johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Με τόσα τύπε σου κάθομαι κι εγώ2000+ικα ειναι καλα;
Με τόσα τύπε σου κάθομαι κι εγώ2000+ικα ειναι καλα;
δε θα βαλεις ονοματεπωνυμο ρε τυπε ουτε το τηλεφωνο σουΑν βαλω αγγελια θα με κραξουν
Κι εγώ,έχεις μπόλικες επιλογέςΜε τόσα τύπε σου κάθομαι κι εγώ
τυπε καλα κοριτσια εχει στη ναξοΕντοςγραφειου να ειναι ξεκωλο και εκτος καθως πρεπει, να μην βγει καμια βρωμα στην περιοχη.
τυπε αυτους τους 2 μηνες ομως θα σε λυσσαξει στην πιπακαλη φαση...
Πιανεις δουλεια στον τυπο με 2000 κανα δυο μηνες, μετα του τραβας μια μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση και γινεσαι...
Να μην εχω μουνι ρε πουστη μου :'(
Ποσα να ριχνει ο τυπος στο 8ωρο και σε εργασιμες ωρες;τυπε αυτους τους 2 μηνες ομως θα σε λυσσαξει στην πιπα
Κι εσύ τον έχει για λαλάκα τον τύπο τώρα έτσι; (Αν μιλάει σοβαρά) της έχει ετοιμάσει την παραίτηση υπογεγραμένη από την πρώτη μέρα πρόσληψης, κλειδωμένη στο γραφείο και με αυτό που λες εσύ να γράφει μέσα στο χαρτί. ότι δεν δέχτηκε καμία σεξουαλική παρενόχληση.καλη φαση...
Πιανεις δουλεια στον τυπο με 2000 κανα δυο μηνες, μετα του τραβας μια μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση και γινεσαι...
Να μην εχω μουνι ρε πουστη μου :'(
Ναι αλλά εδώ τίθεται μέγα ζήτημα. Αν είναι κομοδίνο η τύπισα και πάει να τη διώξει με τη μία και του βαρέσει τη μήνυση, θα την πληρώσει χρυσή και θα χει φάει και τη φόλα.τυπε αυτους τους 2 μηνες ομως θα σε λυσσαξει στην πιπα
υπεροριες και εκτος εδρας ποσα θα δινεις τυπε;Μαλακιες, δεν θα φερθω στηνκοπελα ασχημα, αν κατσει θα περναμε και οι 2 καλα και εκτος γραφειου ο καθενας τη ζωη του