Ηρακλης Πατερας
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω λεω 2500 διοτι αν και δεν ειμαι ασχημος,ειμαι παντρεμενος και θελω ξεκαθαρα πραγματα.
Αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι τη διωχνειs,αλλα μετα το δηλητηριο ειναι το θεμα...Μην μπεις στο τρυπακι ... διοτι αν μπεις ....
την επομενη φορα που θα της πεις κουκλα μου φερε μου σε παρακαλω τα χαρτια από τον εκτυπωτή ....
θα σου απαντησει "τραβα παρ΄τα μονος σου" και θα συνεχισει να λιμαρει τα νυχια της...
οπωs λεει η παροιμια ''οσα ξερει ο νοικοκυρηs δεν τα ξερει ο κοσμοs ολοs''Εγω λεω 2500 διοτι αν και δεν ειμαι ασχημος,ειμαι παντρεμενος και θελω ξεκαθαρα πραγματα.
αν δεν την θες ενημρωσε να την προσλαβουμε στην εταιρεια που ειμαι .φιλε μου δεν ειναι πολλα;;εγω πριν μερικουs μηνεs πηρα μια κοπελα για το γραφειο μου,να σηκωνει τα τηλ κ να κραταει τα ραντεβου,ωs 4ωρη δηλ 350e καθαρα.
Ειναι 26χρ,αρκετα ομορφη κ χαμογελαστη,με πτυχιο αει κ μενει με τουs γονειs.
Αρκετα συχνα ντυνεται τολμηρα,εχει κ ωραια κινηση γιατι εχει παει μπαλλετο.
Δεν εχω κανει κατι μαζι τηs περα απο το να τηs κανω κανενα κοπλιμαν-σποντα για το ντυσιμο τηs καμοια φορα κ αυτο γιατι δεν θελω να εκμεταλευτω τη θεση μου.
Ομωs τωρα τελευταια εχει αρχισει εκεινη να μου λεει κ να υπονοει οτι τηs αρεσει πολυ που δουλευει μαζι μου κ ποσο πολυ θα ηθελε να ερχεται 8ωρο κ οτι θα εκανε τα παντα κ τετοια πολλα,με κουνηματα κ λικνισματα.
Ανοιξα μια φορα συζητηση οτι θα το σκεφτω κ οτι τα χρηματα λογω κ τηs καταστασηs θα ειναι περιπου στα 650-700 κ πεταξε απο τη χαρα τηs τονιζονταs μου οτι αν το αποφασισω θα κανει οτι θελω.
Μη νομιζειs οτι ειμαι κανεναs μοντερνοs κουκλοs,εχω παραπανω κιλα,ειμαι αρκετα χρονια μεγαλυτεροs κ εκεινη κουκλα.
Δεν εχω αποφασισει ακομα θα δουμε....
Αν η γραμματέας παίρνει 2500€ , τα στελέχη πόσα παίρνουν; υπάρχουν τέτοιες εταιρίες ακόμη;....δεν μιλάω για πολυεθνικές....Ναι ο μισθος ειναι 2500€
Αν η γραμματέας παίρνει 2500€ , τα στελέχη πόσα παίρνουν;
να έρχομαι κ γώ για κανα part-time να βγάζω τπτ εξτρα?
Δεν βαζεις καμια φωτο με τα προσόντα σου;Μπορεί να βρεθει κανενας θεριακλής και για εσένα!!!τετοια δεν θελω.. την αλλη παντως την κανω κ εθελοντικα ;)
Altaiar 88 ειστε γυναικα;
Ακριβώς,μην κρίνεις απο το περιτύλιγμα .Σημασια εχει πως νιωθει τυπε. :S :S :S
Ακριβώς,μην κρίνεις απο το περιτύλιγμα .
Και απο την τσουτσου!!!!