KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.800
- Πόντοι
- 6.166
Τρέλα έχουμε αχαχαχαχ. ΚαλημεραΜας αρέσει πολύ που έχετε όρεξη και φαντασία καλημεραααααααα
Τρέλα έχουμε αχαχαχαχ. ΚαλημεραΜας αρέσει πολύ που έχετε όρεξη και φαντασία καλημεραααααααα
Τρέλα έχουμε αχαχαχαχ. Καλημερα
Ε ναι αφού έχω τρελάνει όλους τους ψυχιάτρους. ΚαλημέραΤό παραδέχεσαι, ἔ; Καλημέρα!
Μα ειναι ερωτηση αυτη τωρα? Ποιος νοημων πορνος θα ηθελε να πλερωσει παρα να γαμησει τζαμπα?Καλημέρα!! Νέα βίντεο προστέθηκαν!!
Θα θέλατε μια προσφορά για όλες τις κοπέλες? Η FREE Fuck ? Τι προτείνετε?
Αν το καλοσκεφτεις τα χρηματα που θα κερδιζεις απο την προσφορα ειναι σαν να εχεις γαμησει τσαμπα .Γιατι αν εχει συχνα προσφορες φασουλι το φασουλι βγηκε ενα γαμησι δωρεαν. Επισης βγαινουν κερδισμενα ολα τα μελη .Μα ειναι ερωτηση αυτη τωρα? Ποιος νοημων πορνος θα ηθελε να πλερωσει παρα να γαμησει τζαμπα?
Δωσε κριτικη για το γραφειο που εφαγες την φολα να σωζεις κοσμοΛοιπόν, επειδή δεν είχα χρόνο να γράψω κριτική για το free fuck που είχα κερδίσει.. οφείλω να ομολογήσω, επειδή έχω φάει πολλές φόλες τελευταία... η πιο πρόσφατη σήμερα.. ότι η KARINA είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ! Και μαλακια έκανα πάλι σήμερα που έκλεισα από άλλο γραφείο αμφιλεγομενης ποιότητας κοπέλα κ δεν έκλεισα παλι την Karina..Μουτζωστε με ελεύθερα!
Δεν έχει να κάνει με το γραφείο, με τις επιλογές μου όσον αφορά τις κοπέλες έχει να κάνει.. το γραφείο άψογο..Δωσε κριτικη για το γραφειο που εφαγες την φολα να σωζεις κοσμο
Σωστά λάθος λεκτική διατύπωση δώσε πληροφορίες για την φολαΔεν έχει να κάνει με το γραφείο, με τις επιλογές μου όσον αφορά τις κοπέλες έχει να κάνει.. το γραφείο άψογο..