antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βοηθεια ρε κουφαλα
Επεισόδιο #12:Γέφυρες & TRT/HRT Μέρος 1ο
βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεε
σβηνω ρε φαλακρομουνηηηηηηηηηηηηηηη
βοηθεια ρε κουφαλα
Επεισόδιο #12:Γέφυρες & TRT/HRT Μέρος 1ο
Φυσικα και δεν ξερεις.Εμενα μου λενε κατι πραγματα και τιμε ςπου μενω.Και λεω αυτος που σας τα δινει,τα εχει δοκιμασει.@@.Οταν καποιος πουλαει ενα προιον πχ μπισκοτα,και πουλαει 120 διαφορετικε ςμαρκες,μπορει να τα εχει δοκιμασιε ολα και να σου πει γευση?προφανως οχι.Λιγα και καλα,εγω ετσι δουλευω με εμενα και πελατες σε ολα τα θεματα9διατροφη,προγραμματα,θεραπειες σχεδιασμο κτλ)Ναι εχεις δίκιο....και με τις μουφες που παιζουν εξω δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα...
σε γιατρο ρε πιθηκε.βοηθεια ρε κουφαλα
βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεε
σβηνω ρε φαλακρομουνηηηηηηηηηηηηηηη
.Ο αλλςο πεταξε βυζι και με εβριζε γτ δεν ανεφερα τιποτα σε ενα μου βιντεο.
Φυσικα και δεν ξερεις.Εμενα μου λενε κατι πραγματα και τιμε ςπου μενω.Και λεω αυτος που σας τα δινει,τα εχει δοκιμασει.@@.Οταν καποιος πουλαει ενα προιον πχ μπισκοτα,και πουλαει 120 διαφορετικε ςμαρκες,μπορει να τα εχει δοκιμασιε ολα και να σου πει γευση?προφανως οχι.Λιγα και καλα,εγω ετσι δουλευω με εμενα και πελατες σε ολα τα θεματα9διατροφη,προγραμματα,θεραπειες σχεδιασμο κτλ)
να σε ρωτησω υπαρχει deca σε χαπι;Εχω στειλε ικαι μερικους.Μου εστειλε ενας χθες.Στο πρωοτ μειλ λεει ονομα Κωστας.Στο δευτερο το Κωστας που ειχε γινει Χρηστος και το μειλ του αντιστοιχει σε μια Ελενη στο ΦΒ.Και με ρωταει αν παιρνω προμηθεια απο συμπληρωματα η οτιδηποτε πουλαω.Δηλαδη ο τυπος ειναι οτι ναναι,Σε φαησ ΣΔΟΕ.ενοειτε τον εστειλα.Τι αλλες ερωτησεις θ αμου κανουν?
αφου δεν ζητησε φορολογικη καλα ειμαι...
Προσοχη στις μλκιες που παιρνετε. Μην σας εμφανισουν τιποτα καρδιακές αρρυθμιες και τρέχετε ολη τη νυχτα στα νοσοκομεια.
Εχω στειλε ικαι μερικους.Μου εστειλε ενας χθες.Στο πρωοτ μειλ λεει ονομα Κωστας.Στο δευτερο το Κωστας που ειχε γινει Χρηστος και το μειλ του αντιστοιχει σε μια Ελενη στο ΦΒ.Και με ρωταει αν παιρνω προμηθεια απο συμπληρωματα η οτιδηποτε πουλαω.Δηλαδη ο τυπος ειναι οτι ναναι,Σε φαησ ΣΔΟΕ.ενοειτε τον εστειλα.Τι αλλες ερωτησεις θ αμου κανουν?
αφου δεν ζητησε φορολογικη καλα ειμαι...
Σε ποιο σαι τνα δωσω για διαφησιμη?Δεν εχω διαφημισει ςπουθενα και σε κανεναν σαιτ αφου δεν διαφημιζω αμεσα κατι...
φιλαρακο εκει που σφιγγεσαι στη φοτωγραφια κλανεις?
φιλαρακο εκει που σφιγγεσαι στη φοτωγραφια κλανεις?
καμια καλη πρωτεινη φτηνη και πολλα κιλα ποια ειναι και κατω απο 35 ευρω
καμια καλη πρωτεινη φτηνη και πολλα κιλα ποια ειναι και κατω απο 35 ευρω
θεοδωρε με εκεινο το blue-gene που μας προτεινεςπλησιασε την μυτη σου,και θα μαθεις.