KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τυπε κατι τετοια εκανες,και στο τελος χασαμε τον λιλα :S
Ως ποτέ θα μου το κοπανάτε αυτό ? :S
τυπε κατι τετοια εκανες,και στο τελος χασαμε τον λιλα :S
Ως ποτέ θα μου το κοπανάτε αυτό ? :S
ατομο που ασχολιοτανε με ατομα σαν τον λιλα ?...... καταλαβα πολλα για τον κυρμαδιοτυπε το σαϊτ δεν θα ειναι ποτε ξανα το ιδιο :S
ατομο που ασχολιοτανε με ατομα σαν τον λιλα ?...... καταλαβα πολλα για τον κυρμαδιο
Τυπε πρεπει να ειναι σε μαγαζι?Εχω μια τρυπα στον τοιχο που μου την αφησε ο ψυκτικος οταν περνουσε το air condition.Την αφησε για τετοιες περιπτωσεις.γουσταρουμε την φαση να την γαμω και να περνει πιπα σε γκλορι
ατομο που ασχολιοτανε με ατομα σαν τον λιλα ?...... καταλαβα πολλα για τον κυρμαδιο
μυπος ο λιλας ηταν β¨προφιλ του κυρμεδιου ??τυπε ωρα ειναι να πεις οτι ο λιλας ειναι πουστης :S
Τυπε πρεπει να ειναι σε μαγαζι?Εχω μια τρυπα στον τοιχο που μου την αφησε ο ψυκτικος οταν περνουσε το air condition.Την αφησε για τετοιες περιπτωσεις.
μυπος ο λιλας ηταν β¨προφιλ του κυρμεδιου ??
Που κολλανε ορισμενοι ρε πουστη μου.Ρε φίλε σε τι ύψος πέρασες τα ΑC στο σπίτι σου ?![]()
Τυπε πρεπει να ειναι σε μαγαζι?Εχω μια τρυπα στον τοιχο που μου την αφησε ο ψυκτικος οταν περνουσε το air condition.Την αφησε για τετοιες περιπτωσεις.
μυπος ο λιλας ηταν β¨προφιλ του κυρμεδιου ??
Που κολλανε ορισμενοι ρε πουστη μου.
Που κολλανε ορισμενοι ρε πουστη μου.
Τοτε τυπε θα παω απο την αλλη μερια του τοιχου να σπρωχνω την τυπισα που θα προσπαθει να πιπωσει τον τυπο.τυπε αμα ο τοιχος σου ειναι με τουβλο μπαντικο,μπορει να μην βγαινει πολυ εξω το πουτσοκεφαλο για να στο ρουφηξει :S
Μάθε πρώτα πως γράφεται ρε παπάρα και μετά γλύφεις και τις ψωλές που λαχταράς!γουσταρουμε επισκεψη σε μαγαζι με γκλοριχολ , την εμπιρια μιας και η δικια μου κανει τρελες πιπες αν το εχει δοκιμασει αλλο ζευγαρι ας πει τις εντιποσεις του οι προτασεις αλλα και κακοτοπιες
Τοτε τυπε θα παω απο την αλλη μερια του τοιχου να σπρωχνω την τυπισα που θα προσπαθει να πιπωσει τον τυπο.
Ε και?Δεν εχεις δει πιπα πανω σε σκαλα?Το χιούμορ για να είναι αστείο πρέπει να είναι αληθοφανές φίλε.
Οι τρύπες για τα κλιματιστικά είναι στο 2,20![]()
τυπε ο λιλας δεν εχει κλωνους για να κρυβεται,ηταν αντρακλας με το θαρρος της γνωμης του![]()
Βγαίνουν με 15 μηνύματα και πιάνουν στο στόμα τους τα ιερά τέρατα του Μπου φίλε :S
Δεν υπάρχει σεβασμός πια ....