Νέα

Γρήγορη απορία. Είναι λεσβία ή αναρχική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aaaaztek 84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Και εκτός από τα λεφτά έχουν αποδοχή εντός του κοινωνικού τους κύκλου...άρα γιατί να χάνουν χρόνο δουλεύοντας;Για τον κύκλο τους είναι ήρωες ,για την υπόλοιπη κοινωνία είναι απλα φυρα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
παλια γαμουσα μια που ειχε ο πατερας της φολκς βαγκεν ζετα ,φουλ σουφρα αυστηρα ,δεν ξερω αν μετραει?
Δεν την έβλεπες σοβαρά γιατι αλλιώς θα χτυπουσες και την μπροστινή της πόρτα...κατάλαβε ότι δεν θα την αποκαθιστούσες και σε χώρισε γιατί δεν έβλεπε μέλλον.
Έτσι έγινε;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Δεν την έβλεπες σοβαρά γιατι αλλιώς θα χτυπουσες και την μπροστινή της πόρτα...κατάλαβε ότι δεν θα την αποκαθιστούσες και σε χώρισε γιατί δεν έβλεπε μέλλον.
Έτσι έγινε;
οχι τυπε ,πιο απλη ειναι η εξηγηση...πουλησε ο μπαμπας της το ζετα και εμεινε μονο η σουφρα....εχασα καθε ενδιαφερον!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.756
Πόντοι
12.056

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.856
Πόντοι
6.236

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?
Θες να την γαμισεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλο ένα νήμα με απορίες δημοτικού....και μετά λένε ....δεν μπορώ να βρω γκόμενα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Θες να την γαμισεις?

Άλλο ένα νήμα με απορίες δημοτικού....και μετά λένε ....δεν μπορώ να βρω γκόμενα
Αν είναι νορμάλ εμφάνισης περιμένεις να του κάτσει αυτό το φρικιό;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Αν είναι νορμάλ εμφάνισης περιμένεις να του κάτσει αυτό το φρικιό;
Που να ξέρω τον τελευταίο καιρό β;ζουν κάτι νήματα με κάτι απορίες που η απάντηση είναι μια μόνο....τι βλακείες λέτε

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Από που προκύπτει ότι οι αναρχικοί είναι κομμουνιστές;
Καμιά σχέση...
Είναι μάλιστα εχθροί μεταξύ τους...
Απλώς υιοθετούν κομμουνιστική ορολογία(και δεν είναι οι μόνοι και η Χ.Α το κάνει για παράδειγμα).
Οι αναρχικοί είναι στενοί συγγενείς του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΚΚΕ (και καλά) Εσωτερικού) με την αμερικάνικη πολιτική ορθότητα για ιδεολογία...
Η "βάση" (σημερινών) των αναρχικών είναι στο Σιάτλ της Αμερικής...

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Μιας και το θέμα πήγε και εκεί. Ο νοών, νοείτω...

Συνημμένα

• anarhikos.jpg
    anarhikos.jpg
    262,6 KB · Εμφανίσεις: 49

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.722
Πόντοι
18.496
ωχου ρε μαγκες μεσανατολικο το κανατε,
το θεμα μας ειναι αμα ο συμπαικτης θα γαμησει το μωρο απο τη δουλεια ή οχι.

OP
OP
A

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Εννοείται θέλω να την φάω. Δεν ξέρω αν είναι λεσβια ακόμα.Δεν έχω άνεση και με άλλους συναδέλφους να μάθω εκεί γιατί είναι νέα καί δεν θέλω να εκτεθώ... εκεί έχει πολλούς ψιθύρους...

Τώρα εντωμεταξυ αυτή τη βδομάδα έβαψε το μαλλί γαλάζιο με χρυσό και ενώ ξυρισε τα πλαϊνά άφησε ένα χνούδι στις φαβορίτες.

Άλλες πληροφορίες ότι συχνά τραγουδάει Σαββόπουλο και πασχαλιδη. Επίσης πιάσαμε κουβέντα για κόμικ. Ναι διαβάζει τέτοια. Επίσης παίζει να είναι gamer καθώς φορούσε μπλούζα σονικ.

Όπως είπα σωματακι μια χαρά και φάτσα απλά η τρίχα είναι σαν του Νίκου Γκάλη.

Εννοείται για οτιδήποτε καινούριο θα ενημερώσω πως πάει

Edit για όσους την αποκαλούν φρικιό η εμένα αγαμητο. Παίδες καμία σχέση το βλέπω άπο την οπτική ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό με μια κλασσική ωραία η όχι γκόμενά. Είναι κάτι σαν ελφ

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Εννοείται θέλω να την φάω. Δεν ξέρω αν είναι λεσβια ακόμα.Δεν έχω άνεση και με άλλους συναδέλφους να μάθω εκεί γιατί είναι νέα καί δεν θέλω να εκτεθώ... εκεί έχει πολλούς ψιθύρους...

Τώρα εντωμεταξυ αυτή τη βδομάδα έβαψε το μαλλί γαλάζιο με χρυσό και ενώ ξυρισε τα πλαϊνά άφησε ένα χνούδι στις φαβορίτες.

Άλλες πληροφορίες ότι συχνά τραγουδάει Σαββόπουλο και πασχαλιδη. Επίσης πιάσαμε κουβέντα για κόμικ. Ναι διαβάζει τέτοια. Επίσης παίζει να είναι gamer καθώς φορούσε μπλούζα σονικ.

Όπως είπα σωματακι μια χαρά και φάτσα απλά η τρίχα είναι σαν του Νίκου Γκάλη.

Εννοείται για οτιδήποτε καινούριο θα ενημερώσω πως πάει

Edit για όσους την αποκαλούν φρικιό η εμένα αγαμητο. Παίδες καμία σχέση το βλέπω άπο την οπτική ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό με μια κλασσική ωραία η όχι γκόμενά. Είναι κάτι σαν ελφ
Φαβοριτα χνούδι σημαίνει λεσβία.

Διάβασε υπογραφή για να καταλάβεις γιατί ξέρω από αυτά.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Το έχω κάνει αυτό αλλά με ξυρισμένη υπέροχη μασχάλη.... :smitten:

Όπως την βρίσκει ο καθείς....
Τελείωσες τύπε;