Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εχεις δίκιο....και με τις μουφες που παιζουν εξω δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα...
Φυσικα και δεν ξερεις.Εμενα μου λενε κατι πραγματα και τιμε ςπου μενω.Και λεω αυτος που σας τα δινει,τα εχει δοκιμασει.@@.Οταν καποιος πουλαει ενα προιον πχ μπισκοτα,και πουλαει 120 διαφορετικε ςμαρκες,μπορει να τα εχει δοκιμασιε ολα και να σου πει γευση?προφανως οχι.Λιγα και καλα,εγω ετσι δουλευω με εμενα και πελατες σε ολα τα θεματα9διατροφη,προγραμματα,θεραπειες σχεδιασμο κτλ)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικα και δεν ξερεις.Εμενα μου λενε κατι πραγματα και τιμε ςπου μενω.Και λεω αυτος που σας τα δινει,τα εχει δοκιμασει.@@.Οταν καποιος πουλαει ενα προιον πχ μπισκοτα,και πουλαει 120 διαφορετικε ςμαρκες,μπορει να τα εχει δοκιμασιε ολα και να σου πει γευση?προφανως οχι.Λιγα και καλα,εγω ετσι δουλευω με εμενα και πελατες σε ολα τα θεματα9διατροφη,προγραμματα,θεραπειες σχεδιασμο κτλ)

Εσύ τύπε είσαι επαγγελματίας! Πουλάς τις αναβολικές ουσίες μαζί με το πρόγραμμα χορήγησης και σε σωστές τιμές! :thumbsup:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι πουλαω και τι οχι δεν εχιε σημασια.Παντως σε εναν φιλο (πρισμενος απο τα 16..μεσα μεχρι τωρα)που ελεγα τι λιγα βγαζω γτ δεν θελω να γδερνω τον κοσμο,μου λεει μ@λακας εισαι.αχαχα

μπορει και να ειμαι.:Ρ

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω στειλε ικαι μερικους.Μου εστειλε ενας χθες.Στο πρωοτ μειλ λεει ονομα Κωστας.Στο δευτερο το Κωστας που ειχε γινει Χρηστος και το μειλ του αντιστοιχει σε μια Ελενη στο ΦΒ.Και με ρωταει αν παιρνω προμηθεια απο συμπληρωματα η οτιδηποτε πουλαω.Δηλαδη ο τυπος ειναι οτι ναναι,Σε φαησ ΣΔΟΕ.ενοειτε τον εστειλα.Τι αλλες ερωτησεις θ αμου κανουν?
αφου δεν ζητησε φορολογικη καλα ειμαι...

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εχω στειλε ικαι μερικους.Μου εστειλε ενας χθες.Στο πρωοτ μειλ λεει ονομα Κωστας.Στο δευτερο το Κωστας που ειχε γινει Χρηστος και το μειλ του αντιστοιχει σε μια Ελενη στο ΦΒ.Και με ρωταει αν παιρνω προμηθεια απο συμπληρωματα η οτιδηποτε πουλαω.Δηλαδη ο τυπος ειναι οτι ναναι,Σε φαησ ΣΔΟΕ.ενοειτε τον εστειλα.Τι αλλες ερωτησεις θ αμου κανουν?
να σε ρωτησω υπαρχει deca σε χαπι;
θελει pct;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει.Η γι ανα το θεσω αλλιως..ολα τα ενεσιμα μπορει ςνα τα φας.Σε χαπια.Απλ θες κατι γραμματια να φτασεις το 1/10 αποτεσματικοτητας και καθε μερα.Οποτε @@.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προσοχη στις μλκιες που παιρνετε. Μην σας εμφανισουν τιποτα καρδιακές αρρυθμιες και τρέχετε ολη τη νυχτα στα νοσοκομεια.

Υπαρχουν κι αλλες αρρυθμίες εκτός από καρδιακές;  :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Στο σάιτ δίνεις κάνα φράγκο για την διαφήμιση ή τον έχεις πιάσει κώτσο τον Αντί όπως ο  τύπος με το Νέτρα;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποιο σαι τνα δωσω για διαφησιμη?Δεν εχω διαφημισει ςπουθενα και σε κανεναν σαιτ αφου δεν διαφημιζω αμεσα κατι...

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
καμια καλη πρωτεινη φτηνη και πολλα κιλα ποια ειναι και κατω απο 35 ευρω

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πλησιασε την μυτη σου,και θα μαθεις.

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καμια καλη πρωτεινη φτηνη και πολλα κιλα ποια ειναι και κατω απο 35 ευρω

δεν υπαρχει απλα. ισχιει οτι και παντου. οτι πληρωνεις παιρνεις. μια καλη πρωτεινη καθαρη ξεκιναει απ τα 30 με35 ευρω το κιλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom