Νέα

γουσταρω με την δικια μου επισκεψη σε μαγαζι με gloryhall

• Μέλος που άνοιξε το νήμα visis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε κανε κατι πιο απλο,βρες τους μια μεσοτοιχια   :grin:
Μεσοτοιχια τυπε το σκεφτηκα,αλλα αν αρχιζει και φωναζει η τυπισα,δεν θα εχει καλη ηχομονωση,και φοβαμαι μην μας ακουσει ο legolas η ο ippotιs και μετα θα εχουμε αλλα ντραβαλα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.775
Πόντοι
3.656
Μεσοτοιχια τυπε το σκεφτηκα,αλλα αν αρχιζει και φωναζει η τυπισα,δεν θα εχει καλη ηχομονωση,και φοβαμαι μην μας ακουσει ο legolas η ο ippotιs και μετα θα εχουμε αλλα ντραβαλα.

τυπε κανενα τοιχο με τουβλο δρομικο δεν εχεις;ειναι πολυ σοβαρη η αναγκη του τυπου  :S

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε κανενα τοιχο με τουβλο δρομικο δεν εχεις;ειναι πολυ σοβαρη η αναγκη του τυπου   :S
Τυπε εχω μια ντουλαπα χαλασμενη.Να ανοιξω μια τρυπα και να την φωναξω?Αρκει να μην με ακουσει ο ιπποτης.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
βαλθήκατε όλοι να του πιπώσετε τη γκόμενα του ανθρώπου  :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
βαλθήκατε όλοι να του πιπώσετε τη γκόμενα του ανθρώπου  :2funny:

Η αλήθεια είναι ότι το τρομάξαμε το παλικάρι  :S
Αλλά με ημερομηνία εγγραφής το 2009 και 14 μηνύματα συνολικά δεν νομίζω να θύμωσε ο κλώνος  ;)

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
θέλετε να κάνετε χαβαλέ μεγιασας με χαρά σας , αλλά όπως έχω πάρει παρτουζα επανελειμενος την δικιαμου με άλλες ετσι και αυτή μαζι και γω έχουμε μια ακόμα φαντασίωση μπορείτε να την χαρακτηρίσετε οπως θελετε ( με την ανωνυμία σας εκ του ασφαλούς ) αλλα δεν θα μου την χαλάσετε και για αυτον που υπονοεί οτι ειμαι αδελφή ενα του λεω μην τύχει και μπει τετια αδελφή στο σπίτι του να δεις χαρά που θα κάνουν ολα τα θηλυκά

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θέλετε να κάνετε χαβαλέ μεγιασας με χαρά σας , αλλά όπως έχω πάρει παρτουζα επανελειμενος την δικιαμου με άλλες ετσι και αυτή μαζι και γω έχουμε μια ακόμα φαντασίωση μπορείτε να την χαρακτηρίσετε οπως θελετε ( με την ανωνυμία σας εκ του ασφαλούς ) αλλα δεν θα μου την χαλάσετε και για αυτον που υπονοεί οτι ειμαι αδελφή ενα του λεω μην τύχει και μπει τετια αδελφή στο σπίτι του να δεις χαρά που θα κάνουν ολα τα θηλυκά
Φιλαράκι με την Αννα την Βίσση τι σχέση έχεις;Ξαδερφούλα σου;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Σε gloryhall δεν θα τον έβαζα ποτέ είμαι ανασφαλής, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, σκέφτομαι την περίπτωση να τον βάλεις κορμό και να τον βγάλεις πριονίδι.
:2funny: :2funny: :2funny:

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Mηπως ειναι ασχημο το γκομενακι? Και ο τοιχος ειναι για καλυψη και αποκρυψη?

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • images.jpg
    images.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 34

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το έχω δοκιμάσει με τη δικιά μου να μου παίρνει πιπα σε φάση γκλορυχόουλ, να μη με βλέπει. ειναι καύλα, σε εξιτάρει, εχει ενα μυστήριο. Εννοείς να πάρει πίπα σε άλλον κι εσυ να βλέπεις?
Ανταλλαγή ζευγαριών έχετε κάνει?
τυπε τρυπησες τον τοιχο του σπιτιου για να σου παρει πιπα η δικια σου?

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
τελικά δεν βρέθηκε κανείς με τέτοια εμπειρία να βοηθήσει . θα πάω Παρασκευή η Σάββατο να τεστάρω ΑΛΛΑ δεν θα πω τις εντυπώσεις μου  λογο του χαβαλε που γινετε εδω μεσα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε gloryhall δεν θα τον έβαζα ποτέ είμαι ανασφαλής, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, σκέφτομαι την περίπτωση να τον βάλεις κορμό και να τον βγάλεις πριονίδι.
:2funny: :2funny: :2funny:
ασε τυπε που υπαρχει η πιθανοτητα να φαντασιωνεσαι οτι σε πιπωνει αυτη
450x340.jpg

και να ειναι απο πισω κανενας λεγκολας ή κανας ιπποτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom