Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Όλο κάπου το χώνεις εσύ .....Εχθες που μπορούσα δεν μπορούσε το κορίτσι.. εχω κρεμάσει σκόρδα στο πουλί μου μην μου το ματιάσετε ρε!
Όλο κάπου το χώνεις εσύ .....Εχθες που μπορούσα δεν μπορούσε το κορίτσι.. εχω κρεμάσει σκόρδα στο πουλί μου μην μου το ματιάσετε ρε!
Γραψε και καμια κριτικη δωρακι πηρες να ευχαριστησεις το γραφειοΣας ευχαριστώ πολύ!!!!
Αφου δεν βρέθηκα με το κορίτσι ακόμα.. να γράψω εκ των προτέρων? Ρε θα με κάψετε εντελώς εσείς εδώ μέσα!!Γραψε και καμια κριτικη δωρακι πηρες να ευχαριστησεις το γραφειο
Πάρε τηλέφωνο να πας ΤΩΡΑ!Αφου δεν βρέθηκα με το κορίτσι ακόμα.. να γράψω εκ των προτέρων? Ρε θα με κάψετε εντελώς εσείς εδώ μέσα!!
Αργεις φιλε ο κοσμος περιμενει ενημερωσηΑφου δεν βρέθηκα με το κορίτσι ακόμα.. να γράψω εκ των προτέρων? Ρε θα με κάψετε εντελώς εσείς εδώ μέσα!!
Εχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα τικ τοκ τικ τοκ στο πουλί μου... ρε ηρεμήστε.. πηγαίνετε δώστε 150 να την συναντήσετε να ξέρω κ εγω τι να περιμένω!!!Αργεις φιλε ο κοσμος περιμενει ενημερωση
Τυπε δεν κατάλαβες γιατί στο γραπτό πάντα υπάρχει η διαφορά από τον προφορικό.Αυτο που γράφω όταν πας με το καλό να γράψεις γιατί αρκετοί δεν γράφουν .Με νοας.Αφου δεν βρέθηκα με το κορίτσι ακόμα.. να γράψω εκ των προτέρων? Ρε θα με κάψετε εντελώς εσείς εδώ μέσα!!
Τωρα σε εννόησα!Τυπε δεν κατάλαβες γιατί στο γραπτό πάντα υπάρχει η διαφορά από τον προφορικό.Αυτο που γράφω όταν πας με το καλό να γράψεις γιατί αρκετοί δεν γράφουν .Με νοας.
Φιλε εσυ εισαι πιο safe, δωρεαν κασκαντερ εισαι , και φολα να φας δεν θα χεις απωλεια χρηματωνΕχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα τικ τοκ τικ τοκ στο πουλί μου... ρε ηρεμήστε.. πηγαίνετε δώστε 150 να την συναντήσετε να ξέρω κ εγω τι να περιμένω!!!
Θα έχω απώλεια χρόνου κ ως γνωστόν, ο χρόνος ειναι χρήμα!Φιλε εσυ εισαι πιο safe, δωρεαν κασκαντερ εισαι , και φολα να φας δεν θα χεις απωλεια χρηματων
Εχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα τικ τοκ τικ τοκ στο πουλί μου... ρε ηρεμήστε.. πηγαίνετε δώστε 150 να την συναντήσετε να ξέρω κ εγω τι να περιμένω!!!
μπράβο στο γραφείο που άκουσε την συμβουλή μου και ανανέωσε τις φωτό της Καρίνας!
εγώ την έχω κρατημένη στην μνήμη μου κάπως έτσι... σκέτη καύλα...
Πολύ σπέσιαλ !!!