, ξέχασα να το πω, νομίζω παίζει ρόλο.
το πρωινό μου έχει κουακερ με γαλα, μερικές φέτες πολύσπορο με λίγο μέλι, κάποιο φρούτο και αυγά(όταν προλαβαίνω δλδ σπάνια)
επειδή στην παρούσα φάση δεν κάνω ενδυνάμωση με βάρη και αρκούμε στο κολύμπι και στο τρέξιμο, θέλω να κρατήσω την διατροφή μου σε κάποια μόνιμα επίπεδα, αυτά είναι 140γρ πρωτεΐνη και 300-350γρ υδατάνθρακα.
αυτά πληροφοριακά γιατί έγραψα λιγάκι σκέτο το πρώτο ποστ.
στα άλλα γεύματα την κουτσοπαλεύω, στο πρωινό δεν τα πάω καλά και ψάχνω μια εύκολη λύση για την πηγή πρωτεΐνης.

πέρα της πείνας την οποία την αντιμετωπίζω με κάποιο φρουτάκι θα λειτουργήσει η πρωτεΐνη στο σώμα μου μέσα στις 3-3,5 ώρες ή θα έχω χασούρα και θα είναι λες και δεν παίρνω?
θα δω κάποιο αποτέλεσμα στην προπόνηση?
δεν ξέρω αν οι ερωτήσεις μου είναι τρομερά απλοϊκές και κουραστικές, αλλά παρόλο που κάνω χρόνια αθλητισμό δεν ξέρω πολλά από διατροφές, τώρα το ψάχνω

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
τρώω πρωινό κατά τις 7-7΄30 και έχω προπόνηση στις 11, ξέχασα να το πω, νομίζω παίζει ρόλο.
το πρωινό μου έχει κουακερ με γαλα, μερικές φέτες πολύσπορο με λίγο μέλι, κάποιο φρούτο και αυγά(όταν προλαβαίνω δλδ σπάνια)
επειδή στην παρούσα φάση δεν κάνω ενδυνάμωση με βάρη και αρκούμε στο κολύμπι και στο τρέξιμο, θέλω να κρατήσω την διατροφή μου σε κάποια μόνιμα επίπεδα, αυτά είναι 140γρ πρωτεΐνη και 300-350γρ υδατάνθρακα.
αυτά πληροφοριακά γιατί έγραψα λιγάκι σκέτο το πρώτο ποστ.
στα άλλα γεύματα την κουτσοπαλεύω, στο πρωινό δεν τα πάω καλά και ψάχνω μια εύκολη λύση για την πηγή πρωτεΐνης.

πέρα της πείνας την οποία την αντιμετωπίζω με κάποιο φρουτάκι θα λειτουργήσει η πρωτεΐνη στο σώμα μου μέσα στις 3-3,5 ώρες ή θα έχω χασούρα και θα είναι λες και δεν παίρνω?
θα δω κάποιο αποτέλεσμα στην προπόνηση?
δεν ξέρω αν οι ερωτήσεις μου είναι τρομερά απλοϊκές και κουραστικές, αλλά παρόλο που κάνω χρόνια αθλητισμό δεν ξέρω πολλά από διατροφές, τώρα το ψάχνω
υδατανθρακα καλυτερα να τον ριξεις στα 250

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Σκέφτομαι να βάλω κρεατίνη αλλα φοβάμαι την κατακράτηση υγρών που προκαλεί, θα με πρήξει και στο πρόσωπο? Κάποιοι λένε ότι σε πρήζει μονο εάν παίξεις με 10gr και πάνω την ημερα και ότι στα 5gr και κάτω είσαι ok.
Εσείς τι λέτε?
μια χαρα ειναι 5 γραμμαρια αμεσως μετα τη προπονηση

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σιγα ρε θοδωρα το προσωπικο δεδομενο, εαν δουλευεις ή οχι  :2funny:
απο την αντιδραση καταλαβαινω πως οχι
ειμαι καιχαρακτηριστικο παραδειγμα ατομου που τρελενετε για δουλεια.:ΡΡΡ

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να βάλω κρεατίνη αλλα φοβάμαι την κατακράτηση υγρών που προκαλεί, θα με πρήξει και στο πρόσωπο? Κάποιοι λένε ότι σε πρήζει μονο εάν παίξεις με 10gr και πάνω την ημερα και ότι στα 5gr και κάτω είσαι ok.
Εσείς τι λέτε?

η κρεατινη ειναι πλασιμπο συμπληρωμα. παιρνεις κανει κατακρατηση χαιρεσαι γιατι εχεις καποια πρηξιματα στο μυ και μολισ σταματησεις εισαι παλι ιδιος. φαε 6 γευματα τη μερα πηγαινε κανε βαρια προπονηση και θα εχεις ιδια αποτελεσματα και μονιμα

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
η κρεατινη ειναι πλασιμπο συμπληρωμα. παιρνεις κανει κατακρατηση χαιρεσαι γιατι εχεις καποια πρηξιματα στο μυ και μολισ σταματησεις εισαι παλι ιδιος. φαε 6 γευματα τη μερα πηγαινε κανε βαρια προπονηση και θα εχεις ιδια αποτελεσματα και μονιμα
6 γευματα με τη τυπε μ ? και τα 6 γευματα πως αφομοιωνονται στον οργανισμο ? βοηθαει η κρεατινη οπως και να εχει ,κρεατινη νιτρικο πρωτεινη απαραιτητα

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρα αφομιωνονται. εγω 6 γευματα κανω, δεν ειναι πολλα. απλα θελει τρελα και κορδελα. κουβαλαω στη δουλεια ταπερακια ζυγισμενα ολα κλπ. και μπορω να πω οτι πειναω κιολας ορισμενες φορες. αλλα δεν εννοω 6 γευματα σουβλακια. στηθος κοτοπουλο φιλετο μοσχαρι ρυζι πατατα φυτικες ινες απ ολα τρωω. 

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
μια χαρα αφομιωνονται. εγω 6 γευματα κανω, δεν ειναι πολλα. απλα θελει τρελα και κορδελα. κουβαλαω στη δουλεια ταπερακια ζυγισμενα ολα κλπ. και μπορω να πω οτι πειναω κιολας ορισμενες φορες. αλλα δεν εννοω 6 γευματα σουβλακια. στηθος κοτοπουλο φιλετο μοσχαρι ρυζι πατατα φυτικες ινες απ ολα τρωω. 
ναι οκ βαρος υψος?

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
1,78 85 κιλα ειμαι αλλα ακομα συνερχομαι γιατι πριν 1 χρονο εκανα χειρουργειο και με πλακωνανε στην κορτιζονη με αποτελεσμα να χαλασει παρα πολι το σωμα μου

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
εγω παιδια ειμαι 87 κιλα 1,78 και ειμουν 65 πριν ενα χρονο εβαλα τοσο ογκο τωρα πρεπει να κανουμε ποιοτητα και μελοντικος στοχος τα 90 κιλα μυες !

trinitroduros

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παντα αναρωτιομουν πως παιρνετε την κρεατινη, εχω δοκιμασει με καφε κ με τσαι και παλι ειναι σα κοπρανα υπαρχει κανενας αλλος τροπος αμα μπορειτε να διαφωτισετε

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
παντα αναρωτιομουν πως παιρνετε την κρεατινη, εχω δοκιμασει με καφε κ με τσαι και παλι ειναι σα κοπρανα υπαρχει κανενας αλλος τροπος αμα μπορειτε να διαφωτισετε

με Ribena! ή δεξτρόζη και παγωμένο νερό! όχι με καφέ/τσάϊ/cola γιατί προκαλούν διούρηση!!!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456

Αφού η καθαρή κρεατίνη είναι άγευστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom