μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε, αυτό με τις τρίχες σημαινει ότι γουστάρει κατουρημα.
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?
Σημαίνει ότι είναι πλούσια γιατί δεν ξοδεύει λεφτά σε ξυραφάκια ,κρέμες κτλ....Τυπε, αυτό με τις τρίχες σημαινει ότι γουστάρει κατουρημα.
Θα κάνει τυχερή μια γυναίκα με τα ίδια μυαλά και μετά θα υιοθετήσουν παιδί ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας για να το κάνουν λιγότερο ευαίσθητο....99% κατεστραμμενη απο τη κοινωνικη επιταγη η/και με αποντες/χωρισμενους γονεις
Μου εχει τυχει ιδια περιπτωση που στο πρωτο 10λεπτο του πρωτου ραντεβου μου AΠO MONH THΣ ελεγε για:
1. πατριαρχια
2. η κοινωνια κανει τα φυλα και οχι η βιολογια. το αγορι ειναι αγορι γιατι του βαζουμε μπλε μπλουζακι οταν ειναι μικρο
3. αξυριστη παντου, μασχαλες, ποδια. νιμου. Μου τα ειπε μονη της δε τα ειδα. feww
4. περιβαλλοντολογος πιστευε οτι απο μηνα σε μηνα θα ερχοταν η καταστροφη του πλανητη και ειχε μαζι της γυαλινα καλαμακια, παγουριια κλπ και εκανε φασαρια οταν της εβαλαν πλαστικο καλαμακι.
5. κατα δηλωση της δε εκανε ποτε πιπα σε αντρες γιατι δεν ειναι υπο.
Ολα αυτα μεσα σε ενα μισαωρο μαξ.
Στην μια ωρα ειχα φυγει γιατι "ετυχε κατι εκτακτο". Τουλαχιστον κερασε 3 ευρω καφε σαν μια γνησια συγχρονη σουφραζετα.
Της ευχομαι να παραμεινει παντα ετσι οπως ειναι και να μεινει εκτος της γενετικης δεξαμενης για παντα.
Προφανως.Προφανώς μέσω διαδικτύου τσιμπησες το εν λόγω κελεπουρι...περαστικά
Σκέφτηκες ότι υπήρχε περίπτωση να πέσεις σε φόλα η πηγές για την εμπειρία;Προφανως.
Στον εξω κοσμο οσμιζεσαι τη σαπιλα απο το απεναντι πεζοδρομιο
Τυπε, αυτό με τις τρίχες σημαινει ότι γουστάρει κατουρημα.
Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση. Δε το σκεφτομουν απλα πηγαινα.Σκέφτηκες ότι υπήρχε περίπτωση να πέσεις σε φόλα η πηγές για την εμπειρία;
Σκέτο χάσιμο....Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση. Δε το σκεφτομουν απλα πηγαινα.
Ηταν οι εποχες που εβγαινα με 5-10 την εβδομαδα απο τιντερ (1-2 ακομα και 3 τη μερα).
Χωρις να μιλαω πολυ η να σκαναρω με τι εχω να κανω.
Ειχαμε δωματιο που νοικιαζαμε με ενα αλλο παιδι κολωνακι και φορτωναμε κατευθειαν εκει.
Πολυς χρονος και ορεξη για σπαταλη.
Εγώ ήξερα μία Ζέτα με ωραία σούφρα αλλά αυτή δεν κέρναγεΤουλαχιστον κερασε 3 ευρω καφε σαν μια γνησια συγχρονη σουφραζετα.
παλια γαμουσα μια που ειχε ο πατερας της φολκς βαγκεν ζετα ,φουλ σουφρα αυστηρα ,δεν ξερω αν μετραει?Εγώ ήξερα μία Ζέτα με ωραία σούφρα αλλά αυτή δεν κέρναγε
ωραια,αρα αν βγαλουν κανα κουπονι γι αυτο με πιανει λογικα!Μετράει!
Καλο απογευμα Φιλε Odin.......να υποθεσω οτι θα.........πλακα μας κανεις τωρα ε? Αφου δεν εισαι "ειδικος" τι γραφεις?!?!?!
Σαφως κ δν προκειται να σου κανω μαθημα-αναλυση μιας ολοκληρης φιλοσοφιας-συστηματος μεσα σε 5 γραμμες κ μαλιστα εδω μεσα! Διαβασε !
H πλάκα είναι ότι οι παλιοί κομμουνιστές δεν ενέκριναν τα σκληρά και ροκ μουσικα ακούσματα διότι ήταν επιρροές από τον κόσμο του εχθρού....Τύπε μάλλον στην ΚΝΕ είναι γραμμένη η κοπέλα
Αυτοί έχουν αρκετά λεφτά...μαλακες είναι να δουλεύουν;καλό για κυριακάτικο.
Παίκτη, οι αναρχικοί δύσκολο να δουλεύουν σε εταιρεία. Εκτός αν είναι αναρχικοί Παρασκευή βράδυ - Κυριακή απόγευμα. Ο αναρχικος ,αν είναι πιστός στην ιδεολογια του, είναι εναντίον του καπιταλισμού και της μισθωτής εργασίας υπέρ ενός ταξικά ανώτερου αφεντικού.
Για το αν είναι λεσβία: Αν έρχεται απεριποίητη σε περιβάλλον που δουλεύουν άντρες ,είναι πιθανόν. Βάλε μια μπλούζα K.D. Lang και δες αν θα κερδίσεις τη συμπάθειά της.