Νέα

Γρήγορη απορία. Είναι λεσβία ή αναρχική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aaaaztek 84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.919
Πόντοι
6.236
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?
Γουστάρεις, όμως, ε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Θα παρέπεμπε σε λεσβία αν είχε μηχανή και αν είχε μαλλί σε άκυρο χρώμα όπως μωβ,πράσινο η μπλε...κατά τα άλλα απλώς βαρεμενη είναι.
Και εγώ ακούω ροκ αλλά κυκλοφορώ σαν άνθρωπος έξω και όχι σαν να πάτησα σε ναρκοπέδιο ,με σκισμένα τζην, και διάφορες άλλες σαχλαμάρες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Κομμουνιστρια ειναι τυπε. μπορεις να ξηγηθεις καπως ετσι

(m=ldpwiqacxtE_Ai)(mh=NACkPnDTyzCEZQUc)35701432b.gif

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
να τον προσέχεις τον παπαροτρίφτουλα, στήνει παγίδες :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα θυμώσει ο @Tony xx

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Kαλησπερα Φιλε μου...κανε το κλασσικο κολπο....βαλε ενα μαχαιρι και ενα ψαλιδι κοντα και πες της ταχα-ταχα μου οτι θελεις να κοψεις κατι....αν σου φερει το μαχαιρι.....ειναι πουτσου....αν σου φερει το ψαλιδι ειναι τσιβιτζιλου...και αν σου τα χωσει...θα παιχτει παιχνιδι....θα σε γουσταρει....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.533
Πόντοι
2.536
Εγώ πιστεύω ότι είναι σατανίστρια. Οι τρίχες στις μασχάλες σίγουρα παραπέμπουν στο μούσι του τράγου που συμβολίζει τον Διάβολο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Και να ειναι τι σε νοιαζει εσενα ρε μπαγλαμα;
Σε εργασιακό χώρο αν κυκλοφορεί με ακραία εμφάνιση δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήρθε για δουλειά αλλά για χαβαλε.Αν δεν θέλει να δίνει λαβή για τέτοιες σκέψεις να κυκλοφορεί ανάλογα.
Βέβαια αν δουλεύει σε τατουατζιδικο ,μια χαρά είναι.
Έχεις εργασθεί ;Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό που είπε ο νηματοθετης;Εκτός αν είσαι άεργος και δεν σε πολυνοιαζει και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το ρώτησε αυτό άρα Ο.Κ....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.559
Πόντοι
22.886
Αν έχει τρίχα στην μασχάλη τύπε φαντάσου τι θα γίνεται κάτω ...
Θάμνος καλλωπιστικος ...
Και τώρα με τις ζεστές είναι ότι πρέπει. Σκύψε να πάρεις τζούρα :2funny::2funny::2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297

Το έχω κάνει αυτό αλλά με ξυρισμένη υπέροχη μασχάλη.... :smitten:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν έχει τρίχα στην μασχάλη τύπε φαντάσου τι θα γίνεται κάτω ...
Θάμνος καλλωπιστικος ...
Και τώρα με τις ζεστές είναι ότι πρέπει. Σκύψε να πάρεις τζούρα :2funny::2funny::2funny:
Όπως την βρίσκει ο καθείς....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446

Από που προκύπτει ότι οι αναρχικοί είναι κομμουνιστές;
Καμιά σχέση...
Είναι μάλιστα εχθροί μεταξύ τους...
Απλώς υιοθετούν κομμουνιστική ορολογία(και δεν είναι οι μόνοι και η Χ.Α το κάνει για παράδειγμα).
Οι αναρχικοί είναι στενοί συγγενείς του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΚΚΕ (και καλά) Εσωτερικού) με την αμερικάνικη πολιτική ορθότητα για ιδεολογία...
Η "βάση" (σημερινών) των αναρχικών είναι στο Σιάτλ της Αμερικής...

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Οι αναρχικές συνήθως είναι λίγο από όλα μιας και ποιο απελευθερωμένες δεν το θεωρούν σπουδαίο και ένα πλακώμουνι που μπορεί σιγά σιγά να γίνει και λεσβία αλλά η πλειοψηφία των αναρχικων το έχει άνετα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Οι αναρχικές συνήθως είναι λίγο από όλα μιας και ποιο απελευθερωμένες δεν το θεωρούν σπουδαίο και ένα πλακώμουνι που μπορεί σιγά σιγά να γίνει και λεσβία αλλά η πλειοψηφία των αναρχικων το έχει άνετα
Εντός του κύκλου τους τα κάνουν αυτά...σιγά μην κάτσουν σε τύπο με γραβάτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom