Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
παντα αναρωτιομουν πως παιρνετε την κρεατινη

Εγώ από την πλευρά μου αναρωτιέμαι γιατί πολύς κόσμος αγοράζει συμπληρώματα που δεν ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει με αποτέλεσμα να πετάει τα λεφτά του κυριολεκτικά στην τουαλέτα. Παίρνει καθένας ότι του λέει ο διπλανός του, με τυχαίες δοσολογίες και το αποτέλεσμα είναι μηδενικό ή και αρνητικό.
Σχετικά με την κρεατίνη. Για να απορροφηθεί η κρεατίνη πρέπει να υπάρχει έκκριση ινσουλίνης που σημαίνει κατανάλωση σακχάρων. Για κάθε γραμμάριο κρεατίνης πρέπει να καταναλώσεις περίπου 10 - 14 γραμμάρια σακχάρων. Επίσης πρέπει να καταναλώνεις ΠΟΛΥ νερό. Όσον αφορά τη δοσολογία. Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Από το πόση ποσότητα κρέατος καταναλώνεις, από το πόσα κιλά είσαι, από το αν θέλεις να κάνεις φόρτωμα ή όχι κλπ
Μια μέση ποσότητα χωρίς φόρτωμα είναι περίπου 0,02 - 0,04 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους.
Και βέβαια για να δεις αποτέλεσμα σε μυική μάζα τον πρώτο ρόλο παίζει η προπόνηση. Αν με την κατανάλωση κρεατίνης δεν ανέβεις σε κιλά ή επαναλήψεις απλά πετάς τα λεφτά σου.

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ από την πλευρά μου αναρωτιέμαι γιατί πολύς κόσμος αγοράζει συμπληρώματα που δεν ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει με αποτέλεσμα να πετάει τα λεφτά του κυριολεκτικά στην τουαλέτα. Παίρνει καθένας ότι του λέει ο διπλανός του, με τυχαίες δοσολογίες και το αποτέλεσμα είναι μηδενικό ή και αρνητικό.
Σχετικά με την κρεατίνη. Για να απορροφηθεί η κρεατίνη πρέπει να υπάρχει έκκριση ινσουλίνης που σημαίνει κατανάλωση σακχάρων. Για κάθε γραμμάριο κρεατίνης πρέπει να καταναλώσεις περίπου 10 - 14 γραμμάρια σακχάρων. Επίσης πρέπει να καταναλώνεις ΠΟΛΥ νερό. Όσον αφορά τη δοσολογία. Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Από το πόση ποσότητα κρέατος καταναλώνεις, από το πόσα κιλά είσαι, από το αν θέλεις να κάνεις φόρτωμα ή όχι κλπ
Μια μέση ποσότητα χωρίς φόρτωμα είναι περίπου 0,02 - 0,04 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους.
Και βέβαια για να δεις αποτέλεσμα σε μυική μάζα τον πρώτο ρόλο παίζει η προπόνηση. Αν με την κατανάλωση κρεατίνης δεν ανέβεις σε κιλά ή επαναλήψεις απλά πετάς τα λεφτά σου.

ολοσωστος. και βασικα αν κανεις 5 γευματα και στα 3 τρως κοκκινο κρεας ειναι αχρηστη

trinitroduros

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αφού η καθαρή κρεατίνη είναι άγευστη
Η creapure που παιρνω τα τελευταια δυο χρονια από το φαρμακειο εχει γευση πικρη και κολλαει στα δοντια, τωρα αυτό που λεει ο φιλος παραπανω ειχα προσφτα διαβασει μια ερευνα του '10 από την αυστραλια ότι δεν είναι απαραιτητο το γλυκογονο. μονο ρολο παιζει το νερο γτ μεταβολιζεται εκει και μπορει να δημιουργησει πρόβλημα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η κρεατιν ειναι αγευστη κα το μεγαλυτερο ρολο το παιζει το νερο.Απλο.

ΚΑι μην μου στελενετε μηνηματα εδω να ρωτατε ασχετα.Θα περνετε τηνιδια απαντησ που παιρνετε παντα:ΚΑμια.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
:shit:τι λε ρε παιδι μου?? ποιος εισαι ρε embrance?  ο μιστερ γαμαω???   :shit:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αλλος ενα ςκοπρολαγνος εμφανιστηκε.τελεια.εχουν αποια φωλεια εδω περα προφανως.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εμπρανς για πε τι φαρμακο να παρω για μπρατσα σαν τον τυπα στο εξωφυλλο;
URL]]

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα
πιο παλιά έπαιρνα ρόφημα υδατανθράκων και ηλεκτρολικτών πριν την προπόνηση και κάποιες φορές και κατά την διάρκεια της.
έπαιρνα το zipvit zv1.
το έχω διακόψει από το καλοκαίρι που σταμάτησα και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις, τώρα που έχω αρχίσει να βρίσκω σιγά σιγά την φόρμα μου ξανά σκεφτόμουν να πάρω πάλι κάποιο συμπλήρωμα αυτής της κατηγορίας γιατί είχα δει αρκετά θετικά αποτελέσματα.
έχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσοχη στις μλκιες που παιρνετε. Μην σας εμφανισουν τιποτα καρδιακές αρρυθμιες και τρέχετε ολη τη νυχτα στα νοσοκομεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προσοχη στις μλκιες που παιρνετε. Μην σας εμφανισουν τιποτα καρδιακές αρρυθμιες και τρέχετε ολη τη νυχτα στα νοσοκομεια.
ή πανε να χεσουν και βγαλουν κανα νεφρο τυπε :S

trinitroduros

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
η κρεατιν ειναι αγευστη κα το μεγαλυτερο ρολο το παιζει το νερο.Απλο.

ΚΑι μην μου στελενετε μηνηματα εδω να ρωτατε ασχετα.Θα περνετε τηνιδια απαντησ που παιρνετε παντα:ΚΑμια.
Φιλε κανενας δεν ρωτάει εσενα συγκεκριμενα, η λεξη forum εχει καποιες ιδιότητες που μπορεις να τις ψαξεις. τωρα εάν εσυ ο ιδιος θεωρεις ότι πρεπει να απαντησεις, και τονιζω το πρεπει, τοτε αυτό μαλλον εχει να κανει με καποια ναρκισιστικη πτυχη του χαρακτήρα σου και καλο είναι να την αποβαλεις οσο είναι νωρις, διοτι αυτά τα πραγματα ελεγχονται από το εγκεφαλικο στελεχος (brain stem)το οποιο ελεγχει και το ανοσοποιητικο. Αρα οσο γερνας χειροτερεύεις, προς θεου όχι εσυ συγκεκριμενα, ολοι. Δευτερον κι'εμεις καναμε αρκετες προπονήσεις. Θυμαμαι πριν από αγωνιστικη καναμε δυο δυωρες. Κερδίσαμε, μικρες βεβαια, διακρισεις σε βαλκανιαδες, πανεπιστημιαδες κτλ, και αυτό μας βοηθησε στο να μπουμε σε καποια καλη σχολη στο πανεπιστημιο. Αλλο όμως το BB και άλλο ο αθλητισμος. γι'αυτο και εχουμε αποριες και ρωτάμε, οποιος εχει την καλοσυνη απανταει και οποιος όχι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απολυτε δυστυχως οι γυμναστες δεν εκαναν καλη δουλεια οσο ειμασταν στα σχολεια απλα εδιναν μια μπάλα εκει και σου ελεγαν παιξε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε δυστυχως οι γυμναστες δεν εκαναν καλη δουλεια οσο ειμασταν στα σχολεια απλα εδιναν μια μπάλα εκει και σου ελεγαν παιξε.
αυτος που ειχαμε εμεις αναβε τσιγαρια τυπε :grin:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε κανενας δεν ρωτάει εσενα συγκεκριμενα, η λεξη forum εχει καποιες ιδιότητες που μπορεις να τις ψαξεις. τωρα εάν εσυ ο ιδιος θεωρεις ότι πρεπει να απαντησεις, και τονιζω το πρεπει, τοτε αυτό μαλλον εχει να κανει με καποια ναρκισιστικη πτυχη του χαρακτήρα σου και καλο είναι να την αποβαλεις οσο είναι νωρις, διοτι αυτά τα πραγματα ελεγχονται από το εγκεφαλικο στελεχος (brain stem)το οποιο ελεγχει και το ανοσοποιητικο. Αρα οσο γερνας χειροτερεύεις, προς θεου όχι εσυ συγκεκριμενα, ολοι. Δευτερον κι'εμεις καναμε αρκετες προπονήσεις. Θυμαμαι πριν από αγωνιστικη καναμε δυο δυωρες. Κερδίσαμε, μικρες βεβαια, διακρισεις σε βαλκανιαδες, πανεπιστημιαδες κτλ, και αυτό μας βοηθησε στο να μπουμε σε καποια καλη σχολη στο πανεπιστημιο. Αλλο όμως το BB και άλλο ο αθλητισμος. γι'αυτο και εχουμε αποριες και ρωτάμε, οποιος εχει την καλοσυνη απανταει και οποιος όχι...
επειδη προφανως δεν ξερει ςνα διαβαζεις τι γραφω,και μαλλον παραμιλας,και καπου χανεις:ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕ ΜΗΝΗΜΑΤΑ.Τι ακριβως δεν ξερει ςνα διαβαζεις?Ουγκ?Αντε τωρα πηρες 3 λεξεις απο την βικιπαιδεια και εγινε ςεπιστημονας.Γραψε μας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
γατάκια
ενα εχω να σας πω...
ξεκινησα γυμναστηριο σε ενα απαξιωμενο παλιο σιδεραδικο τζο γουαιντερ :-*

Old-Man-Bodybuilding-Funny-Photos-and-Images.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μποντιμπιλντινγκ

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Συνημμένα

• 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 1 (3).jpg
    1 (3).jpg
    107,5 KB · Εμφανίσεις: 41

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
εχεις αυτογνωσια.βαλε τωρ αλλα 50 κενα ανα λεξη και σειρα που γραφεις.

οι αγαπες φευγουν,
η ομορφια χανεται,
τα λεφτα ξοδευονται,
τα χρονια περνανε,
η μαλακια που σε δερνει εκει!!
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!!
(τραβα να σε δει κανας ψυχιατρος αγορι μου!! εχεις προβληματα!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom