Νέα

Γρήγορη απορία. Είναι λεσβία ή αναρχική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aaaaztek 84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Καλησπέρα παίδες ήρθε σήμερα στη δουλειά μια νέα κοπέλα. Εμφάνιση οκ και πιο συγκεκριμένα με ένα στυλ ροκ/ταττοο σκουλαρίκια /και μια δόση αναρχογκοθικ. Είχε αρκετά ταττοο σε πολλά σημεία του σώματος κάποια ήταν γινκ καλό κακό και διάφορα σχέδια από Πόκεμον έως ένα που ήταν 2 κοριτσάκια πιασμένα χέρι χέρι. Το αποκορύφωμα ότι οι μασχάλες της είχαν φουλ τρίχες (το σκέφτομαι και μου έρχεται αναγούλα). Τι σημαίνει αυτό με τις τρίχες είναι κάποιο είδους άποψη γαλλικής προέλευσης η είναι λεσβιακο στοιχείο?

99% κατεστραμμενη απο τη κοινωνικη επιταγη η/και με αποντες/χωρισμενους γονεις

Μου εχει τυχει ιδια περιπτωση που στο πρωτο 10λεπτο του πρωτου ραντεβου μου AΠO MONH THΣ ελεγε για:

1. πατριαρχια
2. η κοινωνια κανει τα φυλα και οχι η βιολογια. το αγορι ειναι αγορι γιατι του βαζουμε μπλε μπλουζακι οταν ειναι μικρο :jerking:
3. αξυριστη παντου, μασχαλες, ποδια. νιμου. Μου τα ειπε μονη της δε τα ειδα. feww
4. περιβαλλοντολογος πιστευε οτι απο μηνα σε μηνα θα ερχοταν η καταστροφη του πλανητη και ειχε μαζι της γυαλινα καλαμακια, παγουριια κλπ και εκανε φασαρια οταν της εβαλαν πλαστικο καλαμακι.
5. κατα δηλωση της δε εκανε ποτε πιπα σε αντρες γιατι δεν ειναι υπο.

Ολα αυτα μεσα σε ενα μισαωρο μαξ.
Στην μια ωρα ειχα φυγει γιατι "ετυχε κατι εκτακτο". Τουλαχιστον κερασε 3 ευρω καφε σαν μια γνησια συγχρονη σουφραζετα. :jerking:

Της ευχομαι να παραμεινει παντα ετσι οπως ειναι και να μεινει εκτος της γενετικης δεξαμενης για παντα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
μην κοιτάς το θέμα μονόπλευρα, είναι μια ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΛΕΣΒΙΑ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
99% κατεστραμμενη απο τη κοινωνικη επιταγη η/και με αποντες/χωρισμενους γονεις

Μου εχει τυχει ιδια περιπτωση που στο πρωτο 10λεπτο του πρωτου ραντεβου μου AΠO MONH THΣ ελεγε για:

1. πατριαρχια
2. η κοινωνια κανει τα φυλα και οχι η βιολογια. το αγορι ειναι αγορι γιατι του βαζουμε μπλε μπλουζακι οταν ειναι μικρο :jerking:
3. αξυριστη παντου, μασχαλες, ποδια. νιμου. Μου τα ειπε μονη της δε τα ειδα. feww
4. περιβαλλοντολογος πιστευε οτι απο μηνα σε μηνα θα ερχοταν η καταστροφη του πλανητη και ειχε μαζι της γυαλινα καλαμακια, παγουριια κλπ και εκανε φασαρια οταν της εβαλαν πλαστικο καλαμακι.
5. κατα δηλωση της δε εκανε ποτε πιπα σε αντρες γιατι δεν ειναι υπο.

Ολα αυτα μεσα σε ενα μισαωρο μαξ.
Στην μια ωρα ειχα φυγει γιατι "ετυχε κατι εκτακτο". Τουλαχιστον κερασε 3 ευρω καφε σαν μια γνησια συγχρονη σουφραζετα. :jerking:

Της ευχομαι να παραμεινει παντα ετσι οπως ειναι και να μεινει εκτος της γενετικης δεξαμενης για παντα.
Θα κάνει τυχερή μια γυναίκα με τα ίδια μυαλά και μετά θα υιοθετήσουν παιδί ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας για να το κάνουν λιγότερο ευαίσθητο....
Προφανώς μέσω διαδικτύου τσιμπησες το εν λόγω κελεπουρι...περαστικά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ απολύτως με την πρώτη σου παράγραφο....αυτά γίνονται ναυάγια από την κούνια τους.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.660
Πόντοι
8.346
Τώρα δε θέλω να ρωτήσω πως ειδες την μασχάλη της ή γιατί ήρθε με αμανικο στην δουλειά.. εζεχνε κιολας τυπε? Αν ναι να της κρεμασετε εκείνο το έλατο που βάζαμε στα αμάξια παλια

