Μεσοτοιχια τυπε το σκεφτηκα,αλλα αν αρχιζει και φωναζει η τυπισα,δεν θα εχει καλη ηχομονωση,και φοβαμαι μην μας ακουσει ο legolas η ο ippotιs και μετα θα εχουμε αλλα ντραβαλα.τυπε κανε κατι πιο απλο,βρες τους μια μεσοτοιχια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γουσταρω με την δικια μου επισκεψη σε μαγαζι με gloryhall
- Μέλος που άνοιξε το νήμα visis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.775
- Πόντοι
- 3.656
Μεσοτοιχια τυπε το σκεφτηκα,αλλα αν αρχιζει και φωναζει η τυπισα,δεν θα εχει καλη ηχομονωση,και φοβαμαι μην μας ακουσει ο legolas η ο ippotιs και μετα θα εχουμε αλλα ντραβαλα.
τυπε κανενα τοιχο με τουβλο δρομικο δεν εχεις;ειναι πολυ σοβαρη η αναγκη του τυπου :S
Τυπε εχω μια ντουλαπα χαλασμενη.Να ανοιξω μια τρυπα και να την φωναξω?Αρκει να μην με ακουσει ο ιπποτης.τυπε κανενα τοιχο με τουβλο δρομικο δεν εχεις;ειναι πολυ σοβαρη η αναγκη του τυπου :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.775
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε εχω μια ντουλαπα χαλασμενη.Να ανοιξω μια τρυπα και να την φωναξω?Αρκει να μην με ακουσει ο ιπποτης.
τυπε αμα δεν φορας παραλλαγη δεν κινδυνευεις απο τον ιπποτη
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
βαλθήκατε όλοι να του πιπώσετε τη γκόμενα του ανθρώπου
Η αλήθεια είναι ότι το τρομάξαμε το παλικάρι :S
Αλλά με ημερομηνία εγγραφής το 2009 και 14 μηνύματα συνολικά δεν νομίζω να θύμωσε ο κλώνος ;)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.775
- Πόντοι
- 3.656
βαλθήκατε όλοι να του πιπώσετε τη γκόμενα του ανθρώπου
λες να μην του αρεσει τυπε; :S
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
λες να μην του αρεσει τυπε; :S
μπορεί και να ζηλεύει (τη δικιά του) τύπε
Είσαι και εσύ αφελής ......
Νομίζεις ότι η γυναίκα του είναι αυτή που θα σου γλύψει την πούτσα ?
Τι μου το χαλάς ρε? κάνω οτι τσιμπάω
θέλετε να κάνετε χαβαλέ μεγιασας με χαρά σας , αλλά όπως έχω πάρει παρτουζα επανελειμενος την δικιαμου με άλλες ετσι και αυτή μαζι και γω έχουμε μια ακόμα φαντασίωση μπορείτε να την χαρακτηρίσετε οπως θελετε ( με την ανωνυμία σας εκ του ασφαλούς ) αλλα δεν θα μου την χαλάσετε και για αυτον που υπονοεί οτι ειμαι αδελφή ενα του λεω μην τύχει και μπει τετια αδελφή στο σπίτι του να δεις χαρά που θα κάνουν ολα τα θηλυκά
Φιλαράκι με την Αννα την Βίσση τι σχέση έχεις;Ξαδερφούλα σου;θέλετε να κάνετε χαβαλέ μεγιασας με χαρά σας , αλλά όπως έχω πάρει παρτουζα επανελειμενος την δικιαμου με άλλες ετσι και αυτή μαζι και γω έχουμε μια ακόμα φαντασίωση μπορείτε να την χαρακτηρίσετε οπως θελετε ( με την ανωνυμία σας εκ του ασφαλούς ) αλλα δεν θα μου την χαλάσετε και για αυτον που υπονοεί οτι ειμαι αδελφή ενα του λεω μην τύχει και μπει τετια αδελφή στο σπίτι του να δεις χαρά που θα κάνουν ολα τα θηλυκά
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φιλαράκι με την Αννα την Βίσση τι σχέση έχεις;Ξαδερφούλα σου;
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Φιλαράκι με την Αννα την Βίσση τι σχέση έχεις;Ξαδερφούλα σου;
Είσαι και εσύ αφελής ......
Νομίζεις ότι η γυναίκα του είναι αυτή που θα σου γλύψει την πούτσα ?
Η χαρα του legola θα ηταν αυτην τυπε.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε τρυπησες τον τοιχο του σπιτιου για να σου παρει πιπα η δικια σου?Το έχω δοκιμάσει με τη δικιά μου να μου παίρνει πιπα σε φάση γκλορυχόουλ, να μη με βλέπει. ειναι καύλα, σε εξιτάρει, εχει ενα μυστήριο. Εννοείς να πάρει πίπα σε άλλον κι εσυ να βλέπεις?
Ανταλλαγή ζευγαριών έχετε κάνει?
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 496
Σε gloryhall δεν θα τον έβαζα ποτέ είμαι ανασφαλής, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, σκέφτομαι την περίπτωση να τον βάλεις κορμό και να τον βγάλεις πριονίδι.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασε τυπε που υπαρχει η πιθανοτητα να φαντασιωνεσαι οτι σε πιπωνει αυτηΣε gloryhall δεν θα τον έβαζα ποτέ είμαι ανασφαλής, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, σκέφτομαι την περίπτωση να τον βάλεις κορμό και να τον βγάλεις πριονίδι.
και να ειναι απο πισω κανενας λεγκολας ή κανας ιπποτης
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ασε τυπε που υπαρχει η πιθανοτητα να φαντασιωνεσαι οτι σε πιπωνει αυτη
και να ειναι απο πισω κανενας λεγκολας ή κανας ιπποτης
και πώς θα το καταλάβει τύπε?