alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Για τον κωλο μου δεν δεχομαι πλακιτσες τύπε.τωρα με την ροουζ σε βλεπω να τρως και στραπονακι
Για τον κωλο μου δεν δεχομαι πλακιτσες τύπε.τωρα με την ροουζ σε βλεπω να τρως και στραπονακι
pssssssssssssss μηπως πηγε και σε ψυχολογο μετα?Καποια μονο με χαιδευε καποτε στη μεση και αρχισε να κατεβαινει επικινδυνα.
Πρεπει να την κοιταξα τοσο αποτομα ωστε τραβηξε το χερι σαν να την τιναξε ρευμα.
Καποια μονο με χαιδευε καποτε στημεσηκωλοχαράδρα και αρχισε να κατεβαινει επικινδυνα.
Πρεπει να την κοιταξα τοσο αποτομα ωστε τραβηξε το χερι σαν να την τιναξε ρευμα.
τυπε στην ροοουζ πεστα που θελει να ανακαλυψει τις ερωτογενεις σου ζωνεςΓια τον κωλο μου δεν δεχομαι πλακιτσες τύπε.
η ροουζ θα σε μαθει οπισθογεμεις απολαυσεις ;)Για τον κωλο μου δεν δεχομαι πλακιτσες τύπε.
πηγε σε μοναστηρι τυπε .pssssssssssssss μηπως πηγε και σε ψυχολογο μετα?
μην σκουζεις γιατι κοντοζυγωνει (ηλικιακα) η ωρα που θε σε κωλοδαχτυλιασει ντοκτορας για εξεταση του προστατηΓια τον κωλο μου δεν δεχομαι πλακιτσες τύπε.
Δεν εχω τετοιες ανησυχίες, απλά οπως εχω πει παλιοτερα δε θεωρω γκει οσους τους αρεσει να τους περιποιουνται γυναικες, χωρις βεβαια να συμπεριλαμβανεται στραπον ή οτιδηποτε αλλο αναλογο.τυπε στην ροοουζ πεστα που θελει να ανακαλυψει τις ερωτογενεις σου ζωνες
και εχουν και κατι χοντροδαχτυλα οι ουρολογοι.....μην σκουζεις γιατι κοντοζυγωνει (ηλικιακα) η ωρα που θε σε κωλοδαχτυλιασει ντοκτορας για εξεταση του προστατη
στον αλεξ πεστο αυτο γιατι νομιζει οτι θα τον πεις γκαιη ;)Δεν εχω τετοιες ανησυχίες, απλά οπως εχω πει παλιοτερα δε θεωρω γκει οσους τους αρεσει να τους περιποιουνται γυναικες, χωρις βεβαια να συμπεριλαμβανεται στραπον ή οτιδηποτε αλλο αναλογο.
καλα με το ζορι δεν πασπατευουμε κανεναν, αλλα αν καποιος γουσταρει δε θα τον πουμε κ αδερφη!!! Εγω τουλαχιστον...στον αλεξ πεστο αυτο γιατι νομιζει οτι θα τον πεις γκαιη ;)
Φίλε!!! πολλοί το είπαν αυτό… πρόσεχε… αλλά ένταξη είπαμε, όχι και όλοι το γουστάρουμε.. εσύ είσαι εξαίρεση… είπαμε, να μινι και κανένα αρσενικό, 100%.. λες????????????????????????????Για τον κωλο μου δεν δεχομαι πλακιτσες τύπε.
καλα με το ζορι δεν πασπατευουμε κανεναν, αλλα αν καποιος γουσταρει δε θα τον πουμε κ αδερφη!!! Εγω τουλαχιστον...
πασπατεμα απο γυναικα εννοω, γλειψιμο αντε κ κανα δαχτυλακι, αλλα μεχρι εκει.
λυπησου τονπασπατεμα απο γυναικα εννοω, γλειψιμο αντε κ κανα δαχτυλακι, αλλα μεχρι εκει.
δεν στραποναρεις δηλαδη? μονο δινεις ή γλυφεις κωλο?πασπατεμα απο γυναικα εννοω, γλειψιμο αντε κ κανα δαχτυλακι, αλλα μεχρι εκει.
Εννοειται πως οχι!!!!!! Μην αντιστρεψουμε τους ρολους!!!δεν στραποναρεις δηλαδη? μονο δινεις ή γλυφεις κωλο?
καλα με το ζορι δεν πασπατευουμε κανεναν, αλλα αν καποιος γουσταρει δε θα τον πουμε κ αδερφη!!! Εγω τουλαχιστον...
Η αληθεια ειναι πως τον Αλεξ δε μπορω να τον φανταστω ετσι, δεν ειναι το στυλ του σε καμια περιπτωσηΣε φαντάζομαι με τον Άλεξ σε τέτοια φάση
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε φαντάζομαι με τον Άλεξ σε τέτοια φάση