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.660
Πόντοι
8.346
Τυπε, αυτό με τις τρίχες σημαινει ότι γουστάρει κατουρημα.
Truth GIF

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Σκέφτηκες ότι υπήρχε περίπτωση να πέσεις σε φόλα η πηγές για την εμπειρία;
Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση. Δε το σκεφτομουν απλα πηγαινα.
Ηταν οι εποχες που εβγαινα με 5-10 την εβδομαδα απο τιντερ (1-2 ακομα και 3 τη μερα).
Χωρις να μιλαω πολυ η να σκαναρω με τι εχω να κανω.
Ειχαμε δωματιο που νοικιαζαμε με ενα αλλο παιδι κολωνακι και φορτωναμε κατευθειαν εκει.
Πολυς χρονος και ορεξη για σπαταλη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση. Δε το σκεφτομουν απλα πηγαινα.
Ηταν οι εποχες που εβγαινα με 5-10 την εβδομαδα απο τιντερ (1-2 ακομα και 3 τη μερα).
Χωρις να μιλαω πολυ η να σκαναρω με τι εχω να κανω.
Ειχαμε δωματιο που νοικιαζαμε με ενα αλλο παιδι κολωνακι και φορτωναμε κατευθειαν εκει.
Πολυς χρονος και ορεξη για σπαταλη.
Σκέτο χάσιμο....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
καλό για κυριακάτικο.

Παίκτη, οι αναρχικοί δύσκολο να δουλεύουν σε εταιρεία. Εκτός αν είναι αναρχικοί Παρασκευή βράδυ - Κυριακή απόγευμα. Ο αναρχικος ,αν είναι πιστός στην ιδεολογια του, είναι εναντίον του καπιταλισμού και της μισθωτής εργασίας υπέρ ενός ταξικά ανώτερου αφεντικού.

Για το αν είναι λεσβία: Αν έρχεται απεριποίητη σε περιβάλλον που δουλεύουν άντρες ,είναι πιθανόν. Βάλε μια μπλούζα K.D. Lang και δες αν θα κερδίσεις τη συμπάθειά της.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Εγώ ήξερα μία Ζέτα με ωραία σούφρα αλλά αυτή δεν κέρναγε :confused:
παλια γαμουσα μια που ειχε ο πατερας της φολκς βαγκεν ζετα ,φουλ σουφρα αυστηρα ,δεν ξερω αν μετραει?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μετράει!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
...πλακα μας κανεις τωρα ε? Αφου δεν εισαι "ειδικος" τι γραφεις?!?!?!
Σαφως κ δν προκειται να σου κανω μαθημα-αναλυση μιας ολοκληρης φιλοσοφιας-συστηματος μεσα σε 5 γραμμες κ μαλιστα εδω μεσα! Διαβασε !
Καλο απογευμα Φιλε Odin.......να υποθεσω οτι θα......

Συνημμένα

• 6aaead0b5b7ad4762f48f5fe200cb478.jpg
    6aaead0b5b7ad4762f48f5fe200cb478.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Τύπε μάλλον στην ΚΝΕ είναι γραμμένη η κοπέλα
H πλάκα είναι ότι οι παλιοί κομμουνιστές δεν ενέκριναν τα σκληρά και ροκ μουσικα ακούσματα διότι ήταν επιρροές από τον κόσμο του εχθρού....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
καλό για κυριακάτικο.

Παίκτη, οι αναρχικοί δύσκολο να δουλεύουν σε εταιρεία. Εκτός αν είναι αναρχικοί Παρασκευή βράδυ - Κυριακή απόγευμα. Ο αναρχικος ,αν είναι πιστός στην ιδεολογια του, είναι εναντίον του καπιταλισμού και της μισθωτής εργασίας υπέρ ενός ταξικά ανώτερου αφεντικού.

Για το αν είναι λεσβία: Αν έρχεται απεριποίητη σε περιβάλλον που δουλεύουν άντρες ,είναι πιθανόν. Βάλε μια μπλούζα K.D. Lang και δες αν θα κερδίσεις τη συμπάθειά της.
Αυτοί έχουν αρκετά λεφτά...μαλακες είναι να δουλεύουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom