Νέα

γουσταρω με την δικια μου επισκεψη σε μαγαζι με gloryhall

• Μέλος που άνοιξε το νήμα visis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γουσταρουμε την φαση να την γαμω και να περνει πιπα σε γκλορι
Τυπε πρεπει να ειναι σε μαγαζι?Εχω μια τρυπα στον τοιχο που μου την αφησε ο ψυκτικος οταν περνουσε το air condition.Την αφησε για τετοιες περιπτωσεις.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ατομο που ασχολιοτανε με ατομα σαν τον λιλα ?...... καταλαβα πολλα για τον κυρμαδιο

Γιατί καταδικάζεις ρε φίλε τον κόσμο χωρίς να ξέρεις ?
Ο Λίλας είχε επίπεδο  :grin:

Ένα θρεντ για τον Saint το ξέρεις ? Τραβά εκεί, τους έλειπε ένας μαλάκας για να συμπληρώσουν εντεκάδα ....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε πρεπει να ειναι σε μαγαζι?Εχω μια τρυπα στον τοιχο που μου την αφησε ο ψυκτικος οταν περνουσε το air condition.Την αφησε για τετοιες περιπτωσεις.

Ρε φίλε σε τι  ύψος πέρασες τα ΑC στο σπίτι σου ?  :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656

τυπε αμα ο τοιχος σου ειναι με τουβλο μπαντικο,μπορει να μην βγαινει πολυ εξω το πουτσοκεφαλο για να στο ρουφηξει   :S

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε αμα ο τοιχος σου ειναι με τουβλο μπαντικο,μπορει να μην βγαινει πολυ εξω το πουτσοκεφαλο για να στο ρουφηξει   :S
Τοτε τυπε θα παω απο την αλλη μερια του τοιχου να σπρωχνω την τυπισα που θα προσπαθει να πιπωσει τον τυπο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
:pipa2:γουσταρουμε επισκεψη σε μαγαζι με γκλοριχολ , την εμπιρια μιας και η δικια μου κανει τρελες πιπες αν το εχει δοκιμασει αλλο ζευγαρι ας πει τις εντιποσεις του οι προτασεις αλλα και κακοτοπιες
Μάθε πρώτα πως γράφεται ρε παπάρα και μετά γλύφεις και τις ψωλές που λαχταράς!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τυπε ο λιλας δεν εχει κλωνους για να κρυβεται,ηταν αντρακλας με το θαρρος της γνωμης του   :rockon:

Βγαίνουν με 15 μηνύματα και πιάνουν στο στόμα τους τα ιερά τέρατα του Μπου φίλε  :S

Δεν υπάρχει σεβασμός πια ....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
Βγαίνουν με 15 μηνύματα και πιάνουν στο στόμα τους τα ιερά τέρατα του Μπου φίλε  :S

Δεν υπάρχει σεβασμός πια ....

χαλασε ο κοσμος τυπε.ετσι βγαλανε πουστη και τον λεγκολα  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom