wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
στο συγκεκριμενο θεμα δεν διατρεχω μεγαλυτερο κινδυνο απο σεναρε φυγε απο δω .....βρεχει πουτσες νυχτιατικα και θα φας καμια ξωφαλτση
στο συγκεκριμενο θεμα δεν διατρεχω μεγαλυτερο κινδυνο απο σεναρε φυγε απο δω .....βρεχει πουτσες νυχτιατικα και θα φας καμια ξωφαλτση
Φαντασου η κολοτρυπιδα του τι ιστοριες εχει να διηγηθεί!!!
εισαι αρρωστος φιλε,θα σε αναλαβει προσωπικα ο ιπποτης....καθε μερα θα μπαινεις να βλεπεις τις φωτο που ποσταρει μπας και ρθεις στον ισιο δρομο
πονανε ωρε τα παλικαρια;στο συγκεκριμενο θεμα δεν διατρεχω μεγαλυτερο κινδυνο απο σενα
Εγώ θα μείνω μέχρι το τελευταίο 1%.
Ο Ιππότης μετράει και τις εξετάσεις προστάτου.Έχω χάσει πάσα ιδέα...όλοι πούστηδες δηλαδή...?
Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!
Εμενα τύπε αν τολμησει γκομενα να με αγγιξει εκει περα θα την αρχισω στις κλωτσιες. Στεγνα.Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!
τυπε ρε τι πουστηδες ειναι αυτοι δεν παραδεχονται τιποτα. σκιστους στα ποσοστα να μαθουν
περιεργο δεν σου χει τυχει?Εμενα τύπε αν τολμησει γκομενα να με αγγιξει εκει περα θα την αρχισω στις κλωτσιες. Στεγνα.
Εσυ,φιλε..εισαι μεσα στο 5% Μπραβο.....Εμενα τύπε αν τολμησει γκομενα να με αγγιξει εκει περα θα την αρχισω στις κλωτσιες. Στεγνα.
προθαλαμος...οπως το χασισι για την ηρωινηΤο γλυφοκώλι απο γυναίκα πιάνεται σαν πρ'όδρομος πουστιάς?
ψεματα σου λεειΕσυ,φιλε..εισαι μεσα στο 5% Μπραβο.....
Καποια μονο με χαιδευε καποτε στη μεση και αρχισε να κατεβαινει επικινδυνα.περιεργο δεν σου χει τυχει?
Το βλεμα που σκοτωνει!!!!!!!Καποια μονο με χαιδευε καποτε στη μεση και αρχισε να κατεβαινει επικινδυνα.
Πρεπει να την κοιταξα τοσο αποτομα ωστε τραβηξε το χερι σαν να την τιναξε ρευμα.
τωρα με την ροουζ σε βλεπω να τρως και στραπονακιΚαποια μονο με χαιδευε καποτε στη μεση και αρχισε να κατεβαινει επικινδυνα.
Πρεπει να την κοιταξα τοσο αποτομα ωστε τραβηξε το χερι σαν να την τιναξε ρευμα.