Νέα

Γουστάρω την κολλητή της γυναίκας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steve(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

steve(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ,
δυστυχώς εδω και αρκετο καιρο γουσταρω πολυ μια απο τις κολλητες της μελλουσας γυναικας μου ,
οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολο να την προσεγγισω γιατι φοβαμαι μην παει και τις μιλησει και
γινει χαμος μεταξυ μας,Καποια υπονοουμενα μετα αιωρουνται στην ατμοσφαιρα και αυτη σχεδον
παντα ανταποκρινεται.Δεν θελω να κανω κατι σοβαρο μαζι της και να χαλασω οτι εχω θελω απλα
να την ....μησω ,δυσκολο ομως................
Οποιος εχει την εμπειρια η και αποψη περι του θεματος ειναι ευπροσδεκτος

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κι αφού γουστάρεις γιατί πας να παντρευτείς; Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημά σου.

Επισκέπτης
Αν είναι ελεύθερη , μην μπλέξεις κατά τη γνώμη μου. Αν όμως έχει πιο "σοβαρή" σχέση από σένα μπορείς να φας κυριλέ. Δηλαδή αν είσαι λογοδοσμένος και είναι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη, ή αν είσαι αρραβωνιασμένος και είναι παντρεμένη ή αν είσαι νιόπαντρος κι αυτή παντρεμένη με παιδί ή τέλος αν απλά έχεις σχέση κι αυτή είναι αρραβωνιασμένη κτλ.

Εννοείται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις ότι η σχέση σου είναι σοβαρή, δεν πρόκειται με τίποτε να τη χαλάσεις, αλλά νοιώθεις και μια ισχυρότατη έλξη για την άλλη (κοινώς θες απλά να της τον βάλεις).

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον θα μπλέξεις άσχημα αν προχωρήσεις.
Πίστεψε με, θα βάλεις άσχημους μπελάδες στο κεφάλι σου

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
χωρια παλικαρια μου
που μπορει να ειναι και στυμενο απο τη δικια του

λεμε τωρα
οποτε πολυ προσοχη

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Είσαι σίγουρος ότι αυτή ανταποκρίνεται και εσύ δεν είσαι αυτός που παρεξηγεί τα δικά της υπονοούμενα? Η γυναίκα σου τι θα έλεγε?  Γιατί δεν κάνεις γενική συζήτηση και αδιάφορη όταν θα είστε και οι τρείς μαζί να δείς τις αντιδράσεις? Για φαντάσου να τις πάρεις και τις δύο μαζί?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους ,
δυστυχώς εδω και αρκετο καιρο γουσταρω πολυ μια απο τις κολλητες της μελλουσας γυναικας μου ,
οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολο να την προσεγγισω γιατι φοβαμαι μην παει και τις μιλησει και
γινει χαμος μεταξυ μας,Καποια υπονοουμενα μετα αιωρουνται στην ατμοσφαιρα και αυτη σχεδον
παντα ανταποκρινεται.Δεν θελω να κανω κατι σοβαρο μαζι της και να χαλασω οτι εχω θελω απλα

Εμπλεξες μεγαλε,προσεχε αυτο που λες, οτι πετας υπονοουμενα και αυτη ανταποκρινεται!! μην τα παιρνεις παντα τις μετροιτης αυτα.Σχεδον παντα οι γυναικες μπορει να θελουν να κανουν πλακα ακομα και μεταξυ τους ιδιως αν μπροστα στα υπονοουμενα ειναι και η γυναικα σου τοτε μαλλον μην δωσεις βαση. Απο κει και περα θα σου πω το εξης: προσεγγισε την οταν θα εισαστε οι δυο σας,οχι απαραιτητα με πονηρο σκοπο,ξεκινα δηλαδη μια συζητηση για το αν εχει σχεση,πως περναει αυτο τον καιρο κλπ. Πετα της και κανενα οτι τωρα πριν παντρευτεις θελεις να δοκιμασεις διαφορα πραγματα και καλα για να μην σου μεινει απωθημενο για μετα κλπ κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν την δεις να στραβωνει,να σοβαρευει επικινδυνα και γενικα να τηρει πολυ επιφυλακτικη σταση ριχτο στην πλακα για να μην καρφωθεις.
Γενικος κανονας :Μην εισαι πολυ ευθυς,περισσοτερο κανε ενα παιχνιδι μαζι της αν κατσει....εκατσε αλλιως τι να κανουμε,δεν θα πεθανουμε κι ολας.

Επισκέπτης
Steve, γιατι κανεις τα ευκολα δυσκολα ?

Για να λες αυτα που λες, απλα δεν εισαι ερωτευμενος με την μελλουσα γυναικα σου...

Σημερα ειναι η φιλη της, αυριο θα ειναι καποια αλλη...

Οποτε, απλα διακοπτεις με την μελλουσα Τ Ω Ρ Α ..!!!!!

OP
OP
S

steve(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
οντως μπορει να παρεξηγω εγω αυτα που λεει και αυτη να μην γουσταρει καθολου
γενικα το στυλ της ειναι αρκετα free και δεν εχει προβλημα να κανει την οποιαδηποτε συζητηση
εννοειται οτι γουσταρω τρελα να παρω και τις 2 μαζι ,ξερει κανεις απο εσας τον τροπο να τις πεισω και τις 2 ?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδες οπα μην τα σοβαρευουμε τοσο πολυ"Δεν εισαι ερωτευμενος με την μελλουσα γυναικα σου","Μην παντρευεσαι"
ο ανθρωπος εχει ενα αποθυμενο η στο κατω κατω θελει να κανει μια ξεπετα, αυτο ειναι ασχετο με την γυναικα του.
Δηλαδη αν πηγαινε σε ενα μπουρδελο να γαμησει δεν θα ηταν ερωτευμενος με την γυναικα του?
Απο κει και περα συμφωνουμε ολοι βλεπω οτι τα υπονοουμενα που πεταει και η αλλη ανταποκρινεται, δεν ειναι και σοβαρος λογος για να κανει κατι.

OP
OP
S

steve(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πολυ σωστα τα λεει ο φιλος kosfra ,απλα γουσταρω να παω μαζι της ουτε τιποτα παραπανω ουτε τιποτα το λιγοτερο
ειμαι μια χαρα με την κοπελα και θελω να παντρευτουμε
τα υπονοουμενα οπως καταλαβαινετε ειναι ενας τροπος για να αρχισεις ,δυστυχως δεν μπορω να της τηλεφωνησω και να της πω να βγω οι 2 μας ,αν θελω να βγω μαζι της και με την κοπελα μου και με αλλους αυτο γινεται αρκετα συχνα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ψήσε τη δικιά σου να την καλέσει για τρίο.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Και αν το μάθει η κοπέλα σου? Την ξέρεις καλά? Πώς θα αντιδράσει? Και αν σε δοκιμάζει με την καλυτερή της φίλη? Για φαντάσου λίγο και το ανάποδο. Να έχεις εσύ ένα φίλο και η κοπέλα σου να θέλει να κάνει μια ξεπέτα μαζί του! Πώς θα σου φαινόταν το θέμα?

OP
OP
S

steve(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι και αυτο που φανταζομουν ,οτι δηλαδη δεν πρεπει να κανω τιποτα και να καθησω ησυχος :headbang:

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους ,

Δεν το συνηθιζω, αλλα θα είμαι εξαιρετικά (έως εξοργιστικά) απλο'ι'κός.

Πές ευθέως στη κολλητη ότι θές να τη γαμησεις. Τρελλά όμως. Και πιστευτά. Τρία τινά θα συμβούν. Ή θα τη γαμήσεις (30% πιθανότητα), ή θα εκπλαγεί, θα αρνηθεί, και θα το κανει γαργαρα (30% πιθανότητα) ή θα σου ρίξει ένα χαστούκι και θα το πεί στη νύφη, όπότε πάει ο γάμος (40%).

ʼν η νύφη βεβαια έχει τρελή προίκα, μην τολμήσεις να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω. Θα γαμήσεις μετα γάμου, πολυ καλύτερες.

Αν είναι με το βρακί της, στα αρχίδια σου, πέστηνε στην κολλητη και ο Θός βοηθός. ʼφρεγγες, θα βρεις δεκάδες άλλες!

ΥΓ. Συνηθως χρεώνω για το consulting αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση. :2funny:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
αν θες δωσε τη γυναικα σου να τη γαμησω και συ παρε την αλλη...

OP
OP
S

steve(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλη η αποψη σου δεν θα ελεγα ομως οτι εχει ουτε λιγα ουτε πολλα ,καπου στη μεση ειναι απο πλευρα προικας η δικια μου
παντως σε 10 μερες θα φυγει για ενα σκ και τοτε θα ειμαι μονος μου και μονο που το σκεφτομαι παω να τρελλαθω

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον καυλιαρη σε εκεινο το σκ μπορω να γαμησω τη γυναικα σου ανετε...θελεις?αν ναι στειλε πριβε τηλεφωνο και θα την ξεκκολιασω....

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
δε νομίζω να ψήνεται για τρίο....
αστειάκια για λεσβιακό όμως πιστεύω πως μπορείς να ρίξεις αβέρτα....
κάπως μπορείς να το φέρεις για να "ζεστάνεις" τα υπονοούμενα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